«Odessa Open Cup-2019». Підсумки третього ігрового дня

«Odessa Open Cup-2019». Weekdays

09:00. Кубок престижу. 1/2 фіналу. «Grenada» (Черкаси) – «Володимир» (Тиврів) – 1:8 (0:4)
Голи: Богдан Романов (24) – Ігор Фещенко (2), Олександр Трибель (6), Віталій Патуляк (11), Андрій Назаров (14), Олександр Біляченко (21, 28), Сергій Литвиновський (21), Микита Тищенко (27), 
Попередження: Віталій Біров (11, В)

Тиврівці частково реабілітувалися за поразку у півфіналі, кваліфікувавшись до фіналу Кубка престижу. Команда з Вінничини забила по чотири м'ячі у кожному з таймів та вестиме боротьбу за трофей.

У свою чергу, у другій половині зустрічі черкащани зуміли забити м'яч престижу, однак, чогось більшого запропонувати чемпіону Другої ліги їм не вдалося.     

09:40. Кубок престижу. 1/2 фіналу. «Продексім-2» (Херсон) – «Clic Media» (Молдова) – 5:3 (2:2)
Голи: Максим Кошовий (2, 12, 27), Володимир Маєвський (23), Віталій Поплевічев (28) – Леонід Подлєснов (6), Ліліан Гуту (14), Крісті Краснов (28)

Значно запеклішою вийшла боротьба у другому півфіналі. Амбітні молдовани показали всім, що є досить цікавим та боєздатним колективом. Перша половина протистояння з другою командою чемпіона Екстра-ліги завершилася нічиєю – 2:2.

Після перерви Маєвський вивів свій колектив вперед, і останні хвилини минали дуже напружено. Молдовани намагалися знайти щастя попереду з п'ятим польовим, що принесло їм успіх одного разу. Втім, херсонці з відповідями не забарилися, довівши матч до перемоги. Тож, у фінальній зустрічі команда Дмитра Бербенцева вдруге впродовж турніру зустрінеться з колективом Романа Стаднічука.

10:20. Перша ліга. 3-й тур. «Star» (Київ) – «Укргазбанк» (Київ) – 0:4 (0:3)
Голи: Віктор Данилів (6, 10), Дмитро Медвідь (9), Дмитро Жук (28)

Перед заключним туром у Першій лізі «Укргазбанк» та «Металіст» мали рівну кількість очок. Тож, для того, аби стати чемпіоном кожній з команд слід було подумати не лише про перемогу, а ще й про різницю забитих та пропущених.

Зрештою, номінальні гості відвантажили у ворота суперників 3 м'ячі у першій половині. Збільшити перевагу ще на один гол, завдяки взяттю воріт від Жука, вдалося на останніх секундах зустрічі. Тож, «банкіри» чекали на заключний матч міні-турніру, аби зрозуміти, яке місце посіла їхня команда. Натомість, «Star» фінішував третім.

11:00. Перша ліга. 3-й тур. «Металіст» (Миронівка) – «Check Point» (Київ) – 6:1 (2:0)
Голи: Олександр Сливченко (9), Євгеній Андросюк (13), Микола Федоренко (17, 24), Богдан Тітарук (19), Антон Харченко (27) – Євген Сологуб (28)
Попередження: Дмитро Іваницький (28, С)

Золоті медалі Першої ліги відправилися до Миронівки. Єдина команда не з Києва зуміла забити необхідну кількість м'ячів у ворота «Check Point» та стати тріумфатором міні-турніру.

Перший тайм поєдинку завершився з результатом 2:0. А вже після перерви миронівчани дотиснули невмотивованого суперника та оформили звання чемпіонів Першої ліги, здобувши звитягу з рахунком 6:1.

«Odessa Open Cup-2019». Weekends

11:40. Група D. «RED» (Київ) – «Продексім-2» (Херсон) – 3:0 (2:0)
Голи: Олександр Галицький (10, 22), Дмитро Медвідь (14)
Попередження: Максим Кошовий (20, П)

Представники Києва та Херсона в очній зустрічі з'ясовували хто ж посяде першу сходинку у групі D. Впродовж турніру «мельники» неодноразово демонстрували, що можуть впевнено протистояти більш досвідченим суперникам.

