Результати другого ігрового тижня Кубку Житомирського міського голови

Наприкінці серпня - на початку вересня були зіграні матчі другого ігрового тижня Кубку Житомирського міського голови. За їх підсумками визначились усі чвертьфіналісти. Пропонуємо Вашій увазі результати поєдинків та звіти про них.

Понеділок, 28 серпня

«Олімпік» – ФК «Атлет-Житомир» 3:14 (1:5)
Голи:
Коберник 8; Стойко 23, 25; – Тищенко 1; Коваль 5, 13, 20; Литвиновський 14, 19; Киришун 13, 23; Ткачук 23, 25; Мухін 15, 27; Гусак 20, 22; 
Попередження: Пліцук – немає

«Медик» – МФК «Персей» 6:4 (2:1)
Голи:
Ковальчук 3; Трохліб 8; Романенко 19, 24; Любченко 22; – Дорош 3, 25, 28; Контефт аг 15, 16;
Попередження: Романенко – Контефт

Команди почали звітний матч без розвідки й встигли обмінятися голами ще до четвертої хвилини: гості забули у власному штрафному майданчику Ковальчука, який і відкрив рахунок у матчі, на що у господарів голом відповів Дорош. Потім була п’ятихвилинка активності у виконанні гравців «Персея», які один за одним марнували свої моменти, тоді як Трохліб, опинившись перед воротами гостів свій момент реалізував – 2:1. У подальшому футзалісти «Персея» продовжили марнувати свої моменти, яких, до слова, було вдосталь. На щастя для гостів, їх опоненти також жодну зі своїх нагод не використали, а тому на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Медика».

На початку другого тайму гравець «Персея» Контефт встиг відзначитися як зі знаком «+», так і зі знаком «-». Спочатку Андрій зрізав м’яча у сітку власних воріт, а за мить виправився, реалізувавши свій вихід віч-на-віч. Проте зусиль Контефта виявилося замало, адже гості все одно програвали в один м’яч. Ситуацію для МФК «Персей» ускладнив Романенко, який невдовзі довів перевагу своєї команди до двох м’ячів. У гостів відверто не клеїлась гра в атаці, тоді як «медики» продовжували залишати свої автографи у воротах суперника. Врятувати свою команду від поразки намагався Дорош, та Олександру не вистачило часу, аби самотужки витягнути гру. У підсумку 6:4, «Медик» здобуває першу перемогу на турнірі.

«ІнБев» – ФзК «Штурм» 12:0 (6:0)
Голи:
Горло 2, 22; Самчик 4, 26; Рахметов 5; Бенедицький 11; Маліновський 14; Соколовський 14; Погорілець 16; Марцун 23; Іванов 25; Крот 28;
Попередження: немає

Початок погрому «Штурму» ефектним ударом точно у дев’ятку поклав Горло, згодом його ідею підтримав Самчик, а Рахметов швидко довів рахунок до 3:0 на користь ФК «ІнБев-Полісся». Гравці «Штурму» обрали тактику дальніх ударів: гості стріляли з будь-якої дистанції, не завжди влучно, а тому і без особливої небезпеки воротам ФК «ІнБев-Полісся». А тим часом Соколовський і КО продовжували забивати й за 14 хвилин встигли настріляти шість сухих м’ячів.

Другий тайм футзалісти «Штурму» почали першим номером і будь Острогляд з Антоновичем влучнішими, гості цілком могли розраховувати бодай на гол престижу. Натомість, Погорілець у дебюті другого тайму запалив на табло непристойні 7:0, опісля чого господарі взяли паузу, й активізувалися під завісу матчу. За такого розвитку подій відкритим залишалось лише питання чи встигнуть господарі довести рахунок до двозначного. Відповідь на це питання знали Іванов з Самчиком, які стали авторами десятого й одинадцятого голів відповідно. А крапку у цьому протистоянні поставив Крот – 12:0, ФК «ІнБев-Полісся» виривається у лідери групи В.

