Сербія-Україна – 1:6. Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі гравців і головного тренера збірної України – Михайла Зварича, Ярослава Лебедя та Олександра Косенка.

Михайло Зварич, гравець збірної України

 Михайле, вітаємо з перемогою. Завдяки чому сьогодні вдалося оформити звитягу над збірною Сербії?

– Всі хлопці сьогодні боролися та виклалися на 100%. Хотів би подякувати за підтримку всім рідним та близьким, вболівальникам і привітати всю Україну з цією перемогою.

– Сьогодні команда емоційно реагувала на кожен вдалий епізод. Була просто якась неймовірна зарядженість на цей поєдинок.

– Дійсно, сьогодні заряджені на перемогу були як ті, хто на паркеті, так і вся лавка. Знали, що нас підтримують по той бік екрану. Всі були одним цілим. Завдяки цьому й вдалося здобути позитивний результат.

– Сьогодні розчарувала Сербія чи збірна України продемонструвала неймовірну гру?

– Сербія – це серйозний суперник. Налаштовувалися на важкий поєдинок. Саме вони сьогодні вважалися фаворитами. Однак, ми ведемо боротьбу до кінця. На щастя, нам вдалося перемогти. Тішимося цьому.

– Вже незабаром матч зі збірною Португалії на який потрібно зберегти такий самий заряд. Вже думаєте про нього чи є трошки часу, аби порадіти перемозі?

– Сьогодні ми ще трохи порадіємо, а далі будемо налаштовуватися на матч з Португалією. Думаю, з такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців.

Ярослав Лебідь, гравець збірної України

 Ярославе, поділися своїми враженнями від сьогоднішнього поєдинку.

– Дуже щасливий після цієї перемоги. Емоції просто переповнюють. Налаштовувалися на останній бій. Відступати було нікуди. Нам вдалося виправити помилки після поразки від нідерландців. Потрібно було перемагати. Команда виходила на паркет лише з цією метою.

Такий розгромний рахунок – це сила збірної України чи слабкість суперника?

– Збірна Сербії є сильним суперником. Налаштування було максимальним, адже права на помилку у нас не було. Сьогодні мали віддати все на паркеті. Ми впоралися з цим завданням. Наступний суперник – збірна Португалії. На матч з ним також будемо налаштовуватися максимально.

– Сьогодні розчарувала Сербія чи збірна України продемонструвала неймовірну гру?

– Сербія – це серйозний суперник. Налаштовувалися на важкий поєдинок. Саме вони сьогодні вважалися фаворитами. Однак, ми ведемо боротьбу до кінця. На щастя, нам вдалося перемогти. Тішимося цьому. З усіма можна грати. Будемо детально розбирати майбутнього суперника.

– Заряд команди сьогодні був неймовірним. Які слова казав Олександр Косенко перед початком матчу?

– Зайвий раз нас налаштовувати було не варто. Всі розуміли нинішнє становище. Виходили на паркет з максимальним завданням.

Перед цим поєдинком над командою висів тягар відповідальності. Наступний суперник – збірна Португалії. До матчу з ним команда підходить у гарному настрої. Наскільки важче буде протистояти цій команді?

– Всі розуміють, що збірна Португалії є чинним чемпіоном Європи. Це ТОР-команда. Розберемо суперника, а далі – вийдемо на паркет і будемо грати.

Олександр Косенко, головний тренер збірної України

Вітаємо з перемогою. Завдяки чому вдалося досягати такого вдалого результату?

– Дякую! Можу сказати, що невдача у матчі зі збірною Нідерландів лише додала мотивації нашій команді у цьому поєдинку. Інших варіантів не було. Поразка чи нічия залишали мало шансів на продовження боротьби за плей-оф. Окрім того, у нас були вагомі кадрові втрати. Можна сказати, що хлопці боролися на майданчику як за себе, так і за тих, кого сьогодні не було у заявці. Звичайно, прикро, що не вдалося продемонструвати інший результат у поєдинку з нідерландцями. Однак, ставили перед собою мету, аби довести, що ми гідні продовжувати свою боротьбу на чемпіонаті Європи.

– Наскільки важко було з фізичної точки зору за відсутності чотирьох гравців?

– Дійсно, було важко. Добре, що ми забили два швидких голи. Це дозволило нам діяти від оборони. Завдяки цьому у нас залишалося більше сил, які вдалося трохи зекономити завдяки цьому. Якби ми пропустили першими – було б дуже важко. Невідомо, як все складалося б далі. Добре, що повели у рахунку. Далі вже відштовхувалися від результату і лише збільшували свою перевагу.

Фото: УЄФА

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!