Перша ліга. Анонс матчів другого туру

«Атлетік» (Бровари) – «Food Centre-СумДУ» (Суми)

13 жовтня. м. Бровари. 13:30

Другий тур Першої ліги стартує матчем суботи у передмісті Києва.

Броварський «Атлетік» після нищівної поразки в Івано-Франківську від місцевої «Візи-Вторми» прийматиме на домашньому паркеті іншу команду, яка вдало завершила перший тур.

Підопічні Сергія Песоцького у впевненому стилі переграли своїх найближчих сусідів – роменський «рятувальник» з результатом 3:0. Тож, колектив з Сум підходить до звітного  протистояння у чудовому гуморі, однак, матиме на підготовку до цього поєдинку трохи менше часу, аніж суперник.

У свою чергу, господарі після результату 1:8 спробують виправитися перед власними вболівальниками у матчі з доволі серйозним суперником та здобути перші очки у чемпіонаті.

«Рятувальник» (Ромни) – «Авангард» (Краматорськ)

14 жовтня. м. Ромни. 15:00

Футзальна Перша ліга повертається до міста Ромни. Минулого року команда Ігоря Салівона стала однією з найкращих у Другій лізі, пропустивши попереду себе лише одеський «Епіцентр К Таїрова». Втім, початок сезону для роменчан не задався. Вже згадана поразка 0:3 в обласному дербі не подарувала команді позитивних емоцій. Втім, цього туру більш досвідчені «рятувальники» прийматимуть зовсім новий колектив з Донеччини.

Підопічні Олександра Хурсова у першому турі дали надзвичайно гідний бій тому-таки «Епіцентру К Таїрова», поступившись на паркеті суперника з результатом 3:4. Втім, краматорчани мають у своєму розпорядженні доволі кваліфікованих виконавців, тож у Ромни ця команда так само вирушає за перемогою.

Відповідно, у неділю ми матимемо шанс пересвідчитися: чи вдасться гостям з другої спроби здолати ще одного учасника фіналу Другої ліги сезону 2017/2018 або ж тріумф знову буде за минулорічним учасником всеукраїнських змагань. 

«Дніпро» (Черкаси) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса) 

14 жовтня. с. Білозір'я (Черкаська обл.). 15:00

У Черкаській області стартовий матч для себе у новому сезоні проведе «Дніпро». Суперником цієї команди стане колектив, який цьогоріч дебютував у Першій лізі з перемоги над «Авангардом». Після тріумфу у Другій лізі представники Південної Пальміри ставлять перед собою не менш амбітні завдання і у вищому за рангом дивізіоні.

Сезон 2018/2019 команда з Черкас розпочинає з новим наставником. Колектив очолюватиме Сергій Гупаленко, який відомий завдяки своїй роботі в «Урагані» та білоруському чемпіонаті. Минулоріч «дніпряни» стали третіми у своїй зоні Першої ліги, поступившися правом отримати перепустку до плей-офф одеському «МКВ». Тож, цьогоріч колектив матиме можливість спробувати свої шанси на тлі усіх команд чемпіонату.

Тож, перед власними вболівальниками господарі спробують дебютувати з перемоги, втім, і одесити спробують продовжити свою переможну серію.

«Шевченків край» (Черкаська обл.) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ)

15 жовтня. м. Черкаси. 17:00

Ще один представник Черкащини розпочав чемпіонат перемогою над харківською «Коброю» у виїзному поєдинку. Підопічним Павла Остренка вдалося здолати більш молодого опонента за рахунок кращої реалізації власних моментів. Тепер команда зі Звенигородського району прагнутиме показати не менш яскравий футбол і перед власними вболівальниками. Однак, проти цього буде учасник фінальної частини минулого сезону Першої ліги – «Ураган-2-КФВ».

Івано-франківська команда також розпочинає сезон з новим наставником – Сергієм Задорожним. Минулоріч команда з Західної України здобула перемогу у своїй зоні, втім, у фінальній частині цей колектив посів четверте місце. Наскільки молодим франківцям вдасться вдало проявити себе у новому сезоні – зможемо пересвідчитися найближчим часом. Однак, для цього важливо вдало стартувати. Тож, хто зуміє виконати переможне завдання на цю зустріч – побачимо найближчого понеділка.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Кобра» (Харків)

*Матч не відбудеться у зв'язку з листом команди «Кобра» щодо неможливості виїзду до Івано-Франківська з технічних причин. Рішення щодо долі цього поєдинку прийматиме Комітет з організації та проведення змагань АФУ.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!