Україна – Коста-Рика. Анонс товариського матчу

Товариський матч.
Україна – Коста-Рика.

6 серпня. Колумбія. Букараманга. Спорткомплекс Національного університету – 02.00.

В ніч з 5 на 6 вересня національна збірна України з футзалу зіграє свій останній товариський матч у рамках підготовки до ЧС – 2016. Суперником підопічних Олександра Косенка буде збірна Коста-Рики.

Після двох поспіль поразок у товариських іграх проти Італії (0:2) та Колумбії (3:5) «синьо-жовтим» треба зробити все для того, щоб завершити свою ігрову частину підготовки до чемпіонату світу на мажорній ноті, щоб у відповідному настрої підійти до стартової гри «мундіалю» проти збірної Бразилії.

Враховуючи те, з якими складнощами довелося зустрітись нашій збірній перед матчем з колумбійцями (через загрозу теракту в аеропорту Франкфурта «синьо-жовті» були змушені дві доби чекати на виліт у Колумбію), що, звісно, не могло не позначитись на грі проти господарів чемпіонату світу, треба все надолужувати у подвійному обсязі. Це розуміють і самі підопічні Олександра Косенка. І тепер їм треба показати, яка робота над помилками вже зроблена, а яку ще належить зробити. Тільки шкода, що ми знову не побачимо цю гру, тому що вона, вочевидь, буде знову проходити в закритому режимі, як і поєдинок з Колумбією. Тому, результат ми дізнаємося трохи згодом.

А поки – трохи історії. З Коста-Рикою у вітчизняних футзальних вболівальників пов’язані тільки приємні спогади. Чотири роки тому, на чемпіонаті світу в Таїланді, наша збірна обіграла коста-ріканців з рахунком 6:1. Тоді у збірної України голами відзначились Євген Рогачов (двічі), Олександр Сорокін (двічі), Денис Овсянніков та Максим Павленко. Звісно, за чотири роки трохи змінилися склади у обох команд, але клас в української збірної все-таки трохи вище. Тому, ми маємо все для того, щоб вірити в успіх у цьому поєдинку, нехай і товариському.

Шкода, що через відсутність трансляції ми не зможемо побачити, які четвірки Олександр Косенко готує на «мундіаль». Єдине, що знаємо – це те, що у цьому поєдинку всю гру має відіграти Дмитро Литвиненко, оскільки у грі з колумбійцями ворота нашої збірної захищав Євген Іваняк. Але, може, це і на краще – нехай наша збірна залишатиметься «темною конячкою» для суперників по чемпіонату світу, а всі карти буде розкрито потім.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!