Кубок УЄФА. Раба ЕТО Дьор – Енергія. Анонс

Кубок УЄФА по футзалу. Основний раунд.
«Раба ЕТО Дьор» (Угорщина) – «Енергія» (Україна).

15 жовтня 2016 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 18.00.
Пряма трансляція: «Спорт-1»

Отже, для львівської «Енергії» настав Час «Х». Сьогодні львів’яни зіграють поєдинок, який наразі має бути найважливішим у цьому сезоні. Тим більше, якщо врахувати, що перед цим була поразка від «Брезьє Марібора», яка дуже сильно вдарила по амбіціях «зелено-білих». І тепер підопічним Валерія Легчанова треба кров з носу перемагати команду з Дьора.

Ситуація у групі складається таким чином, що в разі перемоги «Енергії» над «Раба ЕТО Дьор» та звитяги «Брезьє Марібора» над «Кремлін-Бісетр Юнайтед» три команди матимуть по шість очок. І тоді в силу входитимуть додаткові показники. Якщо вдало складуться обставини, то «Раба ЕТО Дьор», який зараз лідирує у квартеті, може фінішувати третім, а до Елітного раунду Кубка УЄФА пройде «Енергія». Так вже було, коли «енергетики» грали минулого разу в Кубку УЄФА. Тоді румунський «Тиргу-Муреш» мав такі ж реальні шанси на вихід до Елітного раунду, які зараз має «ЕТО». Але у підсумку чемпіони Румунії фінішували третіми, а «Енергія» пройшла далі. Про все це можна почитати у матеріалі про історію виступів «Енергії» у Кубку УЄФА. І хоча двічі снаряд в одну воронку не влучає, але нам усім хотілося б, щоб сталося саме так, як цього хочуть українські любителі футзалу, і «енергетичний» снаряд знову потрапив би у знайому воронку під назвою «Елітний раунд».

Після поразки від «Брезьє Марібора» пройшло дві доби. Тобто, за цей час можна було проаналізувати помилки та зробити висновки. Сподіваємось, що Валерій Легчанов та його підопічні це і зробили. І тепер це треба показати на паркеті. До того ж, ми всі пам’ятаємо, як грає «Енергія» після поразок. Тому, будемо сподіватись, що «Раба ЕТО Дьор» потрапить під гарячу руку львів’ян, і це відіб’ється на результаті. Отже, з нетерпінням чекаємо, коли о 18.00 на паркеті Палацу спорту «Галичина» почнеться битва за Елітний раунд Кубка УЄФА і віримо у чемпіонів України!   

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!