Перша ліга. Анонс матчів десятого туру

«Атлетік» (Бровари) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)

10 січня, м. Бровари. 18:00

Вже сьогодні ввечері команди Першої ліги продовжують свою турнірну боротьбу після новорічної паузи. Перший поєдинок у рамках 10-го туру відбудеться у Броварах. Місцевий «Атлетік», який нині йде п'ятим протистоятиме одному з лідерів чемпіонату – «Візі-Втормі».

Матч першого кола між цими командами завершився розгромною перемогою підопічних Івана Скіцка з результатом 8:1. Втім, не найкращий старт згодом допоміг команді Олександра Славінського піднятися до середини турнірної таблиці. Втім, завершити першого коло на більш високій позиції представникам Київщини не дав змоги роменський «Рятувальник», здолавши опонентів в очному протистоянні за четверту сходинку.

У свою чергу, івано-франківці за результатами стартових 9-ти турів втратили 5 очок, зігравши внічию з «Food Centre-СумДУ» на власному паркеті та поступившись «Авангарду» у Слов'янську і нині поступаються своїм конкурентами з Сум всього одним очком.

Тож, кожен з колективів намагатиметься розпочати для себе 2019 рік з переможного результату, аби боротися за можливість покращити своє турнірне становище.

«Авангард» (Краматорськ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса) 

12 січня, м. Слов'янськ. 12:00

Ще один з представників чільної трійки на власному майданчику прийматиме чинного чемпіона Другої ліги – «Епіцентр К-Таїрова». Цей сезон став дебютним для краматорчан як у Першій лізі, так і у футзалі загалом. Тож, підопічні Олександра Хурсова, розпочавши турнір не найкращим чином, прогресувала по ходу і нині знаходиться у трьох пунктах від лідера.

До слова, нині переможна серія команди з Донеччини складає 5 поєдинків. Загалом, у чемпіонаті краматорчани зазнали єдиної поразки і відбулося це саме у протистоянні з одеситами.

Колектив Віталія Сурича виявився сильнішим за своїх опонентів з рахунком 4:3. Втім, після стартових успіхів, обмежена ротація не дозволила клубу з Південної Пальміри надто довго перебувати у зоні лідерів. Тож, нині «Епіцентр К Таїрова» перебуває на сьомій сходинці. Зазначимо, що команда з півдня має у своєму запасі виїзний поєдинок 6-го туру проти «Урагана-2-КФВ». Втім, кому вдасться здобути звитягу у другому очному протистоянні між цими командами – побачимо найближчої суботи. 

«Шевченків край» (Черкаська обл.) – «Кобра» (Харків)

18 січня, м. Черкаси. 14:00

Наступного тижня ще один з поєдинків туру відбудеться у Черкасах. Представники нижньої частини турнірної таблиці виборюватимуть надзвичайно важливі очки для просування вперед у турнірній таблиці. Команда Павла Остренка нині має у своєму активі 6 очок, здобувши перемоги у протистояннях з «Коброю» та «Ураганом-2-КФВ», які розташувалися нижче у турнірній таблиці.

Матч у Харкові завершився з результатом 3:0 на користь представників Черкащини. Втім, і після цього слобожанці не зуміли набрати жодного очка у наступних поєдинках першого кола.

Тож, нині перемога в очному протистоянні стане чудовою нагодою для кожного з суперників наблизитися до найближчого переслідувача.

«Рятувальник» (Ромни) – «Food Centre-СумДУ» (Суми) 

* Матч перенесений на більш пізній термін.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!