ВУ фінал Шкільної футзальної ліги. Представлення команд-учасниць

У попередньому матеріалі ми вже розповідали про команди СЗШ №54» (Дніпро) та ЗОШ №10 (Івано-Франківськ). Тож, напередодні Всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги більш детально познайомимо вас з іншими його учасниками.

ЗОШ № 9 (Ніжин, Чернігівська обл.)

Команда другий рік поспіль є чемпіоном м. Ніжина у змаганнях на приз кубка «Шкіряний м’яч». Вісім гравців команди займалися у ДЮСФШ, п'ятеро і до цього часу є вихованцями спортивної школи. Тренування команди проводять вчитель фізичного виховання Тетяна Дейнега, а також тренер-викладач ДЮСФШ Руслан Попов.

Капітан шкільної команди Богдан Попов також є гравцем київського «Динамо» (2007 р.н.) та бере участь у чемпіонаті Києва з футболу.

Навчально-виховний комплекс №14 (м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.)

Команда створена з хлопців, які навчаються у НВК № 14 та виявляють бажання вдосконалити навички гри у футбол та футзал. За підтримки дирекції школи, вчителів фізичної культури та тренерів позашкільної освіти йде відбір здібних учнів, які у подальшому представляють і захищають честь школу в міській Спартакіаді школярів різного віку. Активну роботу щодо відбору майбутніх учасників команди в школі проводить вчитель фізичної культури Смоляр Василь Іванович, а в позашкільний час вдосконалює їхню майстерність тренер по футболу Залісний Віктор Васильович.

Команда проводить системні тренування та бере участь у змаганнях регіонального та всеукраїнського рівня. Цього року завдяки ініціативі тренера команда вперше взяла участь у Шкільній футзальній лізі України.

З випускників НВК №14 варто відзначити Владислава Ваната (2002 р.н.), який нині є гравцем однієї з молодіжних команд київського «Динамо» та виступає за юнацьку збірну України (U-16).

НВК № 26 м. Рівне

Рівненський НВК №26 є осередком футболу та футзалу у Рівному. Команди закладу неодноразово ставали переможцями та призерами Всеукраїнських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч», двічі були учасниками фінальної частини Шкільної футзальної ліги України. Команда 2007р.н. була створена 2 сезони тому та є переможцем міських змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», а також боротиметься за тріумф на Всеукраїнському фіналі Шкільної футзальної ліги.

Іллінецький навчально виховний комплекс «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2»

Іллінецький навчально виховний комплекс «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2» проводить системну роботу зі спортивної підготовки, зокрема, у напрямках футболу і футзалу. У НВК сформовані команди різних вікових категорій. Це учні 3-4 класів, 5-6 класів, 7-8 класів, 9-11 класів. Завдяки наполегливій роботі учителів фізичного виховання колективи досить успішно виступають на змаганнях різноманітного рівня.

Досягненнями команди є 1 місце у чемпіонаті району та 1 місце у чемпіонаті області.

Первомайська ЗОШ №5  І-ІІІ ст. №5 (Первомайськ, Миколаївська обл.)

Збірна команда «Цитадель» Первомайської ЗОШ №5 І-ІІІ ст. розпочала свій шлях у 2017 році. Колектив проводить тренування у спортивному комплексі «Фрегат» під керівництвом вчителя фізкультури Володимира Грушка та тренера команди Андрія Кривогуза.

До складу команди входять 10 учнів 5-х класів. Серед досягнень команди варто відзначити 1 місце на змаганнях з футболу серед 4-х класів шкіл міста Первомайська, а також 2 місце футзального турніру у Чорноморську.

Новопсковська ЗОШ І-ІІІ ступенів (Луганська обл.)

Команда Новопсковської ЗОШ І-ІІІ ступенів (5 клас) стала найкращою серед дев’яти команд шкіл району. 2018 року колектив переміг в обласних змаганнях серед команд Троїцького, Білокуракинського та Марківського районів.

26 лютого команда тріумфатором обласних фінальних змагань з футзалу, випередивши представників Старобільська, Сватового та господарів з міста Рубіжного.

На шляху до вирішальної стадії ШФЛУ представники Луганщини здолали суперників з Добропілля (Донецька область)

Бажаємо успіху усім учасникам Всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги!

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!