Чемпіонат України серед ВНЗ. «Фінал чотирьох». Анонс

11 та 12 квітня у запорізькому Палаці спорту «Запоріжалюмінбуд» проходитимуть матчі «Фіналу чотирьох» чемпіонату України серед ВНЗ. За право називатися найсильнішою студентською футзальною командою України позмагаються чотири претенденти: «ЗДМУ» (Запоріжжя, господар фінальної частини), «СумДУ» (Суми, чинний чемпіон), «НУХТ» (Київ) та «Ураган-ПНУ» (Івано-Франківськ).

У першому півфінальному поєдинку діючий чемпіон України серед ВНЗ, «СумДУ», поміряється силами з «НУХТом». Сумчани, після перемоги у чемпіонаті України серед команд Першої ліги, перебувають у гарному настрої. Тому, психологічна перевага, можливо, зараз і на боці підопічних Сергія Песоцького. Однак, у той же час варто зазначити, що опонентом «політехників» буде команда, яка за своїм складом та за іменами цілком реально може претендувати на чемпіонство. Тому, сумчанам ще треба розібратися з тим, кого треба тримати щільніше. Однак, у той же час варто відзначити, що сумська команда останнім часом полюбляє знімати «скальпи» зі столичних опонентів. Розгром «драгоманівців» пам’ятаєте? Вочевидь, Мисловський та компанія не проти взяти ще один київський «трофей», але вже чорно-білого кольору (саме такі кольори у «харчовиків»). Та чи вдасться їм це? До речі, деякі спеціалісти називають поєдинок «СумДУ» - «НУХТ» передчасним фіналом. Що ж, подивимось наскільки обидві команди виправдають такий високий статус матчу.

«СумДУ» (Суми) – «НУХТ» (Київ)
11 квітня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 13.00.
Прогноз: 3:2

Господарі «Фіналу чотирьох», футзалісти «ЗДМУ», спробують пробитись до «золотої» битви через перешкоду на ім’я «Ураган-ПНУ». Якщо дивитись на склад івано-франківської команди, то вона має бути фаворитом цього матчу. Але на боці запорізьких «медиків» будуть рідні стіни. І вдома гравці «ЗДМУ» будуть робити все для того, аби порадувати своїх вболівальників. І якщо згадати, що у складі «медичної» команди грають переважно марокканці, які полюбляють грати у швидкий футзал, то з цього можна зробити висновок, що «драконам» доведеться побігати за своїми опонентами. Особливу увагу прикарпатцям треба приділити лідеру «ЗДМУ» - Ель-Адмі Хішаму. Цей гравець непогано зарекомендував себе на минулорічному Всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України, граючи за тодішнього чемпіона Запоріжжя – «АІК ЕКО». Думається, що досвід, набутий у грі в одній команді з таким майстром, як Раміс Мансуров, допоможе Хішаму повести партнерів за собою. Для обох команд – і для «ЗДМУ», і для «Урагану-ПНУ» - вихід у «Фінал чотирьох» чемпіонату України серед ВНЗ – це вже досягнення. Але, як відомо, апетит приходить під час їжі.

«ЗДМУ» (Запоріжжя) – «Ураган-ПНУ» (Івано-Франківськ)
11 квітня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» - 15.00.
Прогноз: 1:4 

Також додамо, що плануються прямі трансляції півфіналів, матчу за третє місце та фіналу.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!