Parimatch Суперкубок України-2021: прев’ю до поєдинків

Найближчої п’ятниці у Харкові буде визначено одразу двох володарів цьогорічного розіграшу Суперкубка України.

День розпочнеться з протистояння між жіночими командами. Чинний чемпіон Вищої ліги серед жіночих команд – «Збірна Харківської області-Тесла» спробує здолати «Будстар-НПУ/Леонас», який став володарем Кубка України 2019/2020.

Впродовж попереднього сезону команди двічі зустрічалися між собою. Підопічні Василя Сухомлинова обидва рази здолали своїх опоненток у чемпіонаті з рахунком 4:0 та 6:1. Втім, у суперкубковому поєдинку градус напруги обіцяє бути іншим.

Напередодні сезону киянки взяли участь у турнірі «Estellas Cup», який проходив на паркеті спорткомплексу НПУ.

Серед змін у складі команди варто відзначити повернення з оренди представниць збірної України – Анни Шульги та Вікторії Кислової, а також підписання досвідченої футболістки Ірини Василюк.

Груповий етап команда Олександра Ратича пройшла без втрат, однак, у фіналі поступилася угорському «DEAC». 

Щодо харків’янок, то вони свою підготовку проводять у рідному місті, де зрештою, й вестимуть боротьбу за трофей. Щоправда, не на паркеті рідного спорткомплексу «Каразінський», а у палаці спорту «Локомотив».

Серед обидвох команд саме харків’янки мають досвід участі у матчах за суперкубок серед жіночих команд. Втім, у 2018 році вони поступилися київському «IMS-НУХТ». Відзначимо, що саме цей колектив перемагав в усіх попередніх матчах за Суперкубок України. Тож, для майбутніх суперників п’ятничний матч стане чудовим шансом вперше занести до своєї скарбнички почесний трофей.

20 cерпня. 16:00. Харків, ПС «Локомотив». Parimatch Суперкубок України (жінки). «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – «Будстар-НПУ/Леонас» (Київ)

Другим поєдинком у великій футзальній програмі стане протистояння між «Ураганом» та «Продексімом». Відзначимо, що два роки тому ті самі суперники провели між собою останній матч у рамках цього трофею. У Черкасах з рахунком 7:0 команда Максима Павленка приголомшила свого суперника та завоювала другий суперкубок у своїй історії. Попередній був датований 2011-м роком. Тоді івано-франківці здолали «Енергію» з рахунком 4:3.

У херсонців статистика участі у Суперкубку України залишає бажати кращого. Три попередніх протистояння обов’язково завершувалися не на їхню користь. Також відзначимо, що кожного разу «мельникам» протистояв різний суперник: «ХІТ», «Енергія» та «Ураган».

Перед сезоном обидві команди підсилилися футзалістами, які попередній сезон провели у мінській «Столиці». До «Урагана» перейшли брати Грицини, а також Ілля Терентьєв з харківського «Моноліта-Viva Cup». Натомість, залишив склад команди один з лідерів команди – Ярослав Лебідь.

До Херсона зі «Столиці» перебралися Тарас Королишин і Сергій Малишко. Окрім того, за «мельників» гратиме Віктор Кравцов, а також Микола Микитюк, який минулого сезону був капітаном «драконів».

Остання очна зустріч цих суперників відбулася восьмого серпня у рамках Кубка Водяна в Одесі. У ній сильнішими виявився «Продексім», який святкував перемогу з рахунком 3:0.

Також відзначимо, що за підсумками сезону 2020/2021 підопічні Андре Броканело здобули свій дебютний Кубок України. Втім, чи вдасться їм з четвертої спроби перервати невдалу статистику у Суперкубку України або ж «Ураган» втретє завоює цей трофей? Дізнаємося вже 20 серпня.

20 cерпня. 18:30. Харків, ПС «Локомотив». Parimatch Суперкубок України.
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Продексім» (Херсон)

Квитки на ці матчі можна придбати за посиланням.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!