Вівторок, 29 серпня

«ГазМяс» – FC «Mint» 11:1 (3:0)
Голи:
Тарасюк 1, 18, 20, 20; Михайленко 6, 21; Юрченко 9; Циба 17, 22, 28; Невмержицький 27; – Синицький 15;
Попередження: Пащук – Федченко

Секундна стрілка не встигла зробити першого оберту, як Тарасюк відкрив рахунок у матчі. Гравці «ГазМясу» не збавляли обертів, але що тільки не вигадували, а м’яч вперто не йшов у ворота FC «Mint». Нарешті подвоїти перевагу господарям вдалося на шостій хвилині, гол в активі Михайленка. До слова, у першому таймі гості зовсім не виглядали хлопчиками для биття і цілком могли розраховувати бодай на один гол, але у найвідповідальніший момент гравців FC «Mint» підводила влучність. Натомість їх опоненти до своїх моментів ставилися куди відповідальніше, прикладом чому став гол Юрченка.

Свій гол гості все ж забили, сталося це у самому дебюті другого тайму, а його автором став Синицький. Пропущений м’яч не на жарт розізлив футзалістів «ГазМясу», а тому починаючи з 17-ї хвилини воротар FC «Mint» шість разів був змушений виймати м’яча з сітки власних воріт. Щодо гостів, то їх атакуючі пориви обмежилися єдиним забитим голом і до кінця матчу в атаці вони практично нічим не запам’яталися, тоді як Невмержицький з Цибою наостанок забили ще по голу – 11:1 перемога «ГазМясу».

«Квара» – «Грантех» 1:4 (1:2)
Голи:
Нікітенко 10; – Алєксєєв 1, – -9, 13; Іванчук – -11; Орлик 16; Слинько 25;
Попередження: Кварацхелія, Нікітенко, Горбачевський, Костюк – Іванчук, Біляченко

Високий пресинг у виконанні гравців «Грантеху» дав свої плоди вже на першій хвилині, коли Алєксєєв відкрив рахунок у матчі. А от подальший пресинг у виконанні господарів бажаного результату не приніс, адже футзалісти «Квари» самовіддано грали у захисті, а на останньому рубежі практично безпомилково діяв воротар Іванов.  Той же Алєксєєв та Іванчук навіть з дабл-пенальті не змогли вразити ворота суперника. Натомість господарі дочекалися свого шансу на 10-й хвилині, коли Нікітенко відновив «паритет». Однак, на перерву «Грантех» все ж пішов за мінімальної переваги в рахунку завдяки голу Алєксєєва «у роздягальню».

Аби убезпечити себе від форс-мажору, гості у самому початку другого тайму забили втретє і продовжили тримати у постійній напрузі оборонців «Квари». Загалом же малюнок гри у другому таймі кардинально не змінився: «Грантех» грав першим номером, а «Квара» при першій же можливості організовувала контр-випади. А оскільки таких можливостей у господарів було не так багато, інколи емоції били через край, через що під завісу матчу «Квара» назбирала п’ять фолів. Та на відміну від першого тайму господарі змогли загасити власні емоції, але втримати Слинька не змогли – 4:1. Після четвертого пропущеного м’яча гравці «Квари» спробували грати у п’ять польових, але безрезультатно – поразка 4:1, якою «Грантех» забезпечив собі путівку до чвертьфіналу.

ФзК «Форца» – «Joystick» 3:1 (1:1)
Голи:
Ковпак 11, 19, 28; – Краснощоков 14;
Попередження: немає – Повніч, Жвінкліс

Протягом стартового відрізку матчу футзалісти «Joystick» намагалися грати на рівних з «Форцою» і певний час їм це вдавалося. Однак, поступово господарі повністю заволоділи ініціативою, хоча до воріт суперника підбиралися вкрай рідко. Нарешті пробити захист і воротаря «Joystick» Галагуза вдалося Ковпаку наприкінці тайму. Та радість господарів була нетривалою, адже гості швидко організували гол у відповідь зусиллями Краснощокова.

Атакуючий настрій гості зберегли і на другий тайм, у самому початку якого мало не вийшли вперед після небезпечного удару Повніча. Однак більше в атаці пощастило невтомному Ковпаку, який невдовзі знову вивів «Форцу» вперед. Після другого пропущеного голу ініціативою заволоділи гравці «Joystick». За такого розвитку подій на перший план вийшла майстерність воротаря господарів Чорного і польових гравців «Форци», які раз за разом демонстрували свої оборонні навички. В надії врятувати нічию гравці «Joystick» пішли грати в п’ять польових, та замість забити рятівний гол пропустили на останніх секундах.

