Всеукраїнський фінал АФЛУ. Хроніка другого ігрового дня (УДХТУ) + ВІДЕО

"Конкорд" - "ІНІСС" - 2:1
Голи:
Тимчак (5), Гужва (22) – Гончаренко (9)
Попередження: Мансуров (16) – Тимчак (18)

Обидві команди – і "Конкорд", і "ІНІСС" - розпочали гру дуже жваво. М’яч майже не зупинявся у центрі майданчику. Відповідно, такий відкритий футзал мав призвести до великої кількості голів вже у дебюті поєдинку. Але перший гол другого ігрового дня був забитий лише на 5-й хвилині поєдинку. Такий поворот подій мав змусити "Конкорд" піти великими силами вперед. І криворіжці дійсно стали грати ще агресивніше в атаці. Однак, до швидкої гольової відповіді це не привело. Однак, незважаючи на це, на паркеті спорткомплексу "УДХТУ" вистачало боротьби на всіх ділянках майданчику. Тому, по такій грі рахунок міг змінитись у будь-який бік. Однак, найреальніший момент для того, щоб змінити рахунок, був на 9-й хвилині, коли Тимчак якимось чином не влучив у порожній кут воріт. Покарання прийшло майже одразу - Гончаренко зрівняв цифри на табло. Після цього "Конкорд" спробував одразу вийти вперед. Але цей задум криворіжців не втілився у життя. Тому, все прийшло до того, що знову ми стали свідками великої кількості боротьби на паркеті.

На початку другого тайму "Конкорд" поступово почав грати першим номером. Воно і зрозуміло – криворіжці дуже хотіли перемогти у цій грі, щоб вийти далі з першої сходинки. Тому, вони намагались вмикати високий пресинг, коли м’яч був у команди з Миколаєва, щоб змусити її зробити фатальну помилку. Однак, варто віддати належне "чорно-синім", які з честю виходили з таких ситуацій. Більше того – миколаївці іноді створювали небезпечні атаки, які цілком реально могли стати гольовими. Але такий атакувальний запал гравців "ІНІССа" ледь не погасив Мансуров, проте його удар на 20-й хвилині прийшовся у штангу. Трохи згодом хороший шанс вивести "Конкорд" вперед мав Гужва, але з його ударом впорався кіпер миколаївців. Але той же Гужва за кілька миттєвостей виправив свою помилку і все-таки забив другий гол для "Конкорда". Після цього миколаївці одразу взяли тайм-аут і перейшли на гру з п’ятим. Однак, їх зусилля, як виявилося згодом, були марними. 2:1 – перемога "Конкорда".

"Альтернатива" - "Віза-Вторма" - 4:3
Голи:
Хижняк (3, 20), Ашихмін (5, 18) - Перепічка (1), Кушецький (22), Білик (24)
Попередження: Чернєв (8), Науменко (18) – Білик (17), Паньків (23)

Поєдинок між "Альтернативою" та "Віза-Втормою" мав показати відмінності між двома тактиками команд. Як відомо, "Альтернатива" більше тяжіє до силового футзалу. А от "Віза" полюбляє швидкісний стиль гри. У боротьбі цих двох стилів першу заявку на перемогу оформили "мануфактурники", які на 1-й хвилині відкрили рахунок завдяки голу Перепічки. Однак, скоро киянам вжалося зрівняти рахунок. Це сталося після розіграшу штрафного, який, вочевидь, награвався столичними футзалістами. У підсумку Хижняк зробив рахунок 1:1. Після цього стартового спурту від обох команд на майданчику наче встановилась рівновага не тільки по рахунку, а і по грі. Хоча були моменти, коли гра буквально "вибухала" після створюваних моментів. Так було, наприклад, коли Заєць не зміг переграти Орищука. Однак, те, що не зміг зробити Заєць, зробив Ашихмін. І знову "Альтернатива" забила після розіграшу штрафного. Вочевидь, гравці "Візи" не зробили висновків після першого пропущеного голу зі "стандарту". У відповідь Уграк мав класний момент для того, щоб зрівняти рахунок, але влучив у поперечину. Після екватору першого тайму "мануфактурники" спробували взяти ініціативу в свої руки, але у той же час був ризик наразитись на небезпечну контратаку з боку "Альтернативи". В результаті пішла "м’ясорубка" з елементами відкритого футзалу. Часом така гра була на межі фолу. Однак, разом з тим обидві команди намагалися створювати моменти для взяття воріт. Проте, дві одинички, як і раніше, горіли на табло спорткомплексу "УДХТУ".

