ФК «Проспект» став володарем Кубку Закарпаття + ВІДЕО

Спорткомплекс «Юність» був заповнений більш ніж на половину, а місцеві вболівальники всю гру невпинно гнали команду вперед. Арбітрами сьогоднішнього матчу були ужгородець Петро Милян та мукачівець Сергій Дребужан. Перед стартовим свистком учасників вирішального поєдинку привітали головний організатор футзалу в Ужгороді Олександра Терембець та віце-президент Асоціації футзалу України Вадим Каганов.

На початку гри команди призвичаювались одна до одної, не форсуючи події. Господарі майданчику потроху перебирали ініціативу, та пробити Янковича все не вдавалось. До середини першого тайму обидва колективи швидко набрали фолів, і вже на 12-й хвилині «Проспект» вшосте порушив правила. Десятиметровий удар у Бабича не вийшов, м’яч пройшов вище.

На 14-й хвилині «проспектівці» повели в рахунку: швидка комбінація Шукаля, Гегедоша і Добровольського закінчилась точним ударом останнього – 1:0.

Далі «біло-сині» сфолили біля своєї штрафної, Бабич пробивав з семи метрів, але Славік впорався з цим пострілом впритул. Одразу ж Славік викинув далеко до протилежних воріт, де Гегедош в один дотик пробив у протихід голкіперу – 2:0.

В перші хвилини другого тайму «Алекс» відзначився активністю біля чужих воріт, та до завершальних ударів доходило рідко. Натомість, команда Прозора на 23-й хвилині збільшила рахунок – Гегедош відкинув під удар Жоффчаку, і Віктор не схибив з 10 метрів – 3:0.

На 26-й хвилині Гегедош отримав друге попередження і залишив майданчик. Та це не допомогло мукачевцям, адже вони одразу пропустили. Жоффчак здійснив перехват на чужій половині майданчику і сильно пробив, воротар відбив, та Бобаль вдало зіграв на добиванні – 4:0.

Через дві хвилини Кундрик відібрав у Шукаля м’яч, вийшов один в один і переграв Славіка – 4:1.

Та менш як за хвилину вже Костик вдало зіграв у відборі, обікравши Кундрика і пробив прицільно у праву «дев’ятку» – 5:1.

Після цього «Алекс» зняв воротаря і грав з польовим гравцем на воротах, в даному випадку Володимир Бабич грав останнього. Ужгородці декілька разів пробували ловити суперника і били зі своєї половини по порожніх воротах, та їм бракувало точності. На 33-й хвилині Жоффчак прострілив зліва, а Костянтинець забив п’яткою – 6:1.

Через хвилину Жоффчак пробив по центру, голкіпер парирував удар, проте Шукаль додав у ворота – 7:1.

Під кінець зустрічі Бабич здійснив індивідуальний прохід і забив ще один «гол престижу» – 7:2.

По завершенні гри Вадим Каганов привітав учасників з хорошою грою і вручив нагороди, спочатку в окремих номінаціях: кращим у «Алекса» був Володимир Бабич, у «Проспекта» – Юрій Славік. І звісно головний приз матчу – Суперкубок Закарпаття – отримав капітан команди-переможця Євген Костик.

«Проспект» (Ужгород) – «Алекс» (Мукачеве) - 7:2
Голи:
Добровольський (14), Гегедош (16), Жоффчак (23), Бобаль (26), Костик (28), Костянтинець (33), Шукаль (34) - Кундрик (28), Бабич (39).
«Проспект»: Славік, Костик, Костянтинець, Добровольський, Ковчар, Товт, Гегедош, Бобаль, Шукаль, Прозор, Жоффчак, Товтин.
«Алекс»: Янкович, Бабич, Козуб, Кундрик, Горський, Мкртичан, Кохан, Куцкір, Русин, Трухан.
Вилучення: Гегедош (26).
Арбітри: Сергій Дребужан, Петро Милян.
Ужгород, спорткомплекс «Юність», 200 глядачів.

За матеріалами офіційного сайту Аматорської футзальної ліги України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!