Перша ліга: анонс матчів 3 туру

В останній день осені у Першій лізі розпочнеться третій тур, який підіб’є підсумки під першим колом у групах «Схід» та «Захід». І одразу зазначимо, що в цьому турі буде одразу кілька цікавих протистоянь, на які неможливо не звернути увагу.

Група «Захід»

Давненько у рамках Першої ліги не було «енергетичного» дербі. І ось – дочекались. Вперше за останній час другі команди «Енергії» та «Урагану» зустрінуться між собою. Хоча не будемо забувати про те, що на даний момент «Енергія-2» об’єдналася ще з двома львівськими командами. Але така вивіска, як «енергетичне» дербі, все одно має заманити глядачів на трибуни Палацу спорту «Галичина». До речі, одразу зазначимо, що цей поєдинок відбудеться не о 15.30, як планувалося спочатку, а о 16.00. Втім, це – зайві деталі. А от щодо тих деталей, які не будуть зайвими у цьому дербі, варто зазначити, що обидві команди, безумовно, матимуть підсилення зі своїх основних складів. При чому, в «Урагані-2 КФВ» підсилення буде більш ніж потужним, адже молодим «драконам» зможуть допомогти Андрій Сімка та Петро Шотурма. Окрім того, відновився після ушкодження Тарас Левандівський. Серед втрат у івано-франківців варто сказати про те, що не зможе своїм партнерам допомогти Мар’ян Масевич, який отримав травму руки. Чим на таке підсилення «драконів» зможуть відповісти «енергетики» - побачимо вже під час поєдинку.

«Енергія-2-Альтернатива» (Львів) – «Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ)  
30 листопада 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 16.00.  
Арбітри: В. Гарасимків (Волинська область), В. Дзюра (Рівне), Я. Сторожук (Львів)  
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Чергове івано-франківське дербі буде для «Візи-Вторми» та «Епіцентра К10» дуже принциповим. І на це є свої причини. Свого часу, перед тим як «Епіцентр К10» вирішив спробувати свої сили у Першій лізі, він неодноразово ставав найкращою командою Івано-Франківської області, а другою зазвичай фінішувала саме «Віза-Вторма». Тому, можна сказати, що ця зустріч обох команд у рамках вже Першої ліги матиме важливе значення для обох колективів. Адже і «будівельники», і «мануфактурники» матимуть бажання довести, що саме вони сильніші за своїх принципових суперників на даний момент. А що це означає? Тільки те, що на нас чекає поєдинок з непередбачуваним сюжетом, який починає закручуватись вже до стартового свистка.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)
3 грудня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 17.00.
Арбітри: Я. Вовчок, П. Липецький (обидва - Івано-Франківськ), В. Гронський (Івано-Франківськ)
Хронометрист: А. Яцурак (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Калічак (Львів)

Група «Схід»

Чинний чемпіон Першої ліги, «СумДУ», наразі не має у своєму активі жодного очка. Тому, безумовно, підопічні Сергія Пєсоцького матимуть бажання взяти перші очки в Одесі. Але «МКВ» у рідних стінах теж не буде проти взяти три очки. Тим більше, якщо порівнювати нинішні склади «МКВ» та «СумДУ», то у одеської команди є невеличка перевага, адже у неї склад наполовину зберігся. І це, мабуть, основна перевага підопічних Романа Смирнова. Однак, якщо брати до уваги турнірну таблицю, то перевага «червоно-білих» невелика – лише три очки. Тому, представникам Південної Пальміри треба буде здобувати очки ще і для того, щоб трохи відірватись від останнього місця. А от перемога північних слобожанців може зайвий раз заплутати ситуацію у групі.  

«МКВ» (Одеса) – «СумДУ» (Суми)
2 грудня 2017 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 13.00.
Арбітри: С. Ключник (Миколаїв), С. Черноусов (Херсон), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Поєдинок у Запоріжжі можна вважати одним з центральних у турі. З одного боку – одноосібний лідер групи «Схід» після двох турів, який планує виграти Першу лігу. З іншого боку – амбіційна команда з Черкас, яка тільки починає свій шлях на рівні Першої ліги, але має непогані перспективи. Тому, для гостей поєдинок проти «АРПИ Запоріжжя» буде перевіркою на міцність та на підтвердження своїх амбіцій. А от для підопічних Олега Зозулі це буде можливість завершити перше коло на лідируючій позиції, не втративши при цьому жодного очка. Тому, можна не сумніватись у тому, що для обох команд це протистояння буде надто важливим.

«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Дніпро» (Черкаси) 
3 грудня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 17.00.  
Арбітри: Д. Куций (Харків), І. Андрєєв (Дніпро), І. Дудінов (Запоріжжя)
Хронометрист: В. Бєляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!