Елітний фінал АФЛУ: за добу до старту + ФОТО

В останній день березня у Луцьку стартує Елітний фінал Аматорської футзальної ліги України. Як відомо , у цьому змаганні візьмуть участь команди, які посіли призові місця у своїх чемпіонатах, які мають статус офіційних відбіркових етапів АФЛУ, а також володарі Кубків. У четвертому за ліком Елітному фіналі, за словами віце-президента АФУ Вадима Каганова, запланована участь двадцятьох команд з різних регіонів України. А поки що за день до старту ігор офіційна делегація АФУ на чолі з Вадимом Кагановим проінспектувала готовність Луцька до проведення такого масштабного заходу. Перш за все, була приділена увага головній арені Елітного фіналу, яка знаходиться у приміщенні ТРЦ «Адреналін-Сіті». А точніше – там знаходяться два майданчика для гри у футзал. І обидва використовуються під час матчів чемпіонату Волинської області з футзалу. Одразу зазначимо, що вперше за всю історію Всеукраїнського та Елітного фіналів АФЛУ команди гратимуть на тарафлексовому покритті. До того фінальні змагання під егідою АФЛУ проходили тільки на паркеті. 

 

Розкажемо трохи про сам спорткомплекс ТРЦ «Адреналін-Сіті». Тут є кілька майданчиків для будь-яких видів спорту. Є основний футзальний майданчик з трибуною, яка може вмістити до 400 глядачів. Є ще один футзальний майданчик, який може трансформуватись у тенісний корт. Поруч є ще один тенісний корт. Тому, загалом можна сказати, що тут є два корти. Окрім того, є майданчики для настільного тенісу та бадмінтону, а також для хокею на роликах. Отже, ми маємо фактично цілий набір спортивних розваг для усіх бажаючих. Окрім того, на території ТРЦ «Адреналін-Сіті» є й інші розваги. Картинг, тир, смуга перешкод – все це є для тих, хто хоче гострих відчуттів. Звісно, тут є і кафе, куди вболівальники зможуть сходити у перервах між іграми улюбленої команди. 

 

 

 

Якщо ж казати саме про футзальну арену ТРЦ «Адреналін-Сіті», то вона вважається найголовнішою у місті. Саме тут проходять найважливіші регіональні футзальні баталії. Давайте пригадаємо, що саме тут наприкінці 2016 року проходив матч між зірками українського футболу та зірками футзалу. На цьому майданчику свого часу проходив аматорський футзальний турнір «Волинський центнер», у якому брали участь гравці, які важили під 100 кг. Тут же свої матчі у Кубку України свого часу грала хорівська «Надія», а зараз там свої матчі проводить жіноча луцька команда «Легіон» (про це свідчить афіша з нещодавнього матчу 1/4 фіналу Кубку України серед жінок між «Легіоном» та полтавським «ПЗМС»). А взагалі варто сказати, що такі багатофункціональні спорткомплекси є не всюди – принаймні, на теренах України. Однак, керівництво Асоціації футзалу Волині сподівається, що Елітний фінал Аматорської футзальної ліги України стане вагомим поштовхом для популяризації футзалу в цьому регіоні. Більше того – волинські футзальні керманичі не приховують, що вони мріють про те, аби у Луцьку була своя команда Екстра-ліги. Однак, для цього ще треба дуже багато зробити.  

Прес-служба Асоціації футзалу України 
Фото: Ігор Супкарьов

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!