Перша ліга 2021/2022. Огляд матчів 11-го туру. Група «Схід»

Пропонуємо вашій увазі огляд поєдинків 11-го туру у групі «Схід» чемпіонату України серед команд Першої ліги.

18 лютого

«Comfort Life» (Буча) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир) 11:3
Голи:
Шундрик (7, 13), Кіян (11), Шамотій (17, 30), Веремійчук (24, 26), Цой (25), Галицький (27, 34), Ільків (38) – Литвиновський (9), Чупринський (16, 37)
Попередження: Розпотнюк (34)

«Comfort Life»: Тарас Коваленко (к) (Петро Ільків) – Ігор Кіян, Антон Вакуленко, Андрій Науменко, Артем Шундрик – Віктор Цой, Дмитро Медвідь, Іван Веремійчук, Олександр Галицький, Євгеній Курочка, Євген Рубан

«Автомобіліст-Бульвар»: Кирило Подорожній – Сергій Литвиновський (к), Роман Киришун, Юрій Коваль, Олександр Розпотнюк – Артем Чупринський, Ярослав Слободенюк, Давид Сидоренко

Бучанці досить очікувано здолали своїх суперників на власному майданчику. Житомиряни приїхали у невеликому складі. Тим не менш, перший тайм цього протистояння виявився досить бойовим. На дубль Шундрика, голи Кіяна і Шамотія влучними ударами відповіли Литвиновський і Чупринський.

Другу половину команди почали з рахунку 4:2, але сил в «автомобілістів» не вистачило. Підопічні Андрія Науменка встановили свій рекорд результативності, відправивши ще сім м’ячів у володіння суперників.

Ця звитяга допомогла «будівельникам» відірватися від п’ятої сходинки аж на п’ять очок. Натомість, підопічні Андрія Ткачука як і раніше знаходяться на шостій позиції без набраних балів.

20 лютого

«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 4:3
Голи: Дєдов (3), Чижик (12, 28), Раковський (38) – Делятинський (1), Рідний (6), Мандичев (17)
Попередження: Лобов (6) – Делятинський (6)
Вилучення: Делятинський (37)

«Черкасиобленерго»: Ярослав Іщенко – Олександр Аргєєв, Олександр Лобов (к), Владислав Петришин, Даніїл Чижик – Богдан Мосійчук, Денис Соцький, Олександр Раковський, Сергій Дєдов, Євгеній Даценко

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП»: Андрій Мельник – Сергій Рідний, Олександр Маржановський (к), Дмитро Делятинський, Олександр Синенко – Артем Мороховець, Юрій Павлов, Олександр Мандичев, Олександр Фролов, Уссама Тумзін, Іван Борозенець

Центральний поєдинок туру повністю виправдав свій статус. «Енергетики» з запоріжцями знову видали потужне протистояння у Черкасах, але на цей раз переможця у зустрічі вдалося виявити.

Вже з перших секунд команди почали забивати. Роль суперника, який наздоганяє дуже швидко отримали підопічні Сергія Гупаленка. На голи Делятинського і Рідного запоріжці почергово відповідали взяттями воріт від Дєдова і Чижика. Втім, відігратися втретє після результативного удару Мандичева черкаська команда у першій двадцятихвилинці не зуміла.

Втім, після перерви господарі мобілізували зусилля й побігли виборювати перемогу. Чижик до дебютного голу додав ще й друге взяття воріт, а Раковський голом на 38-ій хвилині приніс «енергетикам» першу перемогу у сезоні над «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». Ці три очки допомогли черкащанам обійти наздогнати свого суперника та випередити на один пункт «Comfort Life».

21 лютого

«Рятувальник» (Ромни)  «SkyUp» (Київ) – 2:3
Голи:
Кончаков (19, 27) – Сипливець (2), Уруцький (12), Горбатий (15)
Попередження: Баранник (21) – Антоненко (19), Горбатий (21)

«Рятувальник»: Нікіта Сітнер – Дмитро Баранник (к), Антон Кончаков, Андрій Дрога, Олександр Колеснік – Владислав Радченко, Станіслав Носок, Денис Завгородній, Дмитро Козуб, Станіслав Савченко, Дмитро Лойко, Богдан Паламарчук

«SkyUp»: Максим Бабенко – Єгор Сипливець, Іван Олійник, Олександр Уруцький, Юліан Горбатий – Євген Смоловик (к), Владислав Завертаний, Андрій Ардашніков, Ігор Салтанов, Антон Антоненко, Матеус, Іван Ткаченко

Підопічні Тараса Шпички перед очним матчем з «Рятувальником» виглядали фаворитами, але до Сум не поїхали аж п’ятеро гравців київської команди: Морено, Тменов, Накаєв, Корнєв та Негель. До того ж, роменчанам як ніколи були потрібні залікові очки у боротьбі за зону плей-оф.

Тим не менш, перший тайм завершився впевненою звитягою «авіаторів». До 15-ої хвилини київська команда оформила гандикап у три голи. Сипливець вкотре у сезоні результативно завершив стандарт своєї команди, а Уруцький та Горбатий також долучилися до оформлення переваги своєї команди.

Втім, наприкінці першого тайму Кончаков забив зі штрафного. На 27-ій хвилині ще один потужний удар від Антона скоротив відстань між команди до одного голу. Відзначимо, що всі три голи у сезоні в ворота «SkyUp» забив саме Кончаков. Однак, дубль у Сумах не приніс «Рятувальникам» бодай очко.

Після мінімальної звитяги «авіатори» повернулися на перше місце. Перевага команди Тараса Шпички над суперниками складає два очки (також столичні футзалісти мають на два проведених матчі менше). Натомість, відстань підопічних Ігоря Салівона до четвертої сходинки складає п’ять балів. Однак, колектив з Сумщини має поєдинок у запасі.

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!