«Кардинал-Рівне» – «ХІТ». Післямова

Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі головного тренера господарів – Сергія Піддубного та асистента головного тренера киян – Тараса Шпички.

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

– Для нашої команди матч пройшов не зовсім вдало. Пропустили дуже багато голів у свої ворота. Так, ми забили також п’ять м’ячів. Але, як на мене, – краще було б виграти з рахунком 1:0. Хотілося перемогти сьогодні. 

У другому таймі Ви наважилися на заміну воротаря. Чому?

– Гра не пішла у голкіперів обидвох команд. В нас - один воротар був травмований, не зовсім готовий. Позначилася на грі і дещо змазана підготовка до гри. Через змагання з кікбоксингу у ДЮСШ-4 ми з четверга не тренувалися нормально. Одне тренування були змушені провести у залі НВК №26. Але це не зовсім те. Сподівався, що цей фактор не вплине на нас. Але десь ми вийшли на гру розбалансованими. Особливо, у першому таймі. Більш масивні опоненти нас просто «перекусили». А після перерви пішла відкрита гра для вболівальників. Особисто мені такий футзал не подобається. Ми маємо вести гру. Сьогодні цього не було. Натомість, було багато сумбуру. Окрім того, ми продовжуємо експерименти – різні комбінації четвірок.

Чому сьогодні знову був відсутнім Богдан Новак?

– Він спостерігав за грою з трибуни. Раніше у нас була інформація, що Богдан зможе зіграти. Але перед грою він висловив побоювання, що ще не повністю готовий. Вирішили не ризикувати. Новак вийде на майданчик тоді, коли повністю залікує травму.

 Тараса Шпичка, асистент головного тренера ФК «ХІТ»:

– Матч була доволі динамічним і мала сподобатися вболівальникам. Обидві команди грали у відкритий футзал, забили багато м’ячів. Звісно, для тренерів – це не дуже добре. Але глядачам зустріч мала сподобатися. А це означає, що гру можна занести до активу обидвох команд.

Оцініть гру воротарів.

– Воротарям завжди важко, бо їхні помилки завжди добре помітні. Так, можливо, в якихось ситуаціях голкіпери не врятували. Але, вважаю, що це були помилки усієї команди. Не забувайте, що і Владислав Лисенко, і Юрій Свинарчук доволі часто також рятували свої команди.

Здивував «Кардинал-Рівне»?

- Ні. Ми до такої гри суперника і готувалися. Ця команда прогресує, демонструє яскравий футзал. Проводити поєдинки з ними стає все важчим.

- Хотіли б зустрітися із «Кардиналом-Рівне» у плей-оф?

- Загалом, нам все-одно з ким грати. Але протистояти «Кардинал-Рівне» завжди цікаво, бо у Рівному на гру збирається дуже багато вболівальників.

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!