Юнацька збірна України вдало стартувала на Євро-2019

Підопічні Віталія Одегова вдало розпочали свою ходу на юнацькому Євро-2019, розгромно здолавши нідерландських однолітків у першому матчі групи В.

Українці від самого початку почали активно діяти біля чужих воріт. Вже на першій хвилині міг забивати Владислав Завертаний, але пробив повз ворота.

На 4-ій хвилині свій шанс на гол отримав Нагорний. Едуард вдало втік від опонента на фланзі, але Бен Салем вдало зіграв на останньому рубежі.

Втім, менш ніж за 60 секунд відбитися нідерландцям не вдалося. Після розіграшу ауту пробивав Денис Бланк, з ударом якого впорався кіпер наших суперників. Першим на добиванні опинився Данило Бєлан, який точно пробив у верхній кут його воріт.

На 7-ій хвилині свій момент створила команда Х'ялмара Коекеми, однак, після удару Беналі Гуйван перевів м'яч на кутовий. Не скидали обертів і українці. За 5 хвилин Бланк вдало накрутив двох суперників, точно пробивши у кут воріт Бен Салема.

Ще один гол «жовто-сині» забили після жахливої помилки Беналі, який вибиваючи м'яч вперед влучив у ногу Бєлана, дозволивши Данилу оформити дубль.

Наприкінці тайму мали нідерландці мали шанс на те, аби відквитати один м'яч. Втім, після швидкої атаки 3 в 1 ворота Гуйвана врятувала стійка.

Після перерви наша команда продовжила активно йти вперед. На 22-ій хвилині міг забивати Волков, але м'яч після його удару на кутовий перевів Бен Салем.

Підопічні Одегова не стали довго запрягати з першим голом і після відпочинку. Сольний прохід Нагорного лівим флангом завершився точним пасом на Масевича, який з кількох метрів розстріляв воротаря суперників.

Натомість, ще один м'яч нідерландці пропустили після сумбуру під час розіграшу кутового біля їхніх воріт. Цією ситуацією зумів скористатися Бєлан та оформив хет-трик. 

За 6 хвилин до завершення зустрічі команда Коекеми почала застосовувати п'ятого польового. Втім, гра за штучної більшості у неї не пішла. Спочатку Едуард Нагорний, перехопивши м'яч, вразив порожні ворота, а потім Ван Халдерен, який посів місце у воротах під час гри з п'ятьма польовими, не зумів впоратися з потужним ударом Негели.

Чудовий шанс, аби забити гол престижу мав Камп, але після пасу Лондена капітан нідерландців не поцілив у порожні ворота.

Єдиним негативним моментом для нашої збірної стала травма Завертаного, якої капітан зазнав наприкінці зустрічі. Зичимо Владиславу якнайшвидшого одужання та констатуємо чудовий початок турніру від українців.

Україна (U-19) –​ Нідерланди (U-19) – 7:0 (3:0)
Голи: 
Бєлан (5, 12, 27), Бланк (12), Масевич (24), Нагорний (35), Негела (36)
Попередження: Бен Халу (10)

Україна (U-19): Гуйван – Завертаний (к), Бланк, Волков, Бєлан, Квасній, Негела, Нагорний, Тимців, Масевич, Сенюк, Сорокін, Меденець, Козлов

Нідерланди (U-19): Бен Салем – Тейлор, Ван Лонден, Камп (к), Бізен, Ель Террахі, Хендрікс, Ван Хальдерен, Аззангуі, Беналі, Бен Халу, Амхеле, Папілая, Стеркенбург

Зазначимо, що свій наступний поєдинок у рамках Євро-2019 команда Віталія Одегова проведе завтра о 15:00. Її суперником стане юнацька збірна Іспанії.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!