Початок другого тайму пройшов під знаком боротьби. Жодна з команд не хотіла поступатись у будь-якому єдиноборстві. Однак, враховуючи те, що "Альтернатива" після першої 12-хвилинки вигравала, то цій команді такий перебіг подій був на руку. А от "Візі" треба було щось придумувати для того, аби для початку бодай би зрівняти рахунок. Проте, грамотна гра "біло-зелених" в обороні та вдалі дії Шульги зводили нанівець всі зусилля "мануфактурників". А коли на 18-й хвилині Ашихмін оформив дубль, то положення "Візи" стало близьким до скрутного. Іван Скіцко відреагував миттєво. Він випустив Кушецького п’ятим польовим, розраховуючи все-таки відігратись. Однак, натомість вони отримали гол у власні ворота від Хижняка. Тепер у івано-франківців не залишалось іншого вибору, як просто скоротити відставання у рахунку. Але гравці "Альтернативи" буквально лягали під м’яч, аби зберегти комфортну для себе перевагу в три м’ячі. Однак, втримати цей гандикап киянам не вдалося – на 22-й хвилині Кушецький відквитав один м’яч. Напруга досягла свого апогею, коли вже пішла остання хвилина зустрічі. Білик скоротив розрив до мінімуму, але врятувати гру "Віза-Вторма" вже не змогла.  

"Катеринославхліб" - "Атлет" - 7:2
Голи: Шибинський (6), Замятін (13, 17, 21), Засенко (15), Довганенко (20) – Аксьонов (12), Литвиновський (16)
Попередження: Замятін (23) - Тищенко (15), Коваль (24)
Вилучення: Тищенко (23 – повторне попередження)

З великим інтересом та нетерпінням очікувався поєдинок між "Катеринославхлібом" та "Атлетом". І це зрозуміло – мабуть, ще ніхто не забув нещодавній фантастичний матч між цими командами у Житомирі в рамках чвертьфіналу чемпіонату України серед команд Другої ліги. А це був лише перший матч, і цим командам ще доведеться зіграти між собою у Другій лізі. Тому, цей двобій розглядався або як генеральна репетиція матчу-відповіді у рамках Другої ліги, або як продовження того захоплюючого дійства, яке призвело до нічийного результату в Житомирі.

Ні для кого не стало дивиною, що матч почався без розвідки боєм. Обидві команди вже встигли вивчити одна одну. Однак, при цьому обидві команди почергово боролися за право володіти ініціативою. І перший серйозний крок до цього зробили дніпровці, які забили на 6-й хвилині. Зробив це Шибинський. "Атлет" намагався швидко відповісти, однак ці задуми втілити у життя не вдалося. Однак, з іншого боку атакувальні дії "атлетів" мали деякий успіх – станом на 10-ту хвилину "Катеринославхліб" мав у своєму пасиві п’ять командних фолів. Але довести справу до дабл-пенальті не вдавалося. Втім, житомиряни і без того змогли забити гол у ворота "пекарів" - після класної контратаки відзначився Аксьонов. Під кінець першого тайму футзалісти "Атлета".

Тільки стартував другий тайм, як "Катеринославхліб" знову вийшов уперед. Це Замятін нагадав про себе. "Атлету" знову довелось відіграватись, але їм не вдалося це зробити швидко. Більше того – скоро вони пропустили третій м’яч у свої ворота. Цього разу кривдником "атлетів" став Засенко, який був злим генієм "жовтих" у Житомирі. Однак, "пекарі" раділи недовго – скоро Литвиновський зробив відставання своєї команди мінімальним, і у "Атлета" з’явилась надія на "камбек". Та цю надію накрили голи того ж таки Замятіна та Довганенка. Після цього "атлети" пішли вп’ятьох, однак їх зусилля відквитати фору в три м’ячі стали марними після того, як Замятін поцілив у порожні ворота – 6:2. Ще одним мінуслм для "Атлета" стало вилучення Тищенка на 23-й хвилині. Житомиряни намагались встояти у меншості, але на останній хвилині матчу вони все-таки пропустили: Підченко встановив остаточний рахунок, хоча зробив це ціною ушкодження. Але це вже деталі…

"Алекс" (Мукачеве) – "Автолокомотив" (Южноукраїнськ) 1:5
Голи:
Бабич (9) - Синькевич (14, 18, 22), Халаїм (19), Максимчук (24)

Ніж був насамперед цікавий цей матч? Зустрічалися команди, які ще не здобули на цьому турнірі жодного очка. Експерти перед матчем віддавали перевагу Южноукраїнську, адже у закарпатської команди в пасиві була досить неприємна різниця забитих/пропущених м'ячів 4-19. Приміром, у "Автолокомотива" 1-7. Не дивлячись на це, рахунок відкрили саме футболісти з Західної України. Після красивої динамічною атаки, замкнув дальню штангу Володимир Бабич.

