Чоловіча студентська збірна України зіграє у матчі за 3 місце

Після важкої, але в півфіналах легко і не буває, перемоги жіночої збірної України, яка виборола перепустку до фіналу у матчі зі збірною Франції, на майданчик «Алмати Арени» вийшла і наша чоловіча студентська збірна. На шляху команди Олександра Косенка до головного матчу була збірна Росії, авторитетний суперник, який неодноразово був і переможцем, і призером студентських футзальних Мундіалів.

Лише по одній зміні провели на майданчику наші четвірки, а рахунок вже став 1:0 на користь суперника. З ауту від лівої бровки пройшла передача на дальню стійку, а там же був Дьомін, який і переправив м’яча у ворота. На цьому біди українців не закінчилися. На 7-й хвилині суперники виграли кілька стиків, і Понкратов подвоїв перевагу суперника. За хвилину ще один стандарт, і Орлов дальнім ударом довів перевагу збірної Росії до трьох м’ячів. Олександру Косенку довелося терміново втручатися в гру і брати тайм-аут.

Потроху українці оговталися, налагодили контроль м’яча, перевели гру на половину суперника, але моментів біля протилежних воріт було обмаль. Ситуація на краще змінилася на 14-й хвилині. Дзюба майже з центрального кола зробив передачу в штрафний майданчик на Педяша, і той в дотик підкорегував політ м’яча до сітки.

Діяти більш агресивно українцям заважала кількість фолів, яких на 16-й хвилині стало 6. Дабл-пенальті у Росії пробивав Кудзієв, але Сухов переграв суперника – вийшов з воріт і відбив м’яч. Згодом Сухов почав потроху підключатися до атак, але це не призводило до небезпеки біля воріт Балашова. Малишко знайшов момент для дальнього пострілу, проте голкіпер росіян зіграв надійно. Як за кілька хвилин і Сухов, коли обличчям відбив небезпечний удар по своїм воротам. , Невдовзі після того як нашому голкіперу надали допомогу пролунала сирена на перерву.

Підключення Сухова продовжилися і з початком другого тайму. Правда, не завжди обачні – втрата м’яча дозволила супернику пробити по порожнім воротам, і нашу збірну від неприємностей врятувала стійка. Рахунок гнав нашу команду до атаки, і Балашову довелося демонструвати свою майстерність після удару Микитюка від лівої бровки. Врятував свою команду голкіпер, коли Пелех здалеку пробив зі штрафного. А ось чергове підключення Сухова у середині тайму і втрата м’яча були суперниками покарані – Ніязов спокійно вразив порожні ворота.

Після цього у нас в якості п’ятого став виходити Педяш. Суперники почали частіше фолити, і на 35-й хвилині вибрали весь ліміт порушень. Численні атаки з п’ятим таки принесли забитий м’яч, коли Малишко з-меж штрафного спрямував м’яч у ворота. На більше, на жаль, нашої команди не вистачило.

У неділю о 9:00 збірна України в матчі за бронзові нагороди зіграє з командою, яка поступиться в протистоянні Казахстану та Португалії.

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. 1/2 фіналу
Україна – Росія – 2:4 (1:3)

Україна: Сухов – Цілик, Педяш, Дзюба, Малишко – Біров – Радевич, Микитюк, Пелех, Ковальчук, Легендзевич
Голи: Педяш, 14, Малишко, 38 – Дьомін, 3, Понкратов, 7, Орлов, 8, Ніязов, 29

Прес-служба Асоціації футзалу України  

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!