Середа, 30 серпня

ФзК «Форца» – ХСК «Кіфа» 6:4 (4:2)
Голи:
Ковпак 2; Дзюба 6; Шимановський 8, 9, 22, 23; – Тимощук 11, 11, 16; Овчаров 18;
Попередження: немає

Після хет-трику напередодні, Ковпак продовжив свої бомбардирські подвиги і у матчі з «Кіфою». Після швидкого голу Івана його одноклубники могли одразу ж подвоювати свою перевагу, але Меліченко із забійної позиції влучив у поперечку. У «Кіфи» відповідь тримав Овчаров, який, як і Меліченко, перевірив на міцність поперечку, і Скомський, чий потужний постріл зі штрафного пройшов у сантиметрах від стійки. Знаючи можливості суперника, гравці «Форци» вирішили не випробовувати долю і впродовж трьох хвилин Шимановський з Дзюбою довели рахунок до 4:0. Традиційно лише після чотирьох пропущених м’ячів ХСК «Кіфа» почала грати. Першим за справу взявся Тимощук, який впродовж 11-ї хвилини оформив дубль, а якби не серія сейвів у виконанні воротаря господарів Федоренка, гості ще у першому таймі могли оформити камбек.

Футзалісти «Кіфи» продовжили втілювати мрію про камбек уже у другому таймі. Спочатку невгомонний Тимощук звів відставання своєї команди до мінімуму, а згодом Овчаров завдав невідпорного удару під поперечку і зрівняв рахунок у матчі. На хвилі успіху гості спробували вийти вперед, але тут вже гравці «Форци» включилися у матч, перевели гру від власних воріт й після серії нереалізованих моментів Шимановський, аби не наступити на ті ж граблі, довів перевагу своєї команди одразу до двох м’ячів. Сил на другий камбек у гравців «Кіфи» не вистачило – поразка 6:4.

ФК «Атлет-Житомир» – «Роял сіті» 19:2
Голи:
Гусак 2, 22; Мухін 4, 14, 22; Тищенко 6, 16, 21; Ткачук 8, 18, 25; Борисюк 13, 23, 24, 24; Омелянчук аг 14; 23; Коваль 16, 26, 27; – Островський 28;
Попередження: немає

Спокійно і академічно – це про перших два голи «атлетів» у ворота «Роял сіті» у виконанні Гусака і Мухіна. Більш-менш гідну відповідь гості зуміли організувати ближче до середини тайму, на вістрі опинився Сєхов, але його удару забракло влучності. А господарі тим часом продовжили забивати у ворота суперника. До Сєхова підключились Островський з Прусом, та їх старання звів нанівець воротар ФК «Атлет-Житомир» Проценко. Єдиний раз, коли Віталій був безсилий стався під завісу тайму, коли Омелянчук зрізав м’яч у власні ворота. Загалом же господарі забили у першому таймі сім м’ячів: шість супернику і один собі.+

У другому таймі «атлети» взялися поповнювати свій гольовий доробок, найактивнішими були Борисюк, на чийому рахунку покер, і квартет Мухін-Тищенко-Ткачук-Коваль, які оформили по хет-трику. У підсумку гравці ФК «Атлет-Житомир» настріляли у ворота суперника 19 м’ячів, а єдиний гол «Роял сіті» у звітному матчі на рахунку Островського.