Втім, зробити це ще раз їм не вдалося. Хід зустрічі вирішила остання чотирихвилинка першого тайму. Галицький та Медвідь перед перервою оформили гандикап у два м'ячі для «червоних», а вже у другій половині зустрічі той-таки Галицький своїм голом остаточно оформив вихід столичної команди до наступної стадії.

12:20. Група С. «Володимир» (Тиврів) – «Sea Gate» (Одеса) – 2:1 (1:1)
Голи: Микита Тищенко (7), Євгеній Заєць (26) – Олексій Моторний (14)
Попередження: Сергій Степаненко (11), Євгеній Заєць (28) – Максим Коптєв (11), Олексій Моторний (13), Вадим Циня (28)

Останній двобій у групі С вирішував з ким зіграють тиврівчани та одесити у чвертьфіналі. Представників Південної Пальміри, у складі яких були присутніми декілька екс-гравців суперника, могли задовольнитися і нічиєю, щоб посісти перше місце у групі.

Команди обмінялися голами Тищенка та Моторного у першому таймі, і все, здавалося б, йшло до мирової. Однак, Заєць подарував точним ударом за 2 хвилини до фінального свистка подарував колективу з Віннчини перемогу. Як підсумок, «Володимир» впродовж усього «Odessa Open Cup-2019» втретє зіграє з «Продексімом-2», а «Sea Gate» протистоятиме київському «RED».

«Odessa Open Cup-2019». Weekdays

13:00. Кубок престижу. Фінал. «Володимир» (Тиврів) – «Продексім-2» (Херсон) – 5:1 (2:1)
Голи: Ігор Фещенко (4, 7), Микита Тищенко (21, 27), Андрій Назаров (23) – Микита Ільїн (1)
Попередження: Віталій Поплевічев (16)

Друга очна зустріч тиврівчан та херсонців нарешті визначила переможця. Команда Дмитра Бербенцева забила першою. Однак, до середини тайму Фещенко вивів команду з Вінничини вперед.

Після перерви забивали лише підопічні Романа Стаднічука, які зуміли довести поєдинок до впевненої звитяги – 5:1 та здобули Кубок престижу.  

13:40. Вища ліга. Фінал. «Рятувальник» (Ромни) – «Чорне море» (Одеса) – 1:1 (1:0). Пенальті – 1:2
Голи: Сергій Бабинін (9) – Сергій Корідзе (25)
Попередження: Станіслав Носок (25) – Андрій Торшин (6)

У фіналі Вищої ліги глядачі побачили першу та єдину серію пенальті. Роменчани та одесити провели надзвичайно рівний та видовищний поєдинок. Команда Ігоря Салівона вела у рахунку впродовж більшої кількості ігрового часу, однак, на гол Бабиніна за 3 хвилини до завершення основного часу відповів Корідзе, зробивши рахунок рівним.

У серії пенальті одесити виявилися влучнішими та вдруге поспіль завоювали золоті медалі «Odessa Open Cup». Weekdays.

За підсумками турніру було визначено переможців у таких номінаціях.

Найкращий бомбардир: Віктор Данилів («Укргазбанк», 6 голів)


Найкращий воротар: Владислав Трещейко («Django Stars»)


MVP: Станіслав Носок («Рятувальник»)


Найкращий гравець: Євген Логінов («Чорне море»)

«Odessa Open Cup-2019». Weekends

15:00. Група В. «UnReal» (Одеса) – «KIA Sport» (Київ) – 2:0 (0:0)
Голи: Володимир Щербаков (24, 27)
Попередження: Максим Савенко (24) – Віталій Страшнюк (28)

Одеситам потрібно було відзначатися у воротах киян не менше дев'яти разів, аби посісти першу сходинку у групі В. Втім, столичні футзалісти до останнього тримали свої ворота на замку.

