Збірна України зіграла внічию у повторній зустрічі з Італією

Українки були попереду впродовж майже усього матчу, але втратили перемогу на останніх секундах.

Друга зустріч розпочалася зі швидкого голу підопічних Олега Шайтанова. Юлія Дударчук, яка стала автором єдиного взяття воріт у попередній зустрічі, знову потішила броварських вболівальників. Після флангового проходу захисники збірної Італії намагалися заблокувати удар другого номера нашої команди. Втім, зробити цього не вийшло, і після рикошету м’яч вперше побував у сітці воріт Валентіни Маргаріто.

На 7-ій хвилині на ударній позиції після стрімкого виходу з оборони опинилася Анна Шульга, але перехитрити Валентіну Маргаріто їй не вдалося, і м’яч влучив у кіпера.

На 9-ій хвилині нагоду для голу отримала Ксаксо, м’яч пролетів повз захисниць та її партнерок, однак, удару Аіди з правого флангу забракло точності.

За 4 хвилини нашу команду вперше виручила Цикаленко. Джессіка Трояно пробивала з доволі близької відстані але Олена скоротила кут обстрілу і прийняла на себе удар італійки.

На 14-ій хвилині у жахливому стику з Робертою Джуліано важкої травми зазнала Олена Цикаленко, місце якої у воротах посіла Наталія Митрофанська. До слова, у цій ситуації було зафіксовано 5-й фол з боку господарів, тож, заключну чверть тайму «жовто-сині» були змушені діяти обережніше.

Зрештою, українкам це вдалося, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Олега Шайтанова.

Ближче до середини другої половини гості захопили перевагу. На 26-й хвилині перший небезпечний момент виник у Помпоселлі. Аріанна пробивала по воротах Митрофанської але не поцілила у площину воріт.

На 28-й хвилині гості знову отримали шанс на гол. Сидоренко обрізалася біля власних але Митрофанська врятувала ситуацію зблизившись з Д’Інчекко, і не дала змогу останній зробити рахунок рівним.

За дві хвилини Наталія знову проявила себе з найкращого боку, відбивши ще один удар впритул.

На 35-й хвилині ситуація з фолами стала небезпечною для італійок які сфолили вп’яте, і менш ніж за 3 хвилини господарі отримали право на дабл-пенальті, який не зуміла реалізувати Дударчук.

Останні 4 хвилини підопічні Франчески Сальваторе проводили з 5-ма польовими, і таки домоглися свого на заключних секундах. Після флангового прострілу Митрофанська вибила м’яч ногою, але влучила у Дударчук, від якої він залетів у ворота збірної України. Як наслідок, повторна зустріч між командами завершилася нічиєю – 1:1.

На початку лютого «жовто-сині» проведуть навчально-тренувальний збір у Броварах, після чого вирушать до Португалії для участі у Фіналі Чотирьох Євро-2019.

Україна – Італія – 1:1 (1:0)

Голи: Дударчук (1, 40, АГ)

Попередження: Кліпаченко (13), Цикаленко (14), Форсюк (30) – Д’Інчекко (29)

Нереалізований дабл-пенальті: Дударчук (39)

Україна: Олена Цикаленко (Наталія Митрофанська, 14) – Юлія Форсюк, Юлія Дударчук, Сніжана Воловенко, Ірина Майбородіна – Анна Шульга, Анна Сидоренко, Анастасія Кліпаченко, Юлія Титова (к), Ксенія Гриценко, Олена Павленко, Христина Єрьоменко, Альона Кирильчук 

Італія: Валентіна Маргаріто – Людовіка Коппарі, Бруна Борхес, Алессіа Гріеко, Сабріна Маркесе – Аріанна Помпоселлі, Роберта Джуліано, Федеріка Беллі, Ерсіліа Д’Інчекко (к), Бенедетта Де Анджеліс, Софіа Лучіані, Аіда Ксаксо, Джессіка Трояно, Марія Фонтана Маша

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Павло Кубанов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!