«ЖДТУ – ФОП Терещук» – «Олімпік» 8:3 (2:1)
Голи:
Гвоздь 2, 10, 24; Свінцицький 20, 26; Виговський 23; Кравчук – -25, – -28; Дорощук 26; Панасюк +27; – Таратін 9; Стойко 25; Сірик 26;
Попередження: Виговський, Войналович – Пліцук, Стецюк
Вилучення: немає – Юрківський

Аби не відкладати справу в довгий ящик, Гвоздь уже на другій хвилині матчу реалізував свій вихід віч-на-віч і «ЖДТУ – ФОП Терещук» повів у рахунку. Господарі мали всі шанси збільшити свою перевагу, але їх постійно підводила влучність, або ж «Оліміпк» рятував воротар Юрковський, який, схоже, уже остаточно перекваліфікувався у голкіпера. Чи не найреальнішу нагоду подвоїти перевагу «ЖДТУ – ФОП Терещук» мали Дорощук з Прозапасом: Андрій з Михайлом по черзі опинялися на ударній позиції, але ніхто так і не зумів пробити голкіпера суперника. І як це часто буває, спрацювало футбольно-футзальне правило «не забиваєш ти, забивають тобі». Пліщук все зробив для свого одноклубника Таратіна: виграв єдиноборство й викотив під удар Владлену – 1:1. Однак, радість гравців «Оліміка» тривала недовго, за справу знову взявся Гвоздь: розіграш стандарту і 2:1.

У другій половині матчу гравці «Олімпіка» були не надто активними в атаці, а господарі тим часом підбирали ключі до воріт суперника. Цей процес затягнувся аж до середини другого тайму, а безгольову мовчанку порушили Свінцицький з Виговським. Під завісу матчу гості й зовсім опустили руки й пропустили ще двічі від Дорощука і Панасюка. Зате найкрасивіший м’яч ігрового дня на рахунку гравця «Олімпіка» Стойка, який самотужки обіграв всю команду «ЖДТУ – ФОП Терещук» і не залишив шансів воротарю. До ініціативи свого одноклубника долучився і Сірик, але їх старань у підсумку виявилося замало – поразка 8:3.

Четвер, 31 серпня

ФзК «Штурм» – «Медик» 5:12 (2:3)
Голи:
Антонович 7, аг 24; Шпінь 10, 26; Смиковський 23; Уривко 24; – Трохліб 3, 20, 21; Безпрозванний 4, 9, 21, 24, 26; Данюк 20, 25; Любченко 28;
Попередження: Уривко, Кипало – Романенко

Звітний матч почався із нереалізованого моменту господарів: Шпінь з Коломійцем вдвох вирвались на ударну позицію і примудрилися змарнувати свій момент. У відповідь Трохліб накрутив декількох гравців суперника й не залишив шансів голкіперу Назаренку – 1:0. Шпінь на пару з Коломійцем знову були на вістрі атаки всередині тайму, але знову не забили, «Медик» врятували голкіпер Костюков на пару з Трохлібом. Та господарі свій гол все ж забили зусиллями Антоновича. Однак, «медики» швидко повернули собі гандикап у два м’ячі, а будь Когут і Безпрозванний влучнішими, могли забезпечити й більш суттєву перевагу. У той час як гості один за одним марнували свої моменти, Шпінь, знаходячись біля чужих воріт, розібрався швидко – 3:2. До речі, Микола ще у першому таймі міг оформити дубль, але його удару на заключних хвилинах тайму не вистачило влучності.

Так само вже у другому таймі Шпінь знову був на вістрі атаки, цього разу за гостів зіграла стійка. Невгомонний капітан «Штурму» спробував себе і у ролі асистента – вивів Антоновича на порожні ворота, але Олександр примудрився пробити повз. Після ударного початку тайму у виконанні господарів, настала черга «медиків» йти в атаку. До слова, у гостів це виходило значно краще, наслідком чого стали голи Данюка і Трохліба. Як би це не звучало дивно, але саме пропущені голи стали каталізатором активності господарів, у складі яких відзначились Смиковський та Шпінь. Опісля команди обрали тактику «шашки наголо» й влаштували справжню гольову перестрілку, яка завершилась перемогою «Медика» з рахунком 12:5.

