Літня першість Житомира. Огляд матчів за 7 липня

Відбулись чергові матчі літнього чемпіонату Житомира

«Персей» – «ЕлітБуд-1» 2:2 (1:1)
Голи:
Малий 34; – Когут аг 6; Котюк 20; Кузьменко 37;
Попередження: Малий 25; Остапенко 39; – Котюк 30; Когут38; Ковальчук 40;

«Персей» на правах більш досвідченої команди почав матч першим номером й невдовзі втілив свою ігрову перевагу в гол. Втім, гравцям «ЕлітБуд-1» поступово вдалося вирівняти гру. Ближче до середини тайму гості роздивилися суперника й все частіше почали підбиратися до воріт «Персея». Так удар Котюка пройшов у сантиметрах від дальньої стійки, а Ковальчук з вигідної позиції банально не влучив у ворота. Та Котюк виправився за свій промах, зрівнявши рахунок за 5 секунд до перерви.

У другій 20-хвилинці «ЕлітБуд-1» продовжив свої атакувальні дії біля чужих воріт. Одразу по перерві Забродський мав чудову нагоду забивати другий гол, але не зумів переграти воротаря «Персея» Бабицького. «Персей» був вимушений більше оборонятися, хоча це не завадило Малому вдруге у матчі вивести свою команду вперед. Проте щастя «Персея» тривало недовго, адже уже за три хвилини Кузьменко знову відновив паритет. Нічийний рахунок забезпечив напружену кінцівку матчу, впродовж якої команди по черзі обмінювалися небезпечними моментами, але фінальна сирена зафіксувала мирову 2:2.

МФК «ІнБев-2» – СК «Візаж» 0:3 (0:2)
Голи:
Демчик 23, 36; Малиновський +31;
Попередження: немає – Гаврилюк 39;
Вилучення: Крот 38; – немає

Гравці «Візажу» одразу ж заволоділи ініціативою, а «ІнБев-2» був змушений сісти в глуху оборону. Проте ні комбінаційна гра, ні удари з різних дистанцій бажаного результату гостям не давали. Що ж до «ІнБева-2», то у першому таймі моментів команда створила зовсім обмаль: Стефанович, звільнившись від опіки, пробив повз ворота, влучність підвела і Горносталя, який цілив у дальню дев’ятку воріт «Візажу».

У другому таймі картина на ігровому майданчику кардинально не змінилася, а на 23-й хвилині Демчик нарешті відкрив рахунок у матчі. «Візаж» продовжував домінувати на майданчику й після серії нереалізованих моментів Малиновський «з точки» зумів ще раз засмутити воротаря «ІнБева-2» Тібейкіна. Автором третього голу міг стати Яліков, який двічі був на ударній позиції, але жодного свого шансу не реалізував. Заключних п’ять хвилин «ІнБев-2» пішов у ва-банк, граючи у п’ять польових, за що поплатився пропущеним голом, а матч взагалі закінчував вчотирьох після вилучення Крота.

 «Будстудія» – ФзК «Штурм» 1:4 (0:3)
Голи:
Максимович аг 4; Криваківський 27; – Затулюк 6; Островський 15; Прохоренко 37;
Попередження: Забродський 39; – Прохоренко 38;

Дві помилки «Будстудії» на стартових хвилинах матчу коштували господарям двох пропущених м’ячів. Гравці «Штурму» намагалися розвинути свій успіх, але усі небезпечні моменти нейтралізував воротар «Будстудії» Катеринчук. Лише на 15-й хвилині Островський нарешті перетворив один із багаточисельних моментів «Штурму» у гол, який дозволив його команді піти на перерву із комфортною перевагою у три м’ячі.

«Штурм» грав першим номером і у другому таймі: гості повністю контролювали гру і раз по раз створювали небезпечні моменти біля чужих воріт. Уже традиційно гравці «Штурму» обстріляли каркас воріт, а після цього… пропустили. Криваківський використав обрізку суперника у центральній зоні й реалізував свій вихід віч-на-віч. Забитий м’яч неабияк завів гравців «Будстудії» і уже гостям довелося частіше думати про захист власних воріт. Але окрім голу Криваківського на більше «Будстудія» не спромоглася, натомість пропустила наприкінці гри від Прохоренка – 4:1.

«Грантех» – МФК «Форца» 3:2 (0:0)
Голи:
Галетко 26; Слинько 37; Мосійчук 38; – Онищук 24; Ковпак 26;
Попередження: Галетко 40; – немає

Після стартового натиску «Грантеха» і двох нереалізованих моментів у виконанні господарів, «Форці» вдалося посунути гру від власних воріт. Загалом команди демонстрували пристойні швидкості, але перший тайм звітного матчу більше був схожий на шахову партію, у якій ніхто не хотів дарувати супернику найменший гольовий шанс і допускати помилки.

Таку помилку «Грантех» допустив на старті другої 20-хвилинки, коли загрався в атаці, а Дзюба з Оніщуком не відмовилися від такого подарунку. Не встигли гравці «Грантеха» оговтатись, як Ковпак проштовхнув у сітку воріт «Грантеха» другий м’яч. Проте «Грантех» одразу ж відіграв один гол: Галетко, який у попередньому епізоді став винуватцем пропущеного голу, виправився й рахунок став 2:1. Мосійчук, Шмайхель, Мазуренко та Нікітенко мали всі шанси одразу ж зрівняти рахунок, але щоразу воротар «Форци» Чорний рятував свою команду. Час минав, а «Грантех» продовжував марнувати свої нагоди, яких, до слова, вистачило б не на один тайм. Господарям нарешті вдалося забити на 37-й хвилині: Слинько підправив простріл Мосійчука точно у ворота. А ще за мить сам Мосійчук змусив схопитися на ноги всю технічну зону «Грантеха» – Богдан  ударом зі штрафного поцілив точно у дальній кут воріт «Форци» й тим самим приніс своїй команді вольову перемогу.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!