Чемпіонат України U-19. Локомотив – Спартак-ЮВIКО - 5:2

На матч 19-річних "залізничників" прийшли подивитися керівники основної команди "Локомотива" - Сергій Крилов і Павло Некрасов. Воно й зрозуміло, адже керівництву "Локо" було цікаво поспостерігати за грою найближчого резерву. Так що, при такій підтримці підопічні Олександра Кузьменка Зобов'язані були зіграти більш ніж добре.

З перших хвилин обидві команди почали показувати, що не збираються поступатися один одному. "Спартаківці" намагалися нав'язати боротьбу "залізничникам", і це, в принципі, їм вдавалося. І це призводило до того, що "Локо" іноді змушений був грати на оборону своїх воріт. Але в той же час і харків'яни намагалися не затримуватися з відповіддю. Тому, що гра була гострою. Однак, її малюнок кардинально змінилася після того, як "Спартак" несподівано відкрив рахунок, чому посприяли непогані індивідуальні дії Ментянника, який став автором гола.

Пропущений гол змусив підопічних Олександра Кузьменка діяти більш активно. І це принесло свої плоди вже після екватора першого тайму. Саме тоді "залізничники" видали ударну двухминутку, яка вплинула на подальші події у матчі. Так, спочатку на 12-й хвилині Владислав Воронцов класним ударом після розіграшу кутового влучив в "будиночок" Малієнку. А через кілька миттєвостей Виставний вивів "Динамо" вперед. Така двохвилинка стала несподіванкою для "спартаківців". А от харків'яни після цього розігралися і могли ще кілька разів засмутити Малієнко. Зрештою, це "червоно-білим" вдалося зробити незадовго до перерви – відзначився Теряєв. І не можна сказати, що дніпропетровці не могли щось протиставити "Локомотиву". Як раз навпаки. Підопічні Олександра Юзика робили все, що в їх силах, щоб змінити ситуацію на паркеті Палацу спорту "Локомотив" ім. Г. Кирпи. Але змін на краще не було.

Другу половину гри "Локомотив" почав з твердим наміром залишити дебют за собою. В принципі, "червоно-білі" поставлене завдання виконували, оскільки їх дніпропетровські візаві практично не атакували і змушені були більше грати на оборону. Довго це тривати не могло, і на 27-й хвилині рахунок став 4:1 після ще одного гола Теряєва. В принципі, навіть після цього "Локомотив" продовжував контролювати гру і більше грав першим номером. Проте, помилки у молодих "залізничників" теж траплялися. Одну з них використовував Ментянник, який виконав "сухий лист", що у футзалі досить-таки рідкісне явище. Однак, радість дніпропетровців була недовгою – Владислав Воронцов оформив дубль і встановив рахунок 5:2 на користь "Локомотива".

Після цього тренерський штаб "Локомотива" почав експериментувати. Це вилилося в вихід у ворота Сиріцького, а також гравців, які в цьому поєдинку мали мало ігрової практики. Крім того, харків'яни також експериментували, як грати з п'ятим – благо, рахунок дозволяв. У свою чергу, "спартаківці" теж пробували грати з п'ятим, але для інших цілей – вони намагалися скоротити рахунок. Проте, зробити це не вдалося. І це, звичайно, було на руку "Локомотиву", який переміг у своєму першому матчі домашнього чемпіонату.

"Локомотив" - "Спартак-ЮВІКО" - 5:2
Голи:
 В. Воронцов (12, 33), Виставний (13), Теряєв (19, 27) - Ментянник (8, 32)
"Локомотив": Бутов (Сиріцький, 33) – Виставний, Єфименко, Теряєв, Ст. Воронцов – Пороша, Дмитрієв, Р. Воронцов, Скобло – Пугач, Скубченко, Борисов, Скляров
"Спартак-ЮВІКО": Малієнко – Будніков, Ментянник, Антонік, Погосов – Бондар, Попадюк, Несправа, Ященко
Попередження: Ященко (31)

Артем Терентьєв, UA-Футбол

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!