МФК «Персей» – ФК «ІнБев-Полісся» 3:6 (1:3)
Голи:
Заінчковський 3; Голомах 20; Дорош 27; – Марцун 3; Іванов 3; Горносталь 14, 23, 28; Горло 18;
Попередження: Сірий – Іванов

Команди зі стартових хвилин матчу запропонували одна одній високі швидкості, а тому голи були лише справою часу. Перший із них влетів у ворота МФК «Персей» після розіграшу стандарту й підключення Марцуна. У господарів відповідь тримав Заінчковський – 1:1. Команди взяли нетривалу паузу лише після голу Іванова, який знову вивів ФК «ІнБев-Полісся» вперед. Опісля нарешті воротарі обох команд отримали можливість проявити себе. Окрім воротарського хисту голкіпер «Персея» Бабицький інколи підключав фортуну, завдяки якій стійка двічі зупиняла удари гостів. Однак ні сам Микита, ні фортуна нічого не змогли вдіяти з таранним проходом Горносталя, який відправив у ворота господарів третій м’яч.

У плани гравців МФК «Персей» відігратися у другому таймі втрутився гравець ФК «ІнБев-Полісся» Горло, який відзначився голом після розіграшу кутового. Взагалі стандарти стали справжнім злим роком у звітному матчі для господарів, адже п’ятий гол у виконанні Горносталя також влетів у їхні ворота після розіграшу штрафного. Виправити ситуацію намагався капітан МФК «Персей» Голомах, але його єдиний гол кардинально ситуації на майданчику не змінив. Заключних три хвилини матчу гості пішли грати з п’ятим польовим, а тому шансу на фінальний штурм футзалісти МФК «Персей» так і не отримали, хоча і Дорош зумів наостанок вразити порожні ворота суперника – 6:3 і «ІнБев-Полісся» крокує до чвертьфіналу.

«Грантех» – «ГазМяс» 3:2 (1:1)
Голи:
Орлик 10, 18; Трибель 28; – Невмержицький 6; Тарасюк 28;
Попередження: Орлик, Алєксєєв – Циба
Вилучення: немає – Базь

Дуель «Грантеха» з «ГазМясом» носила статус матчу за перше місце групи С. «Грантех» влаштовувала і нічия, однак номінальні господарі замахнулися на 100%-ий результат і з перших хвилин взялися атакувати ворота суперника. Гравці «ГазМясу» відповідали люб’язністю на люб’язність, а тому гра була бойова і з достатньою кількістю гольових моментів. Першими свою нагоду реалізували гості – Невмержицький і 1:0. Господарі довго підбирали ключі до воріт суперника, проте забити змогли лише після тайм-ауту на 10-й хвилині, гол в активі Орлика.

У другій половині матчу команди увімкнули підвищену передачу, а стартові хвилин тайму були за гравцями «ГазМясу». Втім, така активність на рахунку жодним чином не позначилась, ба більше автор голу «Грантеха» у першому таймі Орлик наважився на дальній постріл, який став гольовим. Після пропущеного голу гості задіяли всі резерви аби заволодіти ініціативою й відновити паритет, але господарі намертво тримали оборону. Розв’язка матчу вийшла не гірше голлівудського трилера. Коли здавалося, що Тарасюк за 44 секунди до фінальної сирени врятував для «ГазМясу» нічию, Трибель, увірвавшись до штрафного майданчику суперника, пробив без шансів для воротаря Бондарця – вольова перемога у стилі «Грантеха».

П’ятниця, 1 вересня

FC «Mint» – «Квара» 7:6 (2:2)
Голи:
Матюшевський 4; Синицький 12; Денежний 17; Березовський 25, 26, – -27; Вереницький ++28, 28; – Кварацхелія 8, 11, 19; Нікітенко 15, 24, – -26; Ляшевич 18; Євдощук – -28;
Попередження: Морський – Іванов, Ляшевич, Городнюк

Гравці «Квари» почали матч першим номером, першими створили гольовий момент біля воріт FC «Mint» та попри це першими пропустили: господарі організували контр-випад, який завершився голом Матюшевського.  Після пропущеного м’яча гості пішли в атаку з подвійним завзяттям і невдовзі Кварацхелія відновив паритет. Демна став автором і другого голу своєї команди, реалізувавши штрафний, на що футзалісти FC «Mint» за хвилину відповіли голом Синицького. Гравці «Квари» ніяк не хотіли миритися з таким розвитком подій, але протягом заключних хвилин тайму настільки захопилися атакою, що постійно провалювались у захисті. На щастя для гостів, футзалісти FC «Mint» жодну зі своїх нагод не реалізували.

