Екстра-ліга: анонс 17 туру

У першу суботу березня в Екстра-лізі відбудеться передостанній, 17 тур регулярного чемпіонату. Звісно, не обійдеться там і без центральних поєдинків. Але у той же час кожна гра нестиме в собі певну інтригу.  

Івано-франківський «Ураган» спробує вкотре в цьому сезоні підтвердити реноме «домашньої» команди. Однак, суперник у нього буде непростий – хмельницький «Сокіл», який може зробити неприємний для «драконів» сюрприз. Обидві команди «швидкісні» - вони «біжуть», і це має стати запорукою того, що ми побачимо гру на зустрічних курсах. Таку гру, до речі, полюбляв свого часу екс-наставник «Урагану» Сергій Гупаленко. А от Роман Ковальчик, як відомо, більше полюбляє грати другим номером. Але якщо «соколят» спровокувати на швидкий футзал, то вони можуть на це «купитись». В принципі, для гри на високих швидкостях у Романа Ковальчика вистачає класних гравців. Але треба враховувати, що вони гратимуть на виїзді, то це їм не зовсім на руку. Тим більше, майданчик Манежу Коледжу фізвиховання – більш просторий, а це як раз козир для «ураганівців». Що ж, подивимось, у кого по такій грі козирів для перемоги буде більше.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)
4 березня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00.
Арбітри: Р. Лутій, М. Чубінський (обидва – Київ), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

У матчі проти харківського «Локомотива» гравці «ЛТК/ІнБев/НПУ» спробують взяти максимум очок. Враховуючи той факт, що для «телефоністів» це буде останній домашній матч у сезоні, для них, безумовно, буде справою честі порадувати житомирських вболівальників перемогою. Але не тільки це має мотивувати господарів майданчику. Не будемо забувати про матч першого кола у Харкові, у якому «ЛТК/ІнБев/НПУ» зазнав розгромної та болючої поразки від «Локо». І реванш у такому разі ніхто не відміняв. І ще Бакум та компанія мають сподіватись, що у паралельному матчі у Рівному «Кардинал» втратить очки у поєдинку з «Титан-Зорею». Але перш за все, «телефоністам» треба самим здобувати очки. Проте, у матчі з «Локомотивом» це буде традиційно важко зробити. І хоча харків’яни вже забезпечили собі місце у плей-офф, та навряд чи вони захочуть втрачати очки в останніх двох турах «регулярки».      

«ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – «Локомотив» (Харків)
4 березня 2017 року. Житомир. ФОК – 13.00.
Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), О. Хомич (Луцьк), О. Макаренко (Радомишль)
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)

«Юні-Ламан» вкотре спробує нав’язати боротьбу своїм опонентам, а також традиційно спробує здобути свою першу звитягу в Екстра-лізі. Той факт, що у підопічних Сергія Бутенка вже немає якихось турнірних завдань, має полегшити їм життя. Тобто, в такій ситуації чорноморці мають заграти більш розкуто, не дивлячись на результат та місце у турнірній таблиці. Приклад чернівецького «Епіцентра К» наразі є актуальним, тому «помаранчевим» є, на кого рівнятись. До того ж, ми пам’ятаємо, яким бойовим був поєдинок між «Юні-Ламаном» та «Продексімом» у Херсоні. І хоча саме підопічні Ігоря Москвичова будуть фаворитами, та можна не сумніватись у тому, що серйозний спротив від представників Одещини вони отримають.

«Юні-Ламан» (Чорноморськ) – «Продексім» (Херсон)
4 березня 2017 року. Чорноморськ. Палац спорту «Юність» - 13.00.
Арбітри: О. Іванов (Дніпро), С. Подворний (Хмельницький), О. Ткач (Чорноморськ)
Хронометрист: Є. Докучаєв (Чорноморськ)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Покровська «Титан-Зоря» зараз перебуває у чудовій формі, про що свідчать і її результати. Багато хто пов’язує це з приходом на тренерський місток Павла Пічкурова. Проте, варто зазначити, що індивідуально гравці команди з Покровського також додали. І за таких обставин рівненським «кардиналам» буде важко зупинити «титанів». Хоча не будемо забувати, що «Кардинал» гратиме вдома. Підопічним Сергія Півддубного кортить забезпечити собі «прохідне» восьме місце саме у рідних стінах. І це, безперечно, додаватиме сил рівнянам. Однак, варто зазначити, що господарям майданчику вкрай не рекомендується пропускати першими. Адже «Титан-Зоря» якщо забиває першою, то надалі переважно контролює хід гри. І якщо рівненська команда має бажання перемогти, то вона, вочевидь, спробує зробити все для того, щоб так не сталось. А це означає, що на нас чекає дуже цікавий матч.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Титан-Зоря» (Покровське)
4 березня 2017 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри: Г. Гора (Київ), Є. Диннік (Харків), П. Кравцов (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Але куди цікавішим буде протистояння у Києві. Ще нещодавно «ХІТ» та «Енергія» зустрічались у Львові, де грали між собою в рамках 1/4 фіналу Кубку України. То було перше побачення між цими командами з трьох запланованих, які мають відбутись протягом трьох тижнів. Рандеву в рамках 17 туру буде другим. А попереду ще кубкова гра у Києві. Тому, засумувати один за одним «ХІТ» та «Енергія» точно не встигнуть. І з цієї точки зору цікаво подивитись на те, як проходитиме даний матч. Чи будуть обидві команди, які вже гарантували собі місця у плей-офф, грати на максимумі своїх можливостей? Чи все-таки вони побережуть сили на кубкову гру № 2? Як би там не було, але центральний матч 17 туру всі очікують з великим нетерпінням.

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів)
4 березня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСКА – 14.00.
Арбітри: О. Кухарь (Кривий Ріг), М. Подраний (Житомир), Ю. Кондратьєв (Київ)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми)

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: МФК «Локомотив» (Харків)

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!