Ігор Калінін: «Цього року «Odessa Open Cup» вперше стане міжнародним турніром»

Голова Одеської обласної Асоціації футзалу Ігор Калінін у коментарі прес-службі Асоціації футзалу України прокоментував перебіг сезону 2018/2019 для команд з Одещини та поділився планами асоціації на міжсезоння.

Розкажіть про попередній футзальний сезон. Як він минув для команд з Одещини?

– Пишаюся тим, що наш регіон був представлений двома командами на Всеукраїнському рівні – «Епіцентром К- Авангард» в Екстра-лізі та «Епіцентром К-Таїрова» у Першій лізі. Цим можуть похизуватися далеко не всі регіони.

Як минув аматорський сезон для одеських команд?

– Сезон пройшов за цікавої та запеклої боротьби у чемпіонаті. Цього року право представляти Одесу в АФЛУ виборола команда «Чорне море», яка у підсумку віддала перевагу чемпіонату України серед ветеранів 40+, який проходив у той самий час. Щодо Кубка Регіонів, то до Ужгорода вирушив колектив «DREAM LIFE» з Ізмаїла, який гідно представив наш регіон.

Які плани у вашої асоціації на найближчий час?

– На жаль, цьогоріч у силу об’єктивних причин, швидше за все, не відбудеться традиційний турнір «Кубок Водяна», в якому зазвичай беруть участь команди Екстра-ліги. Водночас, з 24 по 28 липня пройде вже традиціний турнір «Odessa Open Cup». До Одеси приїдуть одні з найкращих аматорських колективів України, аби якісно підготуватися до майбутнього сезону. Як і минулоріч, ми розраховуємо на два турніри (один відбудеться у будні дні, інший – у вихідні). Остаточний формат змагань стане відомим після 10 липня, коли завершиться термін подачі заявок для участі.

Перевага нашого змагання полягає у тому, що місце проведення розташоване на березі Чорного моря. Тож, всі учасники зможуть поєднати спортивну активність з водними процедурами. Віримо, що все буде як завжди: професійно і якісно.

Які цікавинки «Odessa Open Cup-2019» можете відзначити?

– Цього року «Odessa Open Cup» вперше стане міжнародним турніром. У ньому візьме участь команда «Clic Media» з Молдови. Також ведемо перемовини з кишинівським «Динамо» та білоруським «БМЗ». Приємно, що про рівень нашого турніру знають і закордонні учасники.

Кого з учасників серед українських команд Ви могли б озвучити?

– За попередніми даними, у турнірі візьмуть участь переможець Другої ліги – «Володимир» з Тиврова, призер сумської Суперліги – «Lex VSK», друга команда чемпіона України з футзалу – херсонського «Продексіма», інший традиційний учасник наших змагань – херсонський «Anserglob», київські «Manzana», «Inter» та «Укргазбанк» та низка команд з Одеси. З іншим учасниками нині тривають перемовини.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!