Новорічне привітання від Сергія Владика!

Дорогі шанувальники футзалу!

2021-й рік минає і впродовж нього було виконано чимало роботи. На жаль, пандемія коронавірусу не покидала світ спорту і цьогоріч. Тим не менш, ми робили все можливе від себе і наші змагання не зупинялися.

Рік почався зі старту національної чоловічої збірної України у груповому етапі. Новий формат давав змогу нашій команді проводити більше офіційних матчів в Україні, однак, на жаль, епідеміологічна ситуація не дозволила глядачам прийти на трибуни.

Тим не менш, чоловічій збірній вдалося кваліфікуватися до фінальної частини Євро-2022, яка у січні наступного року стартує у Нідерландах.

Вдруге учасником Фіналу Чотирьох чемпіонату Європи стала жіноча збірна України. Також вдруге дівчата проводили матчі основного раунду в Україні. На цей раз, нашою домівкою став Львів. Команда Олега Шайтанова здобула три яскравих перемоги й знову буде змагатися за медалі на паркеті португальського Гондомара.

Продовжувала підготовку до офіційних поєдинків завдяки товариським зустрічам й юнацька збірна України (U-19). Також до своїх майбутніх стартів триває підготовка і у збірної (U-17). Загалом цьогоріч збірні України провели близько 20 навчально-тренувальних зборів.

У 2021-му році на відміну від попереднього сезону коронавірус нам не завадив провести усі матчі та визначити переможця у серії плей-офф Екстра-ліги. У сезоні 2021/2022 у більш звичному форматі стартував чемпіонат України серед команд Першої ліги.

З цього сезону Асоціація футзалу України рухається разом з новим титульним партнером – компанією Parimatch, з яким нам вдалося дуже плідно попрацювати у реалізації різноманітних проектів. Також оновилася асоціація і візуально завдяки ребрендингу власного логотипу, а також логотипу Parimatch Екстра-ліги.

Цьогоріч зуміли адаптуватися до коронавірусних реалій і регіональні осередки, які систематично проводять свої змагання. Чудовою їхньою кульмінацією став Фінал Восьми Другої ліги, яка була зіграна у новому форматі за участі переможців регіональних чемпіонатів.

2022 рік обіцяє ще більш насиченим у футзальній боротьбі. Чоловіча і жіноча збірні України зіграють у фінальних частинах чемпіонатів Європи. Юнацька збірна (U-19) боротиметься за перепустку до фінальної частини чемпіонату Європи. До слова, матчі основного раунду відбудуться також на території України. Тож, віримо у те, що команда Віталія Одегова зможе перемогти у групі та знову долучитися до найкращих команд Європи у фінальній частині.

Підготовку до цих турнірів команди розпочнуть вже на початку січня.

Однак, це все не було б можливим без участі гравців, тренерів, президентів і керівників команд, представників регіональних асоціацій, вболівальників, журналістів та усіх, хто працює на благо футзалу.

Напередодні новорічних свят хочеться побажати усім міцного здоров’я й перемог на усіх життєвих фронтах. Щиро бажаю здоров’я усім шанувальникам футзалу та їхнім сім’ям. Зустрінемося у новому 2022-му році!

З повагою,

президент Асоціації футзалу України Сергій Владико!

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!