«Новий Львів» та «Легіон» йдуть за реваншем, топ-матч у Харкові: анонс 9 туру Вищої ліги серед жінок

З 18 по 21 лютого уболівальники жіночого футзалу побачать чотири протистояння 9 туру Вищої ліги України.

У п'ятницю футзалістки із Синельникового зіграють вдома проти «Кобри» із Білокуракиного. Перша зустріч між цими клубами закінчилась домашньою перемогою «Кобри» з хокейним рахунком 11:0.

У турнірній таблиці команди йдуть на дні групи 1. Між «Коброю» та «Синельниковим» різниця лише у три очки на користь клубу з Білокуракиного. Слід відзначити, що футзалістки із Синельникового ще не знають смаку перемог. Вони з «бубликом» у пасиві та 78 пропущеними голами замикають групу.

«Кобра» навіть у разі перемоги не зможе піднятися вище четвертої позиції, яку посідає перед цим матчем. Відставання від третього місця, яке посідає «Луганочка», складає аж у 9 пунктів.

Принципове протистояння у Луцьку

Також 18 лютого свій матч проведе луцький «Легіон-Університет», який прийматиме у спекотному протистоянні «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького».

Цей двобій буде дуже цікавий, адже у першій частині сезону команди видали гольову перестрілку у Хмельницькому – 5:4 на користь господарок матчу. Головною голеадоркою того дня була гравчиня з Хмельницького Олександра Сухоряба, яка оформила покер. У складі суперниць хет-трик до свого активу записала Анастасія Чернюк.

Тепер дівчата з Луцька спробують на очах власних уболівальників взяти реванш за прикру поразки. Протистояння буде принциповим з огляду на таблицю. Команди мають однакову кількість очок – по 6.

Перемога дозволить луганському клубу посунути суперника та вийти на третє місце. Не потрібно забувати, що підопічні Дмитра Голоскокова за останні 8 днів проводять свій третій матч. Тому втома може датись взнаки.

На тлі дебютної перемоги

У Групі 2 на фанатів чекає не лише протистояння у Луцьку. У неділю дебютант чемпіонату «Новий Львів» на паркеті «Боско-Арени», де нещодавно грала жіноча збірна України, спробує переграти черкаський «Дніпро».

У попередньому турі львів'янки взяли реванш у «Легіона» за болючу поразку на виїзді з рахунком 3:2.На тлі першої перемоги (5:2) в історії клубу та гарних емоцій львівські футзалістки будуть рвати паркет, щоб обіграти гостей з Черкас.

Доля вже тричі зводила клуби – одного разу у чемпіонаті та двічі у Кубку України. В усіх трьох матчах підсумковий результат був на користь «Дніпра». У порівнянні з попередніми поєдинками львів'янки підсилили свій склад, тому «Новий Львів» може піднести несподіванку для опоненток.

Щодо дніпрянок, то у попередньому турі вони здобули впевнену виїзну перемогу над хмельничанками – 11:5. Окремо відзначимо хет-трик Маргарити Юрасової.

Домашня перемога дозволить дівчатам із «Нового Львова» впритул наблизитися до «Легіона» та «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького». Перед поєдинком 9 туру відставання львівських футзалісток до суперниць складає 3 бали.

Звитяга потрібна й опоненткам львів'янок. «Дніпро» завдяки позитивному результату зможе випередити київський «Будстар-НПУ», який йде другим у таблиці. В обох команд по 12 очок.

У гонитві за лідерством

«Вишенькою на торті» у 9 турі буде зустріч «ЗХО-Тесла» з «Лідером-Збірна Полтавської області». Центральний матч туру відбудеться 21 лютого у Харкові. Це протистояння другої та третьої команди групи 3. Між ними різниця лише в один пункт на користь футзалісток із Полтавської області.

У цій групі ведеться спекотна боротьба за лідерство. Поки що місце на вершині посідає київська «Енергія», яка у минулого тижня вирвала перемогу у «ЗХО-Тесла» з рахунком 2:1. Киянки випереджають найближчих суперників на один – два пункти.

У 8 турі полтавські футзалістки здобули технічну перемогу над «Лідер Груп», який знявся із чемпіонату. Додає цікавості до топ-матчу 9 туру й те, що у першій зустрічі між «ЗХО-Тесла» та "Лідером-Збірної Полтавської області" була зафіксована бойова нічия – 3:3.

Ще одна зустріч 9 туру між «Феніксом-Бровари» та «Лідером-Груп» не відбудеться. Суперник клубу з Броварів зняв свою команду з чемпіонату. Футзалістки з Броварів без витрачених сил здобувають технічну перемогу 5:0 та три очки у свій актив.

Софія Кулай, спеціально для сайту futsal.com.ua

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!