Катеринославхліб – володар Кубку Дніпропетровської області + ВІДЕО + ФОТО

"Катеринославхліб" – "М'ясна Традиція" - 5:3
Голи:
Прокопенко (14), Кадомцев (15), Люлька (18), Засенко (20, 28) – Мигаров (29), Шкатула (30), Сопільняк (30)
"Катеринославхліб": Неруш, Кулик, Засенко, Кадомцев, Клименко, Довганенко, Люлька, Замятін, Підченко, Подзолков, Очеретяний, Прокопенко, Зеленський, Сінчіков, Замковий, Шибинский.
Тренер: Юрій Зацепилов
Президент: Дмитро Кармазін
"М’ясна Традиція": Микитенко, Холстов, Шкатула, Перебора, Сопільняк, Білоус, Драган, Гоцко, Гажемон, Геращенко, Мігаров, Павлюченко, Гарбузов, Недавній, Шукалов, Мироненко, Єфімов.
Тренер: Валентин Сопільняк
Президент: Роман Гарбузов

Збулися прогнози Сергія Теодоровича та Олександра Дювбакова – "Катеринославхліб" виграв Кубок Дніпропетровської області з рахунком 5:3.

Зовсім не по-фінальному розвивалися події в цьому матчі. Зазвичай в прямій боротьбі за трофей команди тривалий час придивляються один до одного, діють обережно, але ніяк не несуться в атаку, минаючи найменші паузи для позиційної роботи з м'ячем. Так от дебют першого тайму пройшов саме за таким сценарієм. За 10 хвилин суперники нічим не поступалися один одному і з завидною періодичністю стріляли по воротах. А все тому що команди практично ідеально знають один одного. "Катеринославхліб" і "М'ясна Традиція" неодноразово зустрічалися в чемпіонаті міста і Другій лізі чемпіонату України, тому розвідувати їм було нічого.

До гольових моментів часу дійшло ближче до кінця першої половини. Спочатку Засенко зіпсував найкращу в матчі можливість. Залишившись один на один з воротарем, він пробив повз ворота. Однак майже відразу його партнер, блискавичний Прокопенко, втік у контратаку по флангу і пробив у дальній кут, а через 30 секунд після серії обрізок м'яч дійшов до Кадомцева і той зміцнив перевагу "Катеринославхліба" – 2:0.

Пішовши на перерву з приємним гандикапом, "пекарі" добре налаштувалися на його примноження. І це відразу вийшло. Протягом п'яти хвилин вони забили ще двічі, знявши питання про володаря Кубка: відзначилися Люлька і Засенко – 4:0. При цьому "М'ясна Традиція" абсолютно не поступалася у гостроті створюваних моментів, команді просто не щастило на останньому рубежі. В заключні хвилини вона пішла розігрувати п'ятого і навіть закрила на своїй половині суперника, але пропустила черговий гол. І лише в останні дві хвилини "м'ясників" прорвало – три м'ячі, один з яких - справжнє диво у виконанні Шкатули, стали ложкою цукру для "чорних". А Кубок над головою підняв "Катеринославхліб"!

Владислав Гетун, віце-президент Федерації футболу Дніпра: "Як на мене, фінал вдався. Зустрілися дві досить сильні команди. Гра була напруженою до першого гола. Після того, як "Хліб" забив, матч знайшов чітке русло і переможець став ясний. Тому перший м'яч став визначальним у цій зустрічі" .

Вадим Каганов, віце-президент Асоціації футзалу України: "Хороший матч, в якому зустрічалися цікаві команди. Мені здалося, що "Катеринославхліб" був трохи швидше і точніше, що в підсумку і принесло перемогу. Але і "М'ясна Традиція" боролася до останньої секунди. Думаю, що "Хлібу" вже пора виходити на всеукраїнський рівень. Сподіваюся, що це відбудеться вже в найближчому сезоні".

Відеоогляд матчу

Післяматчеві інтерв'ю

 

Відеосюжет про матч

Фотозвіт матчу 

 

 

 

 

За матеріалами офіційного сайту Аматорської футзальної ліги України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!