ЧУ серед Вищих навчальних закладів: анонс 2 туру!

Перші дні весни відзначаться черговими матчами ХV Чемпіонату України з футзалу серед Вищих навчальних закладів. Слідом за Конференцією «Схід» в турнірі візьмуть старт команди «Півдня» та «Центру».

Конференція «Схід»

Оскільки в цій Конференції вже були зіграні перші матчі, анонс туру починаємо саме з неї. Обидві зустрічі пройдуть у найближчий вівторок в спортивному комплексі Сумського державного університету.

Першими на паркеті зустрінуться команди «СумДУ-2» і «ХНУ ім. ім. В.Н.Каразіна». В активі гостей вже є залікові бали, а ось господарі спробують набрати перші очки в турнірі. Оскільки друга команда сумчан вперше бере участь у змаганнях, зрозуміло, що історії протистоянь між суперниками не існує.

Одразу після закінчення першого матчу настане час з’ясувати стосунки двум принциповим суперникам. Сумське «дербі» між командами «СумДУ» і «СКІФ-СДПУ» завжди є прикрасою будь-якого турніра. Можна не сумніватися, що так буде і у вівторок. Немає сенсу перераховувати усі двобої суперників, яких як на всеукраїнському, так і на місцевому рівні було чимало. Краще підкреслемо два факти: 1) остання зустріч команд в чемпіонаті України відбулась в квітні 2015 року на стадії півфіналу. В той зустрічі перемогу з рахунком 3:1 здобули «педагоги»; 2) результат майбутньої гри важко переоцінити, адже якщо гості програють, їх шанси на вихід до плей-офф значно погіршаться.         

ІІ тур

1 березня. Суми. СК «СумДУ». 15:00

СумДУ-2 (Суми) – ХНУ ім. В.Н.Каразіна (Харків)

1 березня. Суми. СК «СумДУ». 17:00

СумДУ (Суми) – СКІФ-СДПУ ім. А.С.Макаренка (Суми)

Конференція «Південь»

У вівторок та середу боротьбу в чемпіонаті розпочнуть команди Запоріжжя, Дніпропетровська та Кривого Рогу. На першу зустріч підопічні Юрія Арестенко («Надія-ЗНУ») відправляться в гості до дворазового чемпіону України. Нагадаємо, що з цього сезону команда «Фінансист-ДДФА» виступає під прапорами об’єднаного ВНЗ – Національний університет митної справи та фінансів (НУМСФ). Обидві команди приймають участь в чемпіонатах України з першого турніру у 2001 році, але за цей час між собою зіграли лише чотири зустрічі. Дві з них в сезонах 2012/13 і 2014/15 р.р. відбулись у Дніпропетровську і завершилися перемогами господарів. В перший день березня запоріжці спробують зломати неприємну для себе традицію.

Друга гра Конференції пройде у місті Кривий Ріг. Команда місцевого Національного університету прийматиме «медиків» із Запоріжжя, у складі яких виступають виключно іноземці. Для обох команд це дебют у чемпіонатах України. Тим цікавіше буде побачити гру, тому користуючись нагодою запрошуємо усіх бажаючих на це видовище!

ІІ тур

1 березня. Дніпропетровськ. СК «УДХТУ». 14:00

НУМСФ (Дніпропетровськ) – Надія-ЗНУ (Харків)

2 березня. Кривий Ріг. СК «КНУ». 15:00

КНУ (Кривий Ріг) – ЗДМУ (Запоріжжя)

Конференція «Центр»

В порівнянні з іншими підгрупами, тут відбудеться лише одна зустріч – у Житомирі. Місцевий «Агротехнік» прийматиме київський СК «НУХТ». Приємно, що через шість років представник Житомирщини повертається у всеукраїнські змагання. Щодо команди ЖНАЕУ, то для неї одночасно відбудеться і дебют у змаганнях, і випробування на міцність. Київські «харчовики» - дуже серйозний опонент.

Гра ІІ туру

1 березня. Житомир. СОК «Динамо». 14:00

Агротехнік-ЖНАЕУ (Житомир) – СК НУХТ (Київ)

Гра між командами «КНУ ім. Шевченка» – «НПУ ім. Драгоманова» перенесена

Матчі Конференції «Захід» на цьому тижні не відбудуться

Джерело: прес-служба ВФАС

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!