Перша ліга. Анонс матчів третього туру

«Food Centre-СумДУ» (Суми) – «Авангард» (Краматорськ)

27 жовтня. м. Суми. 13:00

Підопічні Сергія Песоцького поки що рухаються усіма фронтами переможним шляхом. У другому турі сумчани на виїзді здолали броварський «Атлетік». Окрім того, в активі цієї команди є дві перемоги над роменським «Рятувальником» з рахунком 3:0 у рамках Першої ліги та Кубка України. 

Їхні суперники здобули одне очко за результатами двох турів. Мінімальна поразка в Одесі та нічия у Ромнах нині дозволяє команді Олександра Хурсова шосту сходинку з колективом Ігоря Салівона.

Тож, аби потроху скорочувати відстань від лідерів краматорчанам потрібно лише перемагати. У свою чергу, «Food Centre-СумДУ» також не збирається випадати з щільної зони лідерів і намагатиметься здобути своє дев'яте очко у чемпіонаті. 

«Рятувальник» (Ромни) – «Дніпро» (Черкаси)

27 жовтня. м. Ромни. 17:00

Звітний поєдинок можна сміливо назвати протистоянням за шість очок. За підсумками двох перших матчів господарі занесли до свого активу одне очко. У свою чергу, команда Сергія Гупаленка провела один поєдинок, поступившись «Епіцентру К-Таїрова» на власному паркеті – 1:3. 

Очний поєдинок стане шансом для обидвох команд здобути свою дебютну перемогу та переміститися повище у турнірній таблиці. Окрім, три очки дадуть змогу як черкащанам, так і представникам Сумщини відірватися від «Урагана-2-КФВ» та «Кобри», які поки що не мають залікових балів.

«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)

31 жовтня. м. Івано-Франківськ. 16:00

Серія івано-франківських протистоянь продовжиться найближчої середи у рамках третього туру Першої ліги. Минулого тижня у рамках першого очного поєдинку у рамках Кубка України підопічні Івана Скіцка розгромили дубль «ураганівців» з результатом 8:2. Тож, команда Сергія Задорожного спробує нав'язати боротьбу своїм опонентам у чемпіонаті, які за рахунок найкрашої кількості забитих та пропущених м'ячів посідають першу сходинку у змаганнях.

Номінальні господарі провели у чемпіонаті одну зустріч, на останніх секундах мінімально поступившись «Шевченковому краю». Водночас, «Віза-Вторма» у першому турі розгромила броварський «Атлетік» – 8:1 та здобула технічну перемогу над «Коброю».

Тож, як закінчиться друга з трьох серій івано-франківського дербі – дізнаємося найближчої середи.

«Епіцентр К-Таїрова» (Одеса) – «Шевченків край» (Звенигородський р-н)

3 листопада. м. Одеса. 14:00

Останній з матчів туру відбудеться в Одесі. Двоє лідерів чемпіонату спробують перервати переможні серії одне одного в очній зустрічі. Команда Віталія Сурича у двох стартових турах здолала «Авангард» та «Дніпро». У свою чергу, представники Звенигородщини впоралися з «Коброю» та «Ураганом-2-КФВ».

Доволі несподіваним став результат поєдинку за участі підопічних Павла Остренка у Кубку України, де вони на власному паркеті поступилися «Королівському смаку» – 0:3. Натомість, представники Південної Пальміри зробили вагомий крок задля потрапляння до наступної стадії, впевнено перегравши у Херсоні місцевий «Стелс» – 9:3.

Втім, кому першому судитиметься перервати свою переможну серію у Першій лізі побачимо наступного тижня.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!