Юнацька збірна України (U-19) здолала Італію у повторному поєдинку

Другий поєдинок між юнацькими збірними України та Італії виявився більш щедрим на голи, більшість з яких забили підопічні Віталія Одегова.

Початок зустрічі видався надзвичайно успішним для нашої команди. Вже на 5-й хвилині Едуард Нагорний отримав м'яч у зручній позиції і елегатно пробив повз Алессандро Фіора, відкривши рахунок у зустрічі. За 3 хвилини гості отримали шанс, аби відновити статус-кво, але Федеріко Пальмегіані не зумів переграти Євгенія Козлова у ближньому бою.

Ближче до середини тайму можливість, аби відзначитися і у другій зустрічі мав Петро Сенюк, але вразити володіння суперників йому завадила стійка. Втім, це лише не надовго відтермінувало друге взяття воріт для нашої команди. Владислав Сорокін пробивав по воротах, які вже залишив Фіор. Відчайдушний стрибок кіпера лише допоміг йому власноруч переправити м'яч у власні ворота. А на 13-ій хвилині рахунок став 3:0. Вадим Меденець здійснив сольний прорив по флангу і точно поцілив у кут воріт італійців.

Втім, на 16-й хвилині гості зуміли відквитати один м'яч. Нагорний сфолив у безпосередній близькості біля власних воріт, а вирок завдяки потужному удару зі штрафного виконав Мішель Подда. Команда Карміне Тарантіно могла розраховувати і на меншу відстань у рахунку перед перервою, але з ударом Даріо Філіппоні у ближньому куті впевнено впорався Козлов.

Втім, і господарі могли збільшувати свою перевагу. Федір Овакімян і Денис Бланк вдвох вийшли фактично в одного Фіора. 5-й номер нашої команди зумів обіграти кіпера італійців, але на лінії воріт його підстрахували партнери по команді.

Після відпочинку гості доволі швидко скоротили рахунок до мінімуму. Подда відкотив під удар Філіппоні, з яким впорався Дмитро Щипчик, але першим на добиванні опинився Кевін Рівелла, не заливши кіперу нашої збірної жодних шансів.

Однак, на 28-ій хвилині Завертаний повернув «жовто-синім» перевагу у два м'ячі, розкішно вразивши дев'ятку воріт Фіора після кутового у виконанні Бланка. 

Гості, як і наприкінці вчорашнього поєдинку, намагалися відігратися у рахунку, застосовуючи п'ятого польового, але сьогодні це їм не принесло дивідендів, а на останніх секундах Овакімян перехопив передачу суперників і в один дотик через весь майданчик переправив м'яч у порожні ворота опонентів. Тож, 5:2 – яскрава перемога команди Віталія Одегова у другому міжнародному товариському матчі з юнацькою збірною Італії.                   

Україна (U-19) – Італія (U-19) – 5:2 (3:1)
Голи:
Нагорний (5), Меденець (13), Завертаний (28), Овакімян (40) – Фіор (12, АГ), Подда (16), Рівелла (23)
Попередження: Завертаний (7)  Бернардіні (16)

Україна (U-19): Козлов – Бланк, Овакімян, Завертаний, Сорокін – Щипчик, Гуйван, Нагорний, Негела, Сенюк, Масевич, Литвиненко, Волков, Квасній, Меденець

Італія (U-19): Фіор – Подда, Ачіллі, Філіппоні, Рівелла – Петтінарі, Чічіотті Бернардіні, Етторе, Пероні, Пальмегіані, Гіоргі, Наста, Берарді

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Павло Кубанов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!