«Інбев/НПУ» - «ХІТ» - 1:2. Післямова

Пропонуємо Вашій увазі післяматчеві коментарі від головних тренерів «Інбев/НПУ» та «ХІТа» - Валерія Директоренка та Олега Лук'яненка.

Валерій Директоренко, головний тренер «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ):

- Переламним, мабуть, став другий гол. Пропустили, не змогли швидко відігратися, були певні моменти, плюс певні суддівські рішення, які мені не зрозумілі. Другий м’яч вплинув на команду з психологічної точки зору, але ми все одно намагалися грати так, як і планували. Що, власне, принесло нам забитий м'яч. Так, наприкінці підвела реалізація в більшості. На жаль, у цій грі клас «ХІТа» був помітним. Ті моменти, які ми їм дали створити були використані. Мільйон своїх моментів, як в першому, так і в другому таймах, які так само були гострими, ми, на жаль, реалізувати не змогли. Будемо працювати над цим компонентом. Зараз у нас відбувається побудова команди. На жаль, вона відбувається не так швидко, як хотілося б. Але процес триває. Мало хто нам може дорікнути, що були матчі за дев'ять турів, в яких команда не грала, не хотіла перемогти, не показувала результат. На жаль, той період, який ми хотіли пройти швидко проходить повільніше. Головне, щоб потім клуб почав набирати очки. На жаль, сьогодні це зробити не вдалося. 

Олег Лук'яненко, головний тренер ФК «ХІТ» (Київ):

- Гру для нас можна розділити на два тайми. Перший нам не вдався. Трохи звикали до параметрів залу. Він трохи менший, ніж стандартний. У другій половині звикли, трохи змінили гру і почали показувати цікавий футзал. З'явилися моменти виходів два в один, два в нуль, один в нуль, виходи з пресингу. Ми повністю контролювали гру. Футбол складається з моментів. Не забиваєш ти - забивають тобі. Так і вийшло. Нереалізувавши декілька моментів, ми пропустили гол. Окрім того, отримали безглузде видалення, все зламалося. Але хлопці грали відповідно до рахунку, проявивши свої найсильніші якості. Практично моментів не було, могли ще й відзначитися. Бажання забити гол було навіть у меншості.

За матеріалами сайту «Спортивний Житомир»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!