Юнацька збірна України втрачає перемогу над Францією

У другий день міжнародного турніру Generali Cup за участю шести юнацьких збірних вікової категорії U-19, який проходить у чеському місті Всетин, першими на майданчик вийшли команди групи B – збірні Словаччини та Румунії. У напруженому поєдинку румунська команда здобула вольову перемогу – 3:2, і перед заключним туром у групі B склалася заплутана ситуація: будь-яка з трьох збірних: Словаччина, Румунія чи Угорщина, може посісти будь-яке з трьох місць, а все залежить від результату матчу Угорщина – Румунія.

За годину після завершення першої зустрічі, свій матч розпочали збірні України та Франції. Для команди Віталія Одегова це був другий матч у Всетині, натомість, французька збірна дебютувала на Generali Cup.

Пресинг, який українці застосували на половині збірної Франції, приніс результат на 2-й хвилині – Овакимян підібрав м'яча біля штрафного майданчика і невідпорно пробив під поперечину. Наші хлопці продовжували володіти перевагою, але подвоїти рахунок не вдалося. Французи відігралися на 9-й хвилині після дальнього удару Паск'є і рикошету, але рахунок 1:1 на табло протримався недовго. На 12-й хвилині комбінацію за участю Овакимяна та Нагорного ударом у порожні ворота завершив Кукалев, а за хвилину майже ідентичну атаку до гола довів Меденець, асистентами у якого були Завертаний і Негела. Однак, утримати комфортну перевагу до перерви не вдалося. Французи скористалися позиційною помилкою наших хлопців, і після виходу сам на сам Шарро один м'яч відіграв.

Всі найцікавіші події другого тайму припали на його заключні хвилини. На 35-й хвилині в одній атаці збірної Франції арбітри зафіксували у нашої команди два фоли, і другий з них був шостим для збірної України. Дабл-пенальті пробивався з 7-ми метрів, і Гуйван не зміг відбити удар Ламберта.

За дві хвилини француз Паск'є пробив по воротах після свистка, отримав за це жовту картку, яка стала для нього другою. Протягом двох хвилин більшості збірній України вдалося створити один найнебезпечніший момент, але Нагорний з-меж штрафного пробив повз ворота. А вже за лічені секунди до фінальної сирени наша команда ледь не втратила нічию. Українці сфолили всьоме, але Ламберт, пробиваючи з 10-тиметрового по воротах, в які під цей удар вийшов Козлов, влучив у штангу.

Після двох матчів в активі збірної України одне очко, і теоретично вона може посісти в групі А друге або третє місце. А це означає, що у неділю, в завершальний день турніру, збірна України зіграє у матчі за 5, або за 3 місце.

Міжнародний турнір Generali Cup.

Україна U-19 – Франція U-19 – 3:3 (3:2)

Україна U-19: Козлов (Гуйван, 17) – Нагорний, Кукалев, Ільїн, Белан, Завертаний, Масевич, Сенюк, Негела, Меденець, Овакімян, Сіплівець

Голи: Овакимян, 2, Кукалев, 12, Меденець,13 – Паск’є, 9, Шарро, 16, Ламберт, 35 

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!