Конкорд – володар Суперкубка Кривого Рогу

В Суперкубку Кривого Рогу, який традиційно став відкриттям нового сезону, «Конкорд» обіграв «Фаворит». Результат зустрічі вирішили післяматчеві пенальті, в яких точнішими виявилися підопічні Максима Мансурова.

«Конкорд» - «Фаворит» - 3:3 (по пенальті - 2:1)
Голи:
1:0 - Гречка (4, автогол), 1:1 - Бакум (11), 1:2 - Насекін (13), 2:2 - Мансуров (14), 2:3 - Кладов (19), 3:3 - Маржановський (24).
Серія пенальті:
«Фаворит» - 0:0
«Конкорд» - 1:0
«Фаворит» - 1:1
«Конкорд» - 2:1
«Фаворит» - 2:1
«Конкорд» - --
«Конкорд»: Козенко - Гончаренко, Кудь, Гухва, Нешаєць - Марзумлев, Мансуров, Засенко, Кулик, Маржановський.
«Фаворит»: Юдін - Бичко, Гордієнко, Кладов, Махмудов - Ліхієнко, Бакум, Баклан, Гречка, Насекін, Красницький, Кучеренко.
Попереджені: Кулик (15), Мансуров (19), Гухва (22) - Насекін (5), Гречка (7), Юдін (14).

Відкривати футзальний сезон в Кривому Розі випало чинному чемпіону «Конкорду» і фіналісту Кубка – «Фавориту». Напевно, саме такої стартової дуелі чекали всі присутні вболівальники - цікавої, видовищної та безкомпромісної.

Безліч командних єдиноборств лише прикрасили стартову зустріч. З перших хвилин гри трохи активніше виглядав «Конкорд». Кілька небезпечних ударів у виконанні «синіх» і нарешті - рахунок відкрито. Після прострілу з правого флангу Роман Гречка зрізав м'яч у власні ворота - 1:0. Є перший гол у новому сезоні!

Номінальні гості обороти зменшили, створивши ще кілька небезпечних атак, але дивідендів з них не винесли. Незабаром Фаворит оклигав і вирівняв гру. Почали виникати небезпечні моменти біля воріт Дениса Козенка. До певного часу воротар «Конкорда» справлявся з низкою небезпечних пострілів, поки чергова помилка в обороні не дозволила Віктору Бакуму відновити паритет. Потужний постріл у нижній кут виявився для Козенка разючим - 1:1.

Цей гол надихнув підопічних Артема Хмари, вони набули впевненості у своїх силах і скоротили кількість невимушених втрат. Така активізація відразу принесла плоди. Олег Насекін схилив чашу терезів на користь «Фаворита» - результативний удар 3-го номера вийшов курйозним. М'яч, стукнувся об штангу, а потім – об лежачого на паркеті Козенка, після чого перетнув лінію воріт. 1:2.

Події в грі розгорталися дуже швидко. Тепер прийшла черга забивати «Конкорду». А вийшло це в результаті грубої помилки голкіпера Романа Юдіна. Екс-гравець «Привата» навіщо-то потягнув м'яч до центру майданчика - захисник суперника не позіхав і відібрав м'яч, та так, що Юдіну довелося свідомо порушувати правила. Свисток судді свідчив про командному шостому фолі і 10-тиметровом штрафному ударі. Максим Мансуров не пробачив Юдіна - 2:2.

Після антракту гра не змінилася, команди регулярно створювали гольові можливості і максимально зберігали інтригу в матчі. Ближче до перемоги був «Фаворит», особливо після несильного, але точного результативного удару Ігоря Кладова - 2:3.

До фінальної сирени залишалося ще 11 хвилин - величезний час, як для футзалу. На щастя для підопічних Максима Мансурова, «Конкорд» його зумів ефективно використовувати. Чергова атака лівим флангом завершилася прострілом на Олександра Маржановського, який елегантно - п'ятою - переграв Юдіна. 3:3!

Більше голів з гри глядачі не побачили. Команд чекала серія післяматчевих пенальті, в якій фортуна вирішила посміхнутися «Конкорду».

Дебютний матч нового сезону в Кривому Розі вийшов на славу! Команди порадували відмінною і результативною грою, давши тим самим зрозуміти, що основна боротьба за золоті медалі цілком імовірно розгорнеться між принциповими суперниками – «Конкордом» і «Фаворитом».

За матеріалами офіційного сайту Аматорської футзальної ліги України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!