Літній чемпіонат Чорноморська. Хроніка останнього туру

У Чорноморську завершився літній чемпіонат Арсенал-ліги. Пропонуємо Вашій увазі

«Дорожник» - «Модуль 35+» 4:5 (1:1)

Арбітри: Юрчак Роман, Гуляєв Олександр

Голи: Явкін Ігор (5), Реутов Ігор (13), Перун Вадим (23), Мостовенко Максим (24) – Стрєшнєв Олексій (4), Зразків Ігор (17,21), Загородній Дмитро (19), Шкамбарний Юрій (22)

В останній грі «Дорожник» скинув напругу і ледь не позбавив «Модуль 35+» другого місця. У першому таймі команди обмінялися голами, хоча ветерани володіли перевагою. Здавалося, що ось-ось у ворота «автодорівців», які захищав Андрій Багрин, влетить другий м'яч. Але сталося з точністю до навпаки. «Дорожник» розвів м'яч на початку другого тайму Ігор Реутов, не замислюючись, вдарив по воротах - м'яч по красивій траєкторії пірнув під поперечину. П'ять хвилин знадобилося гравцям «Модуля», щоб прийти в себе. Після чого ще чотири – щоб забити чотири м'ячі. Напевно, ветерани вже бачили блиск срібла, інакше, чим пояснити такий провал оборони. Два голи «Дорожника» – і перевага суперника розтанула, як дим. Останню хвилину гравці «Модуля» просто виносили м'яч подалі від своїх воріт. Втримати переможний рахунок вдалося, а з ним і друге місце Вищого дивізіону.

«Глорія» - «OSSystem utd» 9:4 (5:1)

Арбітри: Юрчак Роман, Гуляєв Олександр

Голи: Лагола Дмитро (1,5,8,12,24), Комар Владислав (7,15), Володичев Дмитро (+15), Музипов Олександр (22) – Яцентюк Денис (10,18), Бричка Денис (23), Битков Володимир (24)

Попередження: немає

У «Глорії» залишався один шанс завершити чемпіонат на мажорній ноті – обіграти «OSSystem». І вона цей шанс використала сповна. Вже після першого тайму не залишалося сумнівів в результаті матчу. Все-таки не вистачає «IT-шникам» досвіду та вміння концентруватися на результаті. Зате другий тайм команди грали розкуто в результативний футбол з мінімальною кількістю фолів, провівши відмінну підготовку глядачів до наступної гри.

«Efes» - «Судноремонтник» 3:3 (0:1)

Арбітри: Юрчак Роман, Гуляєв Олександр

Голи: Цирфа Михайло (15), Денисюк Олександр (17,22) – Вадим Шерстньов (4), Щербаков Володимир (22,24)

Попередження: Козик В'ячеслав («Efes»,8), Щербаков Володимир («Судноремонтник»,8), Мойсеєнков Ігор («Судноремонтник»,9), Гребенюк Юрій («Efes»,15)

Гра «Efes'а» і «Судоремонтника» стала вишенькою на торті Літнього чемпіонату. Саме такі ігри змушують мільйони людей любити футбол. Передматчевий розклад був такий: «Судноремонтник» влаштовувала нічия, а ось «Efes'у» потрібна була тільки перемога, при будь-якому іншому результаті він скочувався на третю сходинку турнірної таблиці. Але хіба «галактікос» можуть дозволити собі грати на нічию? Зустріч заводчани почали першим номером, замкнувши «пивних» на своїй половині поля. Вже на 4-й хвилині черговий гострий простріл замкнув Вадим Шерстньов і рахунок в матчі був відкритий. Забивши гол, «Судноремонтник» зменшив оберти, і гра стала більш обережною. Наприкінці першого тайму у деяких футболістів стали здавати нерви і арбітрам довелося охолоджувати гарячі голови попередженнями. Після перерви гра розвернулася на 180 градусів і вже «Efes», якому нічого було втрачати, високим пресингом змусив заводчан помилятися. На 15-й хвилині Цырфа Михайло зрівнює рахунок, а на 17-й Олександр Денисюк забиває свій перший гол. Наступний чотирихвилинний відрізок гри «галактікос» безуспішно намагалися зламати оборону «Efes'а» та, зрештою, замінили воротаря п'ятим польовим гравцем. А на 22-й хвилині Олександр Денисюк, у властивій йому силовій манері, продавивши оборону суперника, оформив дубль. Напевно, багатьом в цей момент здалося, що гра зроблена. Але у «Судоремонтника» був свій джокер. Не встигла секундна стрілка зробити повний оберт, як Щербаков Володимир скоротив відставання у рахунку до одного м'яча. Решту матчу «Efes» оборонявся вже навіть не на своїй половині поля, а в своєму штрафному майданчику. Атака за атакою накочувалися на володіння Олега Гомзяка, але всі вони закінчувалися безрезультатно. Розв'язка настала з сиреною про закінчення гри, герой сьогоднішньої битви Володимир Щербаков встиг в останню частку секунди нанести удар по воротах, які м'яч влітав вже після того, як на табло світилися нулі. Неймовірна нічия, яка принесла «Судоремонтнику» чемпіонство!

За матеріалами офіційного сайту Арсенал-ліги

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!