Євро-2019 серед жінок. Основний раунд. Україна – Угорщина. Анонс

12 вересня національна жіноча збірна України стартує в Основному раунді чемпіонату Європи серед жінок. І одразу ж у першому поєдинку підопічні Олега Шайтанова зіграють зі старими знайомими – збірною Угорщини. Чому старими знайомими? Тому що свого часу, ще коли нашу збірну очолював Володимир Колок, угорки неодноразово були суперницями «синьо-жовтих» як у товариських матчах, так і в різноманітних турнірах. Тому, можна було б сказати, що суперники мають добре знати один одного. Однак, насправді це не зовсім так. Наразі Україна та Угорщина відкривають нову сторінку своїх протистоянь – вже на більш серйозному рівні. До того ж, в обох командах наразі поступово проходить зміна поколінь. Тому, тим цікавіше подивитись на те, чиє нове покоління збірної наразі є сильнішим.

Безумовно, наша увага більше прикута саме до збірної України. Нагадаємо, що кілька днів тому підопічні Олега Шайтанова провели товариський матч зі збірною Польщі, в якому «синьо-жовті» здобули перемогу з рахунком 5:2. До того ж, не забуваємо і про те, що деякі з наших футзалісток брали участь у чемпіонаті світу серед студентів, який проходив у Казахстані, де наша збірна посіла друге місце. Все це наштовхує тільки на одне: українки наразі мають перебувати в хорошому ігровому тонусі, і їх пік форми має припасти саме на домашні поєдинки Основного раунду жіночого Євро. До речі, фактор рідних стін у цьому поєдинку, як і в майбутніх протистояннях з Білоруссю та Казахстаном, має зіграти ключову роль, адже підопічні Олега Шайтанова вже давно тренуються на паркеті Палацу спорту «Будівельник», тому їм, як то кажуть, має бути знайомий кожний клаптик майданчику. Ще одна перевага нашої збірної має бути у досвіді, оскільки українська збірна має у своєму складі кількох виконавиць, які встигли пограти у далеко не останніх європейських жіночих чемпіонатах. Усі ці козирі мають стати у нагоді та допомогти українкам у протистоянні з угорками.

Що може протиставити в такому разі збірна Угорщини? Мабуть, хіба що вони можуть сподіватись на «лакі-панч», як зазвичай у таких випадках кажуть у боксі. Тому що немає сумнівів у тому, що збірна України буде фаворитом не тільки цього поєдинку, а й усього черкаського міні-турніру. А це означає, що угоркам лише треба сподіватись на вдалі неочікувані випади на ворота збірної України. Щоправда, це буде можливо за однієї умови: якщо українські футзалістки дозволять.   

Чемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Група 3.
Україна – Угорщина

12 вересня 2018 року. Черкаси. Палац спорту «Будівельник» - 19.30.
Арбітри: Нікола Манцьоне (Італія), Янгос Янгу (Кіпр), Валентин Чупля (Уельс)  

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!