Австралія – Україна. Передматчева прес-конференція Олександра Косенка та Дмитра Сорокіна

Напередодні поєдинкуу 3-го туру групового етапу чемпіонату світу з футзалу між збірними України та Австралії відбулась перед матчева прес-конференція за участю тренерів та гравців обох команд. Пропонуємо Вашій увазі прес-конференцію головного тренера національної збірної України з футзалу Олександра Косенка та гравця «синьо-жовтих» Дмитра Сорокіна.

Олександр Косенко: Ми очікували на важкий матч з Мозамбіком, тому що це команда дійсно технічна, гарно підготовлена фізично. Це міцні, технічні хлопці, які швидко бігають в атаку. Ми у цьому ще раз переконались, і тим приємнішою була наша перемога. Тепер цілеспрямовано готуємось до Австралії. Ми очікуємо на також непросту гру. У Австралії три очки, і у нас три очки. Австралійці теж хочуть вийти з другого місця. Тому, це буде гра на зразок плей-офф. Переможець піде з другого місця, тому ми готуємось і хочемо підійти до цієї гри у всеозброєнні.

- Як Ви можете оцінити дії своїх гравців на цьому чемпіонаті світу?
Олександр Косенко:
Як тут можна оцінювати? Це чемпіонат світу, який проходить раз на чотири роки, і тут треба викладатися у кожному матчі. Це великий досвід – грати на чемпіонаті світу. На кожну гру треба виходити, доводити, що ти вартий грати на такому рівні та проявляти свої кращі якості для команди та для себе. В першу чергу – це дуже великий досвід.

- Україна грала проти Бразилії та Мозамбіка. Що Ви винесли для себе з цих матчів?
Дмитро Сорокін:
Я виніс з цих поєдинків, що треба на будь-який поєдинок проти будь-якого суперника – чи то проти Бразилії, чи то проти Мозамбіка – треба виходити, як на останній бій, тому що тут немає слабких команд. В першу чергу – щоб не було недооцінки суперника.

- Питання до Олександра Косенка. Ви дивились матчі за участю збірної Австралії. Чим небезпечна ця команда?
Олександр Косенко:
Я дивився матчі австралійців з Мозамбіком і з Бразилією. Дуже небезпечні контратаки, також вони жорстко грають у обороні, не дають розгорнутися. Ми маємо бути готовими до цього. Ми маємо постараємось не дати їм скористатися своїми шансами.

- У футзалі важливий розвиток будь-якої команди. Яким Ви бачите розвиток своєї команди після першого матчу на цьому чемпіонаті світу до сьогоднішнього моменту?
Олександр Косенко:
В першу чергу, треба сказати, що перший матч ми програли, а другий – виграли. Є позитивна динаміка. Звісно, ми маємо від гри до гри додавати. Виключити ті помилки, які були у попередніх матчах, особливо якщо згадати товариські поєдинки перед чемпіонатом світу. Я думаю, в нас є прогрес. Але в окремих епізодах ми ще не зовсім розуміємо один одного. Тому, над зіграністю нам ще треба працювати.

- Дмитре, у 2012-му році збірна України вийшла до чвертьфіналу. Чи є на даний момент шанси пройти до цієї стадії?
Дмитро Сорокін:
На даний момент – у нас є свої цілі. Ми маємо за мету вигравати кожну гру, а там вже будемо дивитись по ходу матчу. Головна мета – виходити на кожний матч та здобувати звитягу.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!