У другому таймі почалася справжня рубка. Суперники не жаліли один одного і створюючи безліч гольових ситуацій, давали показати себе голкіперам матчу.

Розіграш "стандарту" біля воріт "Алекса" закінчився взяттям. Просто, але дуже ефективно! 1:1. Пізніше, вивести свою команду вперед мав можливість Бабич, однак, обігравши голкіпера не влучив у рамку.

Цей промах зіграв злий жарт з закарпатською командою, після чого вона пропустила 3 м'ячі. Можливо, це відбулося через коротку лавку запасних, можливо ще щось. Але кінцевий рахунок матчу був доведений до розгромного 1:5.

"Сатурн" (Вапнярка) – "Свісспан-Горизонт" (Костопіль) 4:2
Голи:
Нароган (7, 23), Мунтян (21), Мартинюк (22) - Августинович (18), Улянчук (11)  
Вилучення: Назарчук (22)

Матч середняків турніру, дуже міцних, непоступливих команд. З перших хвилин гра почалася обережно, суперники придивлялися один до одного.

Першим відзначився "Сатурн", на 7-й хвилині красивим ударом повз голкіпера м'яч у сітку прокинув Вадим Нароган. Далі було багато боротьби, боротьби і ще раз боротьби. Команди не

За 2 хвилини до кінця, при рахунку 2:2 був призначений 6-метровий удар у ворота "Свісспана" за навмисну гру рукою у штрафному майданчику. Вирок виконав вже відомий дніпровським уболівальникам Олександр Мартинюк, на прізвисько "Удар-гармата". Забитим м'ячем він завів своїх партнерів по команді і ті спорудили ще один м'яч до кінця тайму. Це стало останньою крапкою в цьому протистоянні. 4:2.

"ІВТ" (Сєвєродонецьк) – "Стелс" (Херсон) 5:1
Голи:
Банник (23), Боговий (10), Любченко (9, 21), Семиволос (5) - Тонеян (10)

Ще один матч двох дуже міцних колективів. Херсонський "Стелс" можна було б вправі назвати найбільш безкомпромісною командою цього Всеукраїнського фіналу. Хлопці билися за свою честь до останніх секунд і, граючи в футзал, не шкодували ні своїх, ні чиїхось чужих кісток! Жорстко, місцями грубо, за будь-яку ціну заради перемоги своєї команди - тільки вперед.

"ІВТ" - як сіра конячка турніру, поступово і плавно намагалася вибити собі місце під сонцем. І треба сказати, у них це дуже добре виходило.

Команда "ІВТ" на цьому турнірі справила враження команди загадки команди відкриття. Частина гравців своїми антропометричними даними, на перший погляд, схожі більше на волейболістів або армрестлера, частина - були вправні і технічні, як іспанські "збірники"! Симбіоз цих двох типів на полі створював надзвичайно яскравий малюнок гри кожен з хлопців ідеально вписувався в ігрову схему, придуману головним тренером команди.

Що стосується матчу, то сєвєродончани повністю переграли свого опонента. Так, Херсон більше володів м'ячем, Херсон більше насідав на ворота суперника, Херсон був більш емоційний, Херсон навіть подекуди провокував, Херсон шумів, але Херсон у підсумку програв.

Гра була дійсно дуже напружена. Емоції зашкалювали у обох сторін. Тренер команди "ІВТ" настільки завівся, що в грубій формі прогнав журналіста, який випадково проходив повз його лави для запасних. Журналіст, звичайно ж, не образився, відчуваючи градус цього протистояння, і просто пройшов далі. Тут варто віддати належне підопічним "гарячого" тренера: як би їх не провокував суперник, хлопці трималися гідно і стримано.

Як підсумок, перемога "ІВТ" у важкому, нервовому матчі. 5:1.

