У Слов'янську відбувся футзальний турнір серед чоловічих та жіночих команд

У спортивному комплексі ДДПУ в Слов'янську пройшов перший турнір з футзалу під егідою Асоціації футзалу Донецької області. Символічний перший удар по м'ячу завдав заслужений майстер спорту, володар Кубка Кубків європейських країн 1986 року Іван Яремчук.

На святі спорту були присутні почесні гості: прес-аташе збірної України з футболу Олександр Гливинський, перший віце-президент, виконавчий директор Федерації футболу Донецької області - Олександр Косевич, президент Асоціації футзалу Донецької області - Владислав Дичко, менеджер національних жіночих збірних команд України з футболу Юрій Іванченко та директор Донецького обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" - Сергій Головченко .

Переможцями стали чоловіча команда «УТОГ» з Краматорська, яка взяла гору над місцевою командою "ДДПУ". Кращим гравцем цієї зустрічі, що завершилася з рахунком 8:6 на користь гостей, став Вадим Зайцев з "УТОГа".

Турнір серед дівчат не залишив байдужими вболівальників на трибунах. Дівчата продемонстрували високий рівень підготовки. Щоправда, лиманська «Багіра» практично без проблем розібралася зі своїми конкурентками, обігравши студенток зі Слов'янська з рахунком 5:2 І "Громаду" – 8:1.А розв'язка останнього матчу була більше, ніж драматичною. В ньому визначалася доля срібних і бронзових медалей. Студентки "ДДПУ" вийшли вперед і контролювали хід поєдинку. Але несподівано пропустили м'яч після дальнього удару. А у другому таймі команда "Громада" зі Слов'янського району провела результативну контратаку і вийшла вперед 2:1.У результаті їй і дісталося "срібло". Гості та тренери команд визначили кращих гравців. Їми були названі Юлія Меделяєва ("ДДПУ"), Олена Барсова ("Багіра") та Діана Федоренко ("Громада"). Спеціальний приз отримала наймолодша учасниця змагань Діана Алаєва, якій виповнилося 12 років. Перший турнір під егідою Асоціації футзалу Донецької області вдався на славу.

Микола Гісь, спеціально для Асоціації футзалу України 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!