ФК «ХІТ» вболіває за жіночу збірну України у Фіналі Чотирьох Євро-2019

Футбольний клуб «ХІТ» бажає жіночої збірної України з футзалу успішного виступу в Фіналі чотирьох Чемпіонату Європи 2019!

Наші дівчата cьогодні зранку взяли курс на Португалію, де пройдуть вирішальні матчі європейського жіночого футзального чемпіонату.

У п'ятницю 15 лютого на жіночу національну команду очікує півфінальна битва з однією з найсильніших команд континенту – збірною Португалії, яка є господарем турніру.

Однак, українські футзалістки довели, що з ними треба рахуватися, а зважаючи на характер та волю дівчат і волю, ми впевнені, що збірна України дасть бій будь-якому фавориту.

В іншій півфінальній парі зійдуться грізні команди Іспанії та Росії, а ми віримо, що побачимо збірну України у фіналі Євро-2019!

Після тренування команди київського «ХІТа» гравці висловили свої побажання нашим дівчатам:

Ігор Борсук, капітан ФК «ХІТ»: «Як капітан команди, хочу побажати, щоб збірна України була єдиним цілим. Всі один за одного, одна за всіх і всі за одну. Тоді все вийде. Тільки разом можна вигравати титули та медалі, ніхто в футболі поодинці нічого не виграє. Вперед, командо!»

Євген Іваняк, голкіпер ФК «ХІТ»: «Скажу дуже важливу річ. Дівчата, у вас є унікальна можливість вписати свої прізвища в історію українського та європейського футзалу. Потрібно докласти всіх зусиль, щоб увійти в цю історію. Пам'ятайте про це!»

Сергій Журба, універсал ФК «ХІТ» і збірної України: «Хочеться подякувати Асоціації футзалу України за організацію трансляцій Фіналу Чотирьох Євро-2019 на телеканалі «XSPORT». Тож, всі вболівальники матимуть змогу побачити матчі чотирьох найкращих жіночих команд континенту і повболівати за українських дівчат. Впевнений, вони будуть відчувати підтримку всієї України »

Олександр Колесников, універсал ФК «ХІТ»: «Як показує практика, у вирішальних матчах за медалі фаворитів немає. Головне – не боятися іменитих суперниць, показати сміливість.  Потрібно відважно йти у боротьбу і по максимуму використовувати надані можливості. Ми за вас вболіваємо!»

За матеріалами офіційного сайту ФК «ХІТ»

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!