Максим Павленко: "Ми перемогли за рахунок таких братерських відносин, які у нас існують у команді!"

Головний тренер львівської "Енергії" Максим Павленко прокоментував підсумки вирішального, п'ятого матчу чемпіонської серії "Екстра-ліги" проти "Локомотива":

"Ми налаштовувалися, що це буде найскладніший матч цього сезону і що багато переваг буде на боці «Локомотива». Ми намагалися дотримуватися тієї тактики, яка була запланована. Нам пощастило – ми забили першими, віддали ініціативу «Локомотиву» повністю, розуміючи, які у нас були кадрові проблеми. Тому вже більше грали від захисту. Добре зіграв наш воротар. Не зважаючи на два пропущені м’ячі на останніх хвилинах, ми зуміли знайти сили, зуміли проявити характер, без якого ця перемога просто не була б можливою. Дякую всім хлопцям. Сьогодні чотирнадцять Майстрів спорту могли перемогти лише чотирнадцять друзів. Так і сталося – ми були трошки ближче до перемоги за рахунок тієї згуртованості, яка у нас є в колективі. За рахунок, дійсно, таких братерських відносин, які у нас існують і у вирішальний момент вони нам допомогли.

В овертаймі у нас вже було п’ять фолів, тому ми не мали права на помилку. Вже потрібно було грати тільки від захисту та сподіватися на контратаки, на реалізований наш момент. Так і сталося – ми забили і змусили суперника нервувати, на морально-вольових довели гру до перемоги та повернули чемпіонський кубок до Львова.

Я вважаю, якщо ми виграли цим складом – то ми найсильніші, проте ми, звісно, збираємося підвищити конкуренцію. Як і в «Локомотиві» будуть зміни після закінчення сезону, так і у нас будуть зміни, щоб підвищити конкуренцію та підсилити склад. Щоб з хорошою перспективою дивитись у майбутнє і сподіваюсь, що виступ у Кубку УЄФА буде для нас таким же вдалим, як і в цьому чемпіонаті" - зазначив головний тренер чемпіонів України-2016. 

Прес-служба АФУ 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!