Перша ліга 2021/2022. Анонс матчів 11-го туру. Група «Схід»

Пропонуємо вашій увазі прев’ю до поєдинків 11-го туру у групі «Схід» чемпіонату України серед команд Першої ліги.

Група «Схід»

18 лютого

«Comfort Life» (Буча) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир)
12:00. м.
 Буча, «Академія спорту»

Команда Андрія Науменка продовжує вести боротьбу за вихід до плей-оф. Минулого тижня «будівельники» здобули важливу перемогу над «Черкасиобленерго». Загалом, у бучанців дійсно сформувалася досить непогана серія з чотирьох перемог в останніх п'яти матчах. Саме ці дванадцять очок дозволили «Comfort Life» піднятися на четверту сходинку у турнірній таблиці.

Цього разу на Київщину завітає «Автомобіліст-Бульвар». Підопічні Андрія Ткачука перебувають на останньому місці й є єдиним колективом, який ще не набирав очок у Першій лізі.

У нинішньому сезоні «автомобілісти» вже двічі зустрічалися з «будівельниками» й обидва рази саме бучанці взяли гору. Поєдинок у Житомирі завершився перемогою гостей з рахунком 5:2, а у Бучі команда Андрія Науменка взяла гору з результатом 6:1. Втім, кому посміхнеться фортуна у третій очній зустрічі – побачимо сьогодні.

20 лютого

«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя)
12:00. м.
 Черкаси, ПС «Будівельник»

Один з центральних поєдинків у групі «Схід» відбудеться у Черкасах. Команда Сергія Гупаленка втретє зіграє з підопічними Олександра Оліщука і вдруге протистоятиме їм на своєму майданчику. Саме очним протистоянням ці колективи відкривали лік поєдинкам у Першій лізі. Тоді «енергетики» дали гідний бій, але не зуміли забити жодного голу й поступилися з рахунком 0:3.

Зустріч у рамках другого кола суперники провели у Черкасах. До того моменту «енергетики» зуміли зробити правильні висновки й додали до свого складу новачків. Зокрема, дублем відзначився екс-житомирянин Богдан Мосійчук, а команда Сергія Гупаленка була попереду з рахунком 3:1. Однак, голи Дмитра Делятинського та Антона Гая допомогли запоріжцям поїхати додому з одним очком.

Втім, зараз чемпіонат виходить на фінішну пряму. Тож, очки потрібні кожному з суперників. До слова, до очної зустрічі суперники підійдуть з втратами. В’ячеслав Ткаченко з «Черкасиобленерго» та запоріжець Михайло Макшанов отримали по червоній картці у попередніх поєдинках. Відповідно, майбутня зустріч пройде без їхньої участі.

21 лютого

«Рятувальник» (Ромни)  «SkyUp» (Київ)
13:00. м. Суми, СК СДПУ

Завершуватиме програму туру у групі «Схід» протистояння у Сумах. В гості до «Рятувальника», який цього сезону приймає суперника не у Ромнах, завітають київські «авіатори».

Перед майбутнім матчем позиції команд суттєво відрізняються. Підопічні Тараса Шпички мають перевагу над суперником у п’ять очок і посідають другу сходинку. Натомість, команда Ігоря Салівона зараз знаходиться поза зоною плей-оф.

Тим не менш, нинішньому графіку «SkyUp» не позаздриш. У четвер команда зіграла перший матч з «ХІТом», у понеділок проведе поєдинок з «Рятувальником», а у середу – повторну зустріч зі столичними «кабельниками». Тож, роменчани спробують звернути увагу і на фактор втоми.

Окрім того, команда з Сумщини вже історично є незручним суперником для киян. Тут можна згадати минулий сезон у Київській футзальній лізі (перемога «Рятувальника» і нічия) та поєдинок першого кола у НУХТі, який завершився мировою – 1:1. Тож, команда Тараса Шпички намагатиметься виправити цю тенденцію, а роменчани – навпаки. Тим більше, що очки для боротьби за зону плей-оф їм вкрай необхідні.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!