Літня першість Житомира. Огляд матчів за 4 липня

У понеділок, 4 липня, відбулися чергові матчі літньої першості м. Житомира у групі Б.

«ЕлітБуд-1» – «Грантех» 0:5 (0:3)
Голи:
Когут – -37; Ковальчук 40 аг; – Нікітенко 7, 18; Волокіта 14; Ільчук 34; Мосійчук – -37;
Попередження: Карпенко 17; Забродський 31; – Мосійчук 14; Слинько 32;

«Грантех» зі стартових хвилин взявся показувати хто на майданчику господар і невдовзі швидкий розіграш ауту призвів до голу Нікітенка. А от подальші спроби гравців «Грантеха» розвинути свій успіх ні до чого не призвели і поступово «ЕлітБуд-1» заволодів м’ячем й створив декілька моментів біля воріт суперника. Щоправда, дебютант турніру жодну зі своїх нагод не реалізував, а от «Грантех» до реалізації своїх моментів підійшов більш відповідально. Наприклад, Волокіта забив другий гол, а Мосійчук із Нікітенком вдало розіграли «стандарт», що призвело до третього взяття воріт. Збільшити перевагу гостів могли Мазуренко та Слинько, але на перерву команди все ж пішли за рахунку 3:0 на користь «Грантеха».

У другому таймі «Грантех» продовжив домінувати на майданчику, хоча «ЕлітБуд-1» не здавався на милість переможцю й при найменшій можливості намагався створювати  небезпечні моменти біля чужих воріт. Найреальніший такий момент втратив Когут, який уже наприкінці гри не зумів переграти з 10-метрової позначки воротаря «Грантеха» Ковальчука. До речі, «ЕлітБуд-1» сміливо міг претендувати на забиті м’ячі, але феноменально у рамці діяв Ковальчук. А от інший Ковальчук, у складі «ЕлітБуд-1», став винуватцем автоголу. Цей м’яч став п’ятим у матчі, а до цього свою порцію аплодисментів отримав Ільчук, який у минулому матчі «Грантеха» грав на позиції воротаря. У підсумку 5:0 – «Грантех» показує 100-відсотковий результат і лідирує у групі Б.

«Форца» – «Будстудія» 7:0 (1:0)
Голи:
Меліченко 16; Дзюба 22; Іванов 23; Бушило 27; Марущак 30; Дзінгілевскьий 36; Онищук 38;
Попередження: немає

По першому тайму матчу МФК «Форца» – «Будстудія».  здавалося, що «Форца» знову буде мучитись із суперником й здобуде мінімальну перемогу (або ж взагалі втратить очки). Гравці «Будстудії» завдяки своєму бійцівському характеру та величезному бажанню гідно протистояли більш іменитому супернику, тоді як гравці «Форци» повністю контролювали хід матчу. Лише Меліченкові на 16-й хвилині вдалося вразити ворота суперника, а тому на перерву «Будстудія» пішла з чіткими намірами у другій половині зустрічі переломити хід матчу.

А от у другому таймі у «Форци» що називається пішло. Спочатку Дзюба розписався у воротах «Будстудії», а уже в наступній атаці асистував Іванову – 3:0. Убезпечивши себе від повторення сценарію матчу з «ІнБевом-2», «Форца» почувала себе на майданчику більш спокійніше, а тому й голи почали влітати у ворота «Будстудії» з більшою регулярністю. Так Бушило, Марущак та Дзінгілевський довели рахунок до 6:0. «Будстудія» теж награла на гол, але команді все ніяк не вдавалося відправити круглого у сітку: Максимович виконував штрафний, але м’яч з лінії воріт виніс Онищук, а Забродський змарнував свій вихід один на один. А підсумував перемогу «Форци» Онищук – 7:0.

ФзК «Штурм» – МФК «ІнБев-2» 2:0 (0:0)
Голи:
Островський +23; Сорицький 33;
Попередження: Сорицький 36; – немає;

Судячи з першого тайму, перемога більше була потрібна «Штурму», гравці якого чи не кожну хвилину ігрового часу проводили в атаці. Проте команда створювала моменти, вдало комбінувала, але щоразу удача відверталася від гостів. І якщо Затулюк може нарікати на свою неточність, то Красновському та Костюку, які по черзі обстріляли стійки воріт «ІнБева-2», просто не пощастило. Плюс до цих нереалізованих нагод впевнену гру у рамці продемонстрував воротар «ІнБева-2» Тібейкін, який постійно виручав свою команду. Єдиний момент у першому таймі у «ІнБева-2» мав Устимович, який змусив воротаря «Штурму» Корнійчука демонструвати свою майстерність.

«Штурм» продовжував обстрілювати каркас воріт і у другому таймі. Костюк знову перевірив на міцність стійку, але не виключився із боротьби і уже за мить заробив пенальті. Островський «з точки» нарешті пробив Тібейкіна й забив такий бажаний для «Штурму» гол. Але і на досягнутому гравці «Штурму» не зупинялися: Островський дальнім ударом зі штрафного поцілив у хрестовину, а уже в наступній атаці Сорицький подвоїв перевагу своєї команди. Моменти були і у «ІнБева-2», але і голкіпер «Штурму» Корнійчук із своєю задачею зберегти ворота у недоторканності впорався на відмінно. У надії врятувати гру гості пішли грати у п’ять польових і тепер уже настала черга фортуні грати за «Штурм»: Горносталь влучив у стійку, а воротар господарів Корнійчук демонстрував дива реакції. Та «Штурм» все ж відстояв перемогу і набрав перші очки у літній першості.

СК «Візаж» – «Персей» 5:2 (2:0)
Голи:
Олексюк 4, 35, 38; Чорновол 17; Яліков 29; – Яндюк 23; Голомах 39;
Попередження: немає – Цирюк 32; Яндюк 37;

Гравці «Візажу» запропонували супернику достатньо високі швидкості і якщо спочатку футзалісти «Персея» стримували прудконогих суперників, то ближче до середини тайму гостям ставало все важче. Відзначившись у воротах суперника вже на четвертій хвилині, гравці «Візажу» не зупинялися на досягнутому. Проте ближче до середини тайму «Персей» знайшов панацею від швидкісних набігів суперника й почав раз по раз створювати моменти біля чужих воріт. Тим не менше забили господарі, гол на свій рахунок записав Чорновол. «Персей» видав ударну кінцівку, коли один лише Малий міг не лише відіграти дефіцит у два м’ячі, а й виводити свою команду вперед, але голкіпер «Візажу» Даценко у рамці діяв безпомилково.

Тим не менше у дебюті другого тайму воротар господарів нічого не зумів вдіяти після удару Яндюка. «Персей» додав обертів, змусивши суперника оборонятися, і тренеру «Візажу» Віталію Лясковському довелося вносити корективи аби втримати перевагу в один м’яч. Переломною у матчі стала 29-а хвилина, коли Яліков дальнім ударом зняв павутину з дальньої дев’ятки воріт Бабицького. Згодом забивали лише гравці «Візажу», які почали використовувати помилки «Персея» в захисті. Тим не менше на два м’ячі підопічних Лясковського гості відповіли голом Голомаха, який наприкінці матчу підсолодив гіркоту поразки для «Персея».

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!