Атлет – переможець Відкритої літньої першості м. Житомира 2016 року

У п’ятницю, 12 серпня, у СОК «Динамо» чотирма матчами фінішувала Відкрита літня першість м. Житомира з футзалу серед чоловіків, яка тривала з 29 червня. Загалом участь у змаганнях взяли 16 команд, які на груповому етапі були розбиті на дві групи. До стадії плей-офф вийшли по чотири кращих команди із кожної групи, тоді як команди, що посіли місця нижче четвертого,  зійшлися у стикових матчах.

«Атлет», «Галант», МФК «ІнБев», «ГУНП» із групи А та СК «Візаж», «Грантех», МФК «Форца», «ЕлітБуд-1» із групи В визначали сильнішого протягом тижня. У підсумку «Атлет» пройшов увесь турнір без поразок, а чемпіонство забезпечив собі ще за два дні до заключних матчів. А от доля срібних та бронзових нагород вирішувалась в останній день. На місце у призовій трійці претендували одразу п’ять команд, але перемоги МФК «ІнБев» та «Галанта» розставили все на свої місця. Відтак трійка призерів має наступний вигляд: «Атлет» переможець літньої першості, «Галант» срібний призер, МФК «ІнБев» – бронзовий призер.

Нагородження переможця та призерів відбулося одразу по завершенні заключного матчу першості, у якому «Атлет» розгромив «Форцу» з рахунком 7:2. Церемонію нагородження провели перший віце-президент АФЖ Віталій Лясковський та відповідальний секретар АФЖ Томаш Сіцінський. Гравці команд були нагороджені грамотами та медалями, а капітани отримали командні дипломи та кубки.

Також за підсумками турніру було визначено кращих у трьох номінаціях: воротар, гравець та бомбардир. Кращим воротарем літньої першості було визнано голкіпера «Грантеха» Дениса Ковальчука, кращим гравцем – Олександра Ялікова (СК «Візаж), а кращим бомбардиром турніру став Сергій Литвиновський, який наколотив у ворота суперників 14 м’ячів.

Окрім цього відбулося нагородження переможців конкурсу «Стань найкращим футзалістом в “Історії”», ініціатором якого виступив партнер АФЖ кухмістерська «Історія».  Переможцями конкурсу стали гравці «Атлета» Сергій Литвиновський, Дмитро Куделькін та футзаліст «ЕлітБуд-1» Сергій Ковальчук, які виграли у голосуванні на сторінці АФЖ у соціальній мережі «Вконтакті». Переможці були нагороджені подарунковими сертифікатами на 100 грн. від кухмістерської «Історія», а гравець «Візажу» Олександр Яліков, якого було визнано кращим гравцем серії плей-офф, із рук першого віце-президента АФЖ Віталія Лясковського отримав подарунковий сертифікат на 250 грн.

Літня першість м. Житомира завершилась, але відпочинок у команд вийде нетривалим, адже наприкінці серпня розпочнуться змагання за  «Кубок міського голови».

Підсумковий розподіл команд Відкритої літньої першості м. Житомира з футзалу серед чоловіків:

1.​ «Атлет»
2.​ «Галант»
3.​ МФК «ІнБев»
4.​ «Грантех»
5.​ МФК «Форца»
6.​ СК «Візаж»
7.​ «ГУНП»
8.​ «ЕлітБуд-1»
9.​ «Медик»
10.​ ФзК «Штурм»
11.​ «Слов’яни»
12.​ МФК «ІнБев-2»
13.​ Персей
14.​ ГазМяс
15.​ «Будстудія»
16.​ «Патрульна Поліція»

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!