Збірна України долає Угорщину у першому матчі

Підопічні Олександра Косенка зуміли мінімально здолати свого суперника у першому з двох очних протистоянь.

Обидві команди задали досить активний старт матчу та обмінялися швидкими голами. Після удару Рабла Ципун відбив м’яч в аут. Той-таки Рабл ввів м’яч з-за бокової, і Надь ударом з далекої відстані застав зненацька кіпера нашої команди – 1:0.

Втім, українці з відповіддю не забарилися. Білоцерківець вдало зіграв на позиції стовпа і прострілив на дальню стійку, де на м’яч вже чатував Зварич – 1:1.

Подвоювати перевагу нашої команди міг Корсун, однак, потужний постріл Ігоря прийняла на себе поперечина дебреценських воріт.

На 20-ій хвилині ще по одній нагоді мали Білоцерківець та Шотурма, який вивів команду на майданчик у ролі капітана, однак, Аластіч вправно зіграв на останньому рубежі.

Свої найкращі якості за дві секунди до свистка на перерву довелося демонструвати й Ципуну. Дрот пробивав з вбивчої позиції, але Кирило дотягнувся до м’яча ногою.

Після перерви до квартетів Шотурма, Корсун, Білоцерківець, Зварич та Малишко, Королишин, Єрьомін, Грицина додалася й третя четвірка, в якій на майданчику з’явилися Педяш, Журба, Микитюк і Кузь.

Першу хвилину другого тайму «жовто-сині» розпочали з обстрілу воріт суперника. Однак, Аластіч впорався з ударами Єрьоміна та Грицини.

На 27-ій хвилині у швидку контратаку втекли Норберт Хорват і Надь та по черзі завдали по одному пострілу у площину воріт Ципуна. Кирило з загрозами впорався.

Ще двічі нашому кіперу довелося вступати у гру після потужних ударів від Ваша і Давида Річарда.

Втім, на 34-ій хвилині українці заробили кутовий, який майстерно реалізували. Єрьомін віддав на Королишина, а Тарас п’ятою перевів м’яч на Грицину, який вперше вивів команду Олександра Косенка вперед.

Досить швидко підопічні Йожефа Турцо могли відновлювати паритет. Однак, Дрот не скористався виходом віч-на-віч з Ципуном і не поцілив у ворота.

Після швидкої контратаки з гострого кута пробивав Кузь. Аластіч своїх партнерів не підвів та відбив м’яч.

За 3:30 до завершення зустрічі господарі пішли вперед з п’ятим польовим. Однак, особливих загроз їм створити не вдалося. Натомість, Білоцерківець після пасу Шотурми міг робити перемогу українців впевненішою, але не зумів перекинути воротаря суперників.

Як результат – 2:1. Збірна України здобуває перемогу у першому поєдинку проти Угорщини. Другий матч між цими командами відбудеться завтра о 13:30.

Угорщина – Україна – 1:2 (1:1)
Голи:
Надь (4) – Зварич (6), Грицина (34)
Попередження: Малишко (40)

Угорщина: Марсел Аластіч – Давид Річард, Адам Ваш, Янош Рабл, Золтан Дрот (к) – Імре Надь, Норберт Хорват, Саболч Хорват, Петер Сабо, Мілан Хаймаші, Герго Шішка, Аттіла Тот, Тамаш Сентес-Біро, Давід Мезей

Україна: Кирило Ципун – Петро Шотурма (к), Ігор Корсун, Микола Білоцерківець, Михайло Зварич, Сергій Малишко, Тарас Королишин, Олег Єрьомін, Микола Грицина, Сергій Журба, Олександр Педяш, Микола Микитюк, Тарас Кузь, Мар’ян Пелех, Юрій Савенко.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!