Кубок ліги. Анонс матчів Фіналу Восьми

Вже завтра у Запоріжжі відбудуться матчі 1/4 фіналу Кубка ліги.

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ)

Не так давно обидва колективи зустрічалися у рамках Екстра-ліги. Тоді сильнішого їм виявити не вдалося. Незважаючи на перевагу команди Дмитра Шувалова у три м'ячі, херсонці на власному паркеті все ж зуміли завершити поєдинок з результатом 4:4.

У Кубку ліги підопічні Карлоса Барбози стали переможцями групи А. Після поразки від «Титана» у першому турі, «мельники» оформили три звитяги поспіль, здолавши «Кардинал-Рівне», «Сокіл» та «Епіцентр К-Авангард».

У свою чергу, кияни заробили три очки і посіли четверте місце у групі Б, здобувши чотири пункти у чотирьох поєдинках. Столичному колективу вдалося здолати «Енергію» та зіграти внічию з «Ураганом». Натомість у зустрічах з «АРПИ Запоріжжя» та «ІнБев/НПУ» були зафіксовані поразки.

Незважаючи на результати, команди продовжують перебувати одними з лідерів Екстра-ліги, тож, їхнє протистояння стане одним з центральних у чвертьфіналі цього турніру.   

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

Львів'яни після двох поразок від «ХІТа» та «Урагана» зуміли мобілізувати свої зусилля на поєдинки у Житомирі та здолали «ІнБев/НПУ» і «АРПИ Запоріжжя», обійшовши останніх у турнірній таблиці завдяки вікторії в очній зустрічі та посівши другу сходинку у групі Б.

У свою чергу, рівняни фінішували на третій сходинці, здобувши шість очок, завдяки перемогам над «Соколом» і «Титаном». У свою чергу, поступившись «Епіцентру К-Авангард» та «Продексіму». Як підсумок, третя сходинка у групі А. Матч між цими командами в Екстра-лізі завершився на користь підопічних Станіслава Гончаренка завершився з результатом 5:1. Тож, львів'яни матимуть змогу взяти реванш, а «кардиналівці» намагатимуться вдруге здолати суперника, кваліфікувавшись до півфіналу.   

«Епіцентр К-Авангард» (Одеса) – «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.)

У протистоянні двох представників нижньої шістки, команди після не надто вдалого першого кола в Екстра-лізі матимуть змогу на крок наблизитися до медалей Кубка ліги. Одесити, які кілька днів тому отримали нового тренера (команду очолив Федір Пилипів) здобули 9 очок у групі А, поступившись лише херсонському «Продексіму». Втім, саме ця поразка опустила представників Південної Пальміри на другу сходинку.

У свою чергу, запоріжці здобули шість балів у рамках попереднього домашнього етапу, здолавши «ХІТ» та «ІнБев/НПУ». Втім, поєдинки у Житомирі проти «Урагана» та «Енергії» не принеслі команді Максима Павлюка залікових пунктів і опустили її на 3-тю сходинку квартету Б.

Очний поєдинок між командами, який відбувся у Запоріжжі, завершився на користь одеситів – 2:0. Втім, як колективи проявлять себе плей-офф Кубка ліги стане відомо вже завтра ввечері.      

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)

Останніми на старт вийдуть представники Івано-Франківська та Хмельницького. Підопічні Максима Павленка тріумфували у групі А, набравши 10 очок завдяки перемогам над «ІнБев/НПУ», «Енергією» та «АРПИ Запоріжжя» і мирової з «ХІТом».

Натомість, підопічні Романа Ковальчика здобули три очки у групі Б, посівши 4 місце. У нещодавній зустрічі в Екстра-лізі «ураганівці» впевнено здолали своїх опонентів з результатом 5:1. Тож, франківці намагатимуться повторити цей результат, а хмельничани спробують проявити себе якнайкраще вже у рамках Кубка ліги.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!