Олег Зозуля: «Проблем з мотивацією немає»

Поки гравці «АРПІ Запоріжжя» продовжують «нарощувати м'язи», стала відома формула і складу учасників майбутнього змагального марафону за участю колективів Першої ліги. У сезоні 2017/18 років за нагороди поборються шість колективів: чемпіон 2016/17 – «СумДУ» (Суми), бронзовий призер – столичний «Епіцентр К3», три представника Івано-Франківська – «Епіцентр К10», «Ураган-2 КФВ» та «Віза Вторма», а також оновлений клуб «АРПІ Запоріжжя». Учасники зіграють чотири кола, за підсумками яких визначаться переможці.

Прес-служба «АРПІ Запоріжжя» побувала на тренуванні підопічних Олега Зозулі в тренажерному залі запорізької ШВСМ і, крім того, що підгледіла, як хлопці закладають фундамент фізичної готовності до майбутнього сезону, поцікавилася у головкому його думкою щодо майбутньої турнірної дистанції.

- Олеже Олександровичу, наскільки вас влаштовує озвучена формула чемпіонату країни і склад учасників?
- Складний турнір з регулярними тривалими переїздами. Три клуби Першої ліги з Західного регіону України, тому як ми домовимось грати – поки сказати складно. Але, хотілося б, щоб ми не мандрували туди і назад щотижня. Виходить, що команда може повернутися додому, і практично без відпочинку, нормального відновлення і тренувань, знову готується на виїзд. Може бути більш комфортною буде схема, коли ми будемо грати в Івано-Франківську так звані «спарені» тури, коли за один виїзд будуть закриватися два поєдинки. Щодо чемпіонату формули в чотири кола, то вона мені імпонує, так як по ходу турніру можна буде «розкритися» в ігровому майстерності і підійти до вирішальній фазі чемпіонату у всеозброєнні.

- Як зараз розпланований тренувальний процес у гравців?
- У команди зараз складний період. По собі знаю, яка це виснажлива і разом з тим потрібна робота. Даємо хороші «кроси», а потім заходимо в тренажерний зал. Може бути, комусь це не до душі, але хлопці стараються, так і проблем з мотивацією немає. Всі чудово розуміють, що як ми зараз будемо працювати над фізичними кондиціями, так і будемо грати. Подивіться самі, тренування вже закінчилася, але деякі гравці залишилися і працюють з обтяженнями самостійно. Це не може не радувати. Зараз у нас восьмиденний навантажувальний режим, потім приступимо до інтенсивної роботи в ігровому залі.

Залишається додати, що стартовий тур чемпіонату Першої ліги заплановано на 13-15 жовтня. Базовий ігровий день – субота. Фінішує національний турнір в останніх числах квітня.

За матеріалами прес-служби ФК «АРПІ Запоріжжя»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!