Другий тайм для «Квари» почався з голу: господарі провалилися у захисті і дозволили Нікітенку вивести «Квару» вперед. А тим часом за справу взялися Кварацхелія з Ляшевичем і протягом двох хвилин встановили на табло рахунок 5:3 на користь «Квари». Ближче до середини тайму команди завелися й глядачі стали свідками відкритого футзалу зі зливою гольових моментів і забитих м’ячів. А до гольових моментів додалися ще й фоли, яких команди назбирали по п’ять. У підсумку суперники ще встигли повправлятися у виконанні дабл-пенальті. Та не стандартами єдиними. У відповідь на хет-трик Кварацхелії, Березовський оформив дубль і довів матч до точки кипіння. Ну а все найсмачніше команди приберегли на заключну хвилину матчу. Євдощук не реалізував дабл-пенальті, господарі за 9 секунд до фінального свистка отримали черговий шанс зрівняти рахунок, чим і скористався Вереницький – 6:6. Але і на цьому Сергій не зупинився і у наступній атаці пробив точно в кут воріт «Квари» – вольова перемога FC «Mint» 7:6.

ХСК «Кіфа» – «Joystick» 3:4 (2:2)
Голи:
Сікайло 12; Скомський 14;  Овчаров 23; – Войтко 5, 15; Краснощоков 9; Чопенко 21;
Попередження: немає – Повніч

Поки команди придивлялися одна до одної, господарі забули про Войтка у власному штрафному майданчику і Сергій відкрив рахунок у матчі. Господарі одразу ж спробували організувати гол у відповідь, та гравці «Joystick» практично не підпускали суперника до власних воріт. Тим не менше гравці «Кіфи» не опускали руки, а забивати почали традиційно після того, як пропустили вдруге від Краснощокова. Спочатку Сікайло запустив круглого точно в дев’ятку і відквитав один м’яч, а коли гості готувалися піти на перерву, Скомський вдруге вразив ворота суперника.

На початку другого тайму за справу знову взявся Войтко, чий дальній постріл став нерозв’язною задачею для воротаря господарів Рогальського. Футзалісти «Кіфи» поступово заволоділи ініціативою, але забити ніяк не змогли. Третій м’яч все ж влетів у ворота «Joystick», щоправда сталося це після чергового пропущеного господарями голу. Заключних три хвилини гравці «Кіфи» пішли грати з п’ятим польовим, натомість мало не пропустили декілька м’ячів після контр-випадів суперника. Найреальніший шанс забити п’ятий гол і разом з тим поховати всі надії «Кіфи» на нічию міг Єлісєєв, але Олександр з метра не влучив у порожні ворота.

«Олесана» – ФзК «Форца» 3:8 (1:3)
Голи:
Сімайкін 7; Ніженський 16; Козаков 26; – Шимановський 10, 11, 15, 26; Онішук 12; Євтушок 17, 20; Ковпак 24;
Попередження: немає – Шимановський

Стартовий штурм у виконанні гравців «Форци» бажаного результату не приніс в першу чергу через впевнену гру воротаря «Олесани» Кучерчука. А поки Олег рятував свою команду, його одноклубник Сімайкін увінчав сольний прорив голом. «Форца» на звітний матч обрала тактику «Кіфи»: першою пропустила і лише після цього почала грати. Лідерські функції на себе взяв Шимановський, який впродовж двох хвилин оформив дубль. А поки господарі збиралися з думками, пропустили фланговий прорив і гол Оніщука. На більше команди у першій 14-хвилинці не спромоглися, зате видали надактивний початок другого тайму.+

Спочатку Шимановський реалізував свій вихід віч-на-віч, тим самим оформивши хет-трик, а за мить Ніженський примудрився замкнути фланговий простріл Савицького спиною. А от на потужний постріл Євтушка у дев’ятку господарі відповіді не знайшли. Гості ненадовго віддали супернику ініціативу, а тому і моменти біля воріт «Форци» почали виникати значно частіше. «Олесана» навіть відквитала один м’яч, щоправда Ковпак з Шимановським знову забили по голу і встановили рахунок 8:3 на користь ФзК «Форца».

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!