АФУ та Parimatch офіційно підписали договір про співпрацю

12 серпня в PMHUB відбулася презентація партнерства Асоціації футзалу України та титульного спонсора Parimatch.

Компанія стала спонсором Асоціації футзалу України у систематичній роботі з проведення матчів національної збірної України, чемпіонату України серед команд Екстра-ліги, Суперкубка України, Кубка України, Матчу зірок та церемонії «Зірки року».

Контракт було підписано терміном на один рік з можливістю пролонгації ще на два роки.

Під час заходу АФУ та Parimatch представили ребрендинг логотипу Асоціації футзалу України та нове лого чемпіонату, який носитиме назву Parimatch Екстра ліга. Його розробкою займалося ірландське агентство Parkhouse. Новий сезон розпочинається з гаслом «перезапуск футзалу». Це словосполучення означатиме покращення висвітлення футзалу у медіасфері, активну роботу з вболівальниками та низку інших цікавинок.

«Для нас дуже важливо, щоб футзал вийшов на новий рівень, оскільки інвестиції напряму залежать від того як працюють асоціація та клуби. Коли ми підтримуємо певні види спорту - зазначаємо, що все залежить від них. Асоціація футзалу України продемонструвала, що вона готова розвиватися і я вже бачу, що сьогоднішній захід є кроком вперед й для нас. Це лише початок й далі буде більше. Мені дуже хочеться, щоб українським футзалом пишалися, а на матчах збиралися повні зали людей. Тож, ми тішимося від такого партнерства й з задоволенням докладемо максимум зусиль для розвитку асоціації. Ставлю це підписання на друге місце після початку співпраці з лондонським «Челсі» – Філіп Орлов, представник компанії Parimatch.

«Відзначу, що Асоціація футзалу України проводить цілу низку змагань та має три збірних. Ця робота дозволила отримати пропозиції від різних партнерів. Ми обрали Parimatch не винятково через фінансову вигоду. Головна мета нашої співпраці полягає у розвитку футзалу як виду спорту. Компанія Parimatch готова використовувати свої знання й ресурси для цього процесу. Ми хочемо активніше працювати з вболівальниками, прагнемо, щоб футзал активніше висвітлювався у ЗМІ й прагнемо спільними зусиллями підвищити привабливість цього виду спорту. Parimatch є лідером ринку у своєму сегменті й для нас є почесною співпраця з таким лідером» – Сергій Владико, президент Асоціації футзалу України.

«Окрема увага відводитиметься спільній роботі Parimatch зі спортивним квитковим сервісом #1 в Україні Esport.in.ua в межах впровадження низки активностей для вболівальників. Тож, прихильники спорту невдовзі будуть приємно вражені сюрпризами, які будуть підготовлені для них. Вже за 10 днів відбудуться матчі Parimatch Суперкубка України між жіночими та чоловічими командами. Квитки на цю подію можна придбати на сайті esport.in.ua» – Роман Порядченко, співзасновник та директор компанії Esports Group.

Сили всіх партнерів направлені на розвиток футзалу в Україні та підняття його на новий рівень. Високі амбіції та команда професіоналів готові до нових викликів, а Parimatch заряджає на перемогу!

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!