Літній чемпіонат Житомира. Огляд матчів за 6 липня

Пропонуємо Вашій увазі огляд чергових матчів літньої першості Житомира.

«ГазМяс» – «Слов’яни» 1:5 (1:0)
Голи:
Циба К. 20; – Герман 23; Гвоздь А. 27, 38; Єфіменко 30; Свеста 32;
Попередження: немає

«Слов’яни» зробили правильні висновки після матчу з «Атлетом» і на гру з «ГазМясом» команда зібралася майже у повному складі. Тим не менше жодних дивідендів «Слов’янам» це не дало, навіть відсутність у суперника основного воротаря, якого замінив Крюков, ситуацію не змінила. «Слов’яни» володіли ініціативою, але до справжніх гольових моментів справа доходила вкрай рідко, а коли й доходила, то Крюков рятував свою команду. «ГазМяс» терпів і смиренно чекав свого шансу. Дочекалися його господарі за 17 секунд до перерви, коли партнери вивели на ударну позицію Цибу й Костянтин не схибив.

Перерва пішла на користь «Слов’янам», які у дебюті другої 20-хвилинки відігралися зусиллями Германа, а невдовзі Андрій Гвоздь вивів свою команду вперед. Після другого забитого голу «Слов’яни» заграли впевненіше й поступово збільшили свою перевагу до чотирьох м’ячів. Що ж до «ГазМясу», то команда спробувала збільшити свій атакуючий потенціал випустивши Крюкова польовим, але бажаного результату господарям це не дало, а у гостей тим часом Андрій Гвоздь оформив дубль.

«Медик» – «Патрульна поліція» 5:1 (2:0)
Голи:
Романенко 10; Сотник 17, 24, 27; Пилипчук 34; – Прус 38;
Попередження: немає

Після двох програних матчів у групі А, команда «Патрульної поліції» складала іспит «Медику». До середини тайму «патрульні» грали на нуль, а навіть коли і пропустили від Романенка, все одно продовжували шукати шансів біля воріт «Медика». Але більш досвідчені гравці «Медика» не лише відкрили рахунок у матчі, а й збільшили свою перевагу зусиллями Сотника. Уже наприкінці тайму Прус втратив найреальніший шанс «патрульних» відквитати один м’яч: Максим опинився сам перед воротами суперника і намагався елегантно перекинути воротаря суперника, але пробив вище.

Початок другого тайму був за «патрульними», внаслідок чого воротарю «Медика» Костюкову довелося постаратися аби залишити свої ворота у недоторканності. Втім, «Медик» думав не лише про оборону: Сотник довів рахунок до солідних 4:0, тим самим оформивши хет-трик, а Пилипчук встановив остаточну кількість забитих м’ячів «Медика». Та навіть за такого рахунку «патрульні» не здавалися і свій гол все ж забили – Прус на заключних хвилинах гри забив «гол престижу» – 5:1.

МФК «ІнБев» – «Галант» 0:3 (0:0)
Голи:
Войцеховський 26, 40; Тарасюк Т. 40;
Попередження: немає – Леонов 34;

Незважаючи на те, що на звітний матч «Галант» вийшов без основного воротаря й лише з однією заміною, перший по-справжньому гольовий момент  створили саме гості: Леонов та Добровінський у ближньому бою не зуміли переграти голкіпера «ІнБева» Євтушка. Футзалісти «ІнБева» одразу ж прибрали м’яча до своїх ніг, й взялися штурмувати ворота суперника. А от «Галант» такий сценарій повністю влаштовував: по-перше команда грамотно діяла в обороні, а по-друге зробила ставку на стрімкі контр-випади через зони, які звільнялися під час атак суперника. За таким сценарієм практично і пройшов увесь перший тайм, лише наприкінці команди обмінялися кількома небезпечними моментами, але Євтушок, як і його візаві Яворський, зі своєю задачею впорався.

А от на 26-й хвилині гол Войцеховського, який став наслідком його індивідуальних дій, ошелешив гравців МФК «ІнБев». А поки підопічні Соколовського приходили до тями, Добровінський міг подвоїти перевагу «Галанту». Тим часом у «ІнБева» так нічого і не клеїлося в атаці. Хіба що Іванов небезпечно стріляв з декількох метрів, але його удар потягнув новоспечений воротар «Галанту» Яворський. Час грав не на користь «ІнБева», але як тільки не старався Соколовський керувати діями своєї команди з технічної зони, у «ІнБева» нічого не виходило. Господарі кинули останні сили на фінальний штурм, але у підсумку пропустили після розіграшу стандарту  від Тараса Тарасюка, а Войцеховський забивав уже в порожні ворота – 3:0.

«ГУНП» – «Атлет» 2:4 (1:2)
Голи:
Бурка 10, 22; – Мухін 2, 13; Литвиновський 39; Коваль 40;
Попередження: Дзюба 24; Бенедицький 39; – Трибель 19; Литвиновський 33;

«Атлет» не став надовго відкладати справу забитих м’ячів, а тому Мухін уже на другій хвилині матчу пробив воротаря «ГУНП» Кириленка. Володимир став і автором другого голу «Атлета», хоча за три хвилин до цього Бурка змусив понервуватися «Атлет», коли реалізував свій вихід віч на віч з воротарем гостів Сорокіним.

Все йшло за планом «Атлета» і у другому таймі, до тих пір поки зрізка у штрафному майданчику «Атлета» не призвела до другого голу Бурки  – 2:2. «Атлет» одразу ж затис суперника на власній половині поля й воротарю «ГУНП» Кириленку довелося часто демонструвати свою реакцію. Гості йшли вперед великими силами і мало не поплатилися за це всередині тайму: невгомонний Бурка прибрав усіх суперників на своєму шляху, але не зумів переграти Проценка. «Атлет» увімкнув максимальні швидкості, практично кожен гравець гостів мав шанс для взяття воріт, але футзалісти «ГУНП» трималися. До подвигу «ГУНП» не вистачило двох хвилини. На 39-й хвилині матчу Литвиновський на радість вболівальників «Атлета» нарешті «прошив» голкіпера господарів, а Коваль відправив четвертий м’яч уже в порожні ворота.

За матеріалами Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!