У Львові відбулася чергова Конференція АФУ +ФОТО

27 грудня у Львові пройшла чергова Конференція Асоціація футзалу України. Окрім робочих моментів під час заходу також відбулися урочистості, присвячені 25-ій річниці футзалу в Україні.

Старт конференції ознаменувався невеличким анонсом від головуючого конференції – президента Асоціації футзалу України Сергія Владика, який привідкрив завісу та розповів про перший в історії українського футзалу Матч Зірок.

Після цього невеличкий екскурс до історії зародження українського футзалу провів президент Асоціації міні-футболу України Геннадій Лисенчук, який розповів про стан справ та особливі сторичні моменти нашого виду спорту наприкінці 1990-х та на початку 2000-х.

Загалом, робоча частина Конференції складалася з таких питань:

1) про звіт за період з квітня 2017 р. по грудень 2018р.;
2) про членство в асоціації;
3) про ротацію в органах управління асоціації

Рішенням делегатів Конференції зі складу членів АФУ були виключені Тернопільська обласна Асоціація міні-футболу, Миколаївська обласна громадська організація «Федерація футзалу», Українська дитячо-юнацька футзальна ліга. Також було підтверджено рішення Виконкому АФУ від 21.06.2017 року про виключення Асоціації міні-футболу Одеської області.

Після виступів Юрія Кравченка, Ігоря Калініна та Олександри Терембець футзальну родину шляхом отримання членства поповнили: Асоціація футзалу Луганської області (Конференція підтвердила рішення Виконкому АФУ від 16.06.2018 року), Одеська обласна Асоціація футзалу та Асоціація футзалу Закарпатської області.

Звіт президента про діяльність за період з квітня 2017 по грудень 2018 року був поданий у формі фотопрезентації впродовж якої було озвучено всі ключові досягнення, здобутки, а також проблеми, що мали місце в діяльності асоціації за напрямками: інститут усіх збірних, аматорський футзал, методологічний напрямок, футзал ветеранів, співпраця з військовими та воєнізованими формуваннями, особливості співпраці з партнерами АФУ, медіанапрямок, жіночий футзал. Особливу увагу у доповіді було звернено на проблемні аспекти та ключові моменти розвитку дитячо-юнацького футзалу як одного з базових напрямків розвитку як АФУ, так і регіональних асоціацій та клубів.

У ході обговорення звіту виступили Олександр Король (Комітет ветеранського футзалу), Віктор Таран (Комітет Аматорського і масового футзалу), Микола Повисший (відповідальний курси тренерів категорій «В» та «С» - дипломів ФФУ з футзалу), Віталій Одегов (головний тренер збірної U-19) та Андрій Новіков (голова Комітету національних збірних), Сергій Кравцов (Комітет арбітражу), Юрій Кравченко (голова Асоціації футзалу Луганської області), Мар’ян Лозинський (Асоціація футзалу Львівщини).

Після обговорення делегати конференції оцінили роботу Асоціації футзалу України за звітний період оцінкою «добре».

Так, Конференцією було прийнято рішення щодо ротації в органах управління. Таким чином, відбулися зміни у Дисциплінарному комітеті, який замість Григорія Алфьорова очолив Ярослав Мельник. Окрім того, до Виконавчого комітету замість Миколи Сергієнка та Ігоря Овчара було обрано президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка.

Делегати конференції переглянули слайд-шоу під назвою «25 років українському футзалу: 1993-2018» з зображеннями найпам’ятніших моментів історії футзалу у незалежній Україні.

Завершальним акордом заходу стало вручення пам’ятних подарунків, відзнак, подяк та нагород за розвиток футзалу особам, які доклали зусиль для його становлення та розвитку.

Так, були нагороджені делегати та представники регіональних асоціацій подяками АФУ (згідно подань місцевих асоціацій). Низка осіб були нагороджені заохочувальними відзнаками ФФУ та Спортивного комітету України, а також відомчими нагородами Міністерства молоді та спорту України.

Окрім того, осіб, які внесли найбільший внесок у становлення українського футзалу було нагороджено цінними призами.

Таким чином Конференцію було завершено і всі делегати та запрошені гості відправилися до ПС «Галичина» на перший в історії українського футзалу Матч Зірок.

Прес-служба Асоціації футзалу України
Фото: Богдан Пастернак

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!