Лише впродовж останньої трихвилинки Щербаков оформив дубль та забронював за представниками Південної Пальміри другу сходинку. Натомість, «KIA Sport» відправився до Першої ліги.

15:40. Вища ліга. 1/4 фіналу. «RED» (Київ) – «Sea Gate» (Одеса) – 2:1 (1:1)
Голи: Євгеній Саківський (7), Віталій Гавриленко (24) – Коллінс Йапарама (8)
Попередження: Вадим Циня (27, S), Олександр Калмацуй (28, S)

Протистояння двох амбітних колективів завершилося поразкою місцевої команди. У першому таймі колективи обмінялися голами Саківського та Йапарами, залишивши питання визначення переможця на другу 14-хвилинку.

Зрештою, своє щастя біля чужих воріт знайшли кияни. Вікторію «червоним» влучним ударом приніс Гавриленко. Натомість, колектив Кирила Красія продовжить боротьбу у Кубку престижу.

16:20. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Антарес» (Київ) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 1:4 (0:1)
Голи: Дмитро Кульгук (28, пен.) – Михайло Макшанов (3, 28), Станіслав Порхун (23), Сергій Рідний (28)
Попередження: Олександр Городецький (19, З)

Поразка від «Динамо» взбадьорила запорізький колектив, який у чвертьфінальному поєдинку впорався з міцним столичним «Антаресом». Після швидкого голу Макшанова рахунок 0:1 тримався на табло СК «Університет» впродовж 20 хвилин.

Результативним ударом Порхун подвоїв перевагу «промисловців», однак, найцікавіше розпочалося на останній хвилині. Спочатку Кульгук, реалізувавши пенальті, скоротив гандикап гостей до мінімуму. Однак, після цього пропускала вже столична команда. Рідний і той-таки Макшанов вивели запоріжців до наступної стадії.

17:00. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Динамо» (Молдова) – «UnReal» (Одеса) – 2:1 (1:0)
Голи: Віталій Багряк (4) – Андрій Долгорук (21, АГ), Олександр Шамотій (27)

Так само як і їхні земляки, не зумів пробитися до півфіналу й одеський «UnReal», який мінімально поступився «Динамо». За молдовську команду знову відзначився Багряк, на рахунку якого всі голи кишинівців на цьому турнірі. Після перерви м'яч у свої ворота забив Долгорук, допомігши «динамівцям» подвоїти свою «перевагу.

У складі представників Південної Пальміри результативним ударом зумів відповісти Шамотій, однак, на більше у номінальних гостей часу не вистачило. Тож, обидві одеські команди вестимуть боротьбу вже у Кубку престижу.

17:40. Вища ліга. 1/4 фіналу. «Володимир» (Тиврів) – «Продексім-2» (Херсон) – 3:3 (2:1). Пенальті – 3:2
Голи: Сергій Степаненко (3), Микита Тищенко (8), Вадим Атаманенко (25) – Едуард Волков (2), Віталій Поплевічев (27), Андрій Заєць (28)
Попередження: Вадим Атаманенко (2), Сергій Степаненко (28) – Віталій Поплевічев (23)

Третя очна зустріч тиврівців та херсонців стала чи не найцікавішою. До 25-ої хвилини команда Романа Стаднічука була попереду з результатом 3:1, однак, підопічні Дмитра Бербенцева зумілі створити ефектний камбек.

Трохи більше, ніж за хвилини до завершення основного часу, Поплевічев скоротив перевагу суперника до мінімуму, а потім до атаки підключився воротар команди Заєць, вирвавши своїм голом нічийний результат для номінальних гостей. Однак, у серії пенальті точнішим був колектив з Вінницької області, відправивши херсонців до Кубку престижу і у турнірі вихідного дня.

18:20. Перша ліга. 1-й тур. «Lex-VSK» (Суми) – «КнБ Studio» (Київ) – 3:2 (0:1)
Голи: Артур Тодор (20, 25), Віталій Гученко (27) – Дмитро Сендзюк (10), Сергій Курдас (18)
Попередження: Віталій Захарченко (19) – Василь Начаров (8)

Не обійшлося без яскравих камбеків і у Першій лізі. Перший матч турніру подарував шанувальникам неймовірну інтригу. До 18-ої хвилини «студійники» вели перед з результатом 2:0.

Втім, остання 8-хвилинка лишилася за сумчанами. Дубль Тодора та гол Гученка подарували «Lex-VSK» стартову перемогу на «Odessa Open Cup» та вивели у лідери Першої ліги.

19:00. Вища ліга. 1/2 фіналу. «RED» (Київ) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 2:3 (2:3)
Голи: Віктор Цой (10), Ярослав Кутовий (14) – Олександр Маржановський (2), Олександр Фролов (6, пен.), Михайло Макшанов (13)
Попередження: Олександр Маржановський (22, З)

Протистояння з другою київською командою впродовж одного вечора знову завершилося перемогою для запоріжців. «Червоні» на останніх секундах першого тайму скортили перевагу суперників до мінімуму та мали у розпорядженні всю другу половину, аби наздогнати опонентів, однак, перевести матч у серію пенальті їм не вдалося.

Як підсумок, саме «промисловці» відправилися до фіналу, а кияни завершили турнір в якості бронзового призера.

19:40. Перша ліга. 1-й тур. «Юрінновація» (Київ) – «КIA Sport» (Київ) – 2:1 (1:0)
Голи: Костянтин Янковий (14), Володимир Коровяковський (28) – Артем Лагойко (27)
Попередження: Іван Савинок (8), Володимир Коровяковський (26), Вадим Галущенко (28) – Віталій Страшнюк (17)

І знову матч стартового туру, і знову неймовірна інтрига. У цій зустрічі все вирішувалося на останніх секундах кожного з таймів. Влучнішими наприкінці кожної з 14-хвилинок були «юристи».

У першому таймі Янковий вивів свою команду вперед. Мінімальна перевага номінальних господарів трималася впродовж 13 хвилин, коли Лагойко знову зробив шанси команд на перемогу рівними. Втім, для перших очок у рамках турніру «КIA Sport» не вистачило трьох секунд. Коровяковський влучним ударом оформив перемогу для «Юрінновації», яка за здобутими очками наздогнала «Lex-VSK».

20:20. Вища ліга. 1/2 фіналу. «Динамо» (Молдова) – «Володимир» (Тиврів) – 0:0 (0:0). Пенальті – 3:2
Нереалізований дабл-пенальті: Дмитро Калуков (28, Д)
Попередження: Євгеній Заєць (28, В), Олександр Біляченко (28, В)

«Динамо» та «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» знову зустрінуться між собою. На цей раз у фіналі. Команда з Кишиніва вдруге зіграла 0:0 у рамках турніру та з'ясовувала стосунки з «Володимиром» вже у серії пенальті.

До слова, неймовірний шанс, аби на останній секунді основного часу принести звитягу молдованам, втратив Дмитро Калуков, не забивши з 10-метровою позначки. Втім, перемогти у другій серії пенальті поспіль тиврівчани не зуміли. Тож, колектив з Вінничини здобув бронзові нагороди.

21:00. Перша ліга. 2-й тур. «КнБ Studio» (Київ) – «Юрінновація» (Київ) – 2:1 (1:1)
Голи: Ігор Шихов (10, 21) – Іван Савинок (8)
Попередження: Максим Пушкарьов (23) – Костянтин Янковий (27)

Ще більше закрутилася інтрига і у Першій лізі. «Юристи» не зуміли подовжити переможну серію та дозволили столичним «студійникам» також набрати 3 очки.

Дубль Шихова став гідною відповіддю на гол Савинка та призвів до тривладдя на чолі турнірної таблиці у Першій лізі. «КнБ Studio» та «Lex-VSK» мають по 3 пункти після одного зіграного поєдинку, а «Юрінновація» – після двох.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!