"АРПІ" (Запоріжжя/Донецьк) – "Слобода" (Харків) 3:3
Голи:
Будін (5), Трубаров (11) Огністий (23) - Туровський (19) Ареф'єв (24, 24)

Перед початком Всеукраїнського фіналу, "АРПІ" вважали, напевно, головним фаворитом змагань. І це було не даремно. Півскладу запорізької команди вже встигли відчути смак великих турнірів, пограти і в Екстра-лізі, і в багатьох інших престижних змаганнях нашої країни і не тільки. Судіть самі: Оліщук - Екстра ліга, Харченко - Екстра ліга, Вища ліга Польщі, Будін - Екстра ліга, Вища ліга Білорусії, Тарасенко - Екстра ліга і так далі.

Першою відзначилася запорізька команда. Після сольного проходу по лівому флангу, сильним ударом увігнав м'яч у дальній кут воріт Андрій Будін. 1:0.

Тренер "АРПІ", Олександр Моргунов, обрав наступну тактику: він проводив часті зміни четвірок, для того щоб підтримувати високий темп гри, і не давати супернику розслабитися ні на мить. Харків'яни, схоже, не були до цього готові, і граючи переважно без м'яча, не могли повною мірою розкрити свій потенціал. Перший тайм завершився з рахунком 2:0.

У другому гра вирівнялась. Харків'яни забили класний гол, і запорожці, які почували себе досить комфортно при рахунку 2:0, трохи занервували. "АРПІ" закінчував матч "донецькою" четвіркою. Вийшовший на останні хвилини матчу капітан команди Андрій Огністий забив 3-й м'яч для "АРПІ". Здавалося б - все? Однак, за 30 секунд до закінчення матчу його відквитав Вадим Ареф'єв. 3:2. І сталося щось неймовірне за 6 секунд до кінця: Ареф'єв оформив дубль, і тим самим зрівняв рахунок у матчі!! 3:3!!!

"ЮВІКО" (Дніпро) – "Нова Поліція" (Кропивницький) 4:1

Останній матч групового етапу в залі УДХТУ, остання путівка в 1/4 фіналу! Поліцейські з Кропивницького у футзал грати вміють досить непогано, у цьому ми змогли переконатися в регіональній частині проведення АФЛУ протягом минулого сезону. Що таке "ЮВІКО" для АФЛУ, зайвий раз нагадувати, думаю, не варто? Якщо хто не знає - переможець Всеукраїнського фіналу АФЛУ 2015 року в Запоріжжі. Однак, від того чемпіонського складу від "ЮВІКО" вже не залишилося практично нічого. Нічого, крім гарної гри та фірмового стилю, який ми і побачили в цей вечір. І як підсумок - перемогу з рахунком 4:1.

1/4 фіналу. Вища ліга "Конкорд" - "ІВТ" 3:4
Голи:
Боярин (12) Гужва (5, 24) - Боговий (6, 11), Любченко (12), Лоза (22)

Перша сенсація Всеукраїнського фіналу!

З "сірої конячки" в грозного претендента на золоті медалі - ось такий шлях команди "ІВТ" (Сєвєродонецьк) на цьому футзальному фестивалі в місті Дніпро.

Матч між командами "Конкорд" - "ІВТ" перевершив очікування навіть самих скептичних вболівальників. Дві, на перший погляд, "робочі" команди раптово стали видовищними і вибухонебезпечними. Глядачі на трибунах з відкритими ротами дивилися на чудові дії футболістів цих колективів. Звичайно, тут було б справедливо відзначити феноменальну гру у воротах від обох голкіперів, які раз по раз перешкоджали розвитку великого рахунку в матчі.

Напруга поєдинку, природним чином, зростало до космічного. Враховуючи цей факт і досвід минулих матчів, журналіст АФЛУ навіть боявся зайвий раз пройти повз лавки запасних Сєвєродонецька.

Нехай це буде сказано не в образу гравцям "Конкорда", але гра футзальної команди з Луганської області закохувала в себе, вражала і полонила. Навіть не скільки сама гра, а якась ледь помітна харизма, властива всьому збірному образу цього колективу.

Нехай вибачить мене читач за те, що тут було так мало написано про саму гру, благо, для цього була відеотрансляція і вже незабаром з'являться відеоогляди. Проте ж, хотілося передати ці емоції, цей неповторний дух гри, дух сенсації, яка відбулася тут, на наших очах, у спорткомплексі хіміко-технологічного університету м. Дніпро.

Це був приголомшливий матч. Відмінні команди. Прикро, за Максима Мансурова і Гужву Дмитра, які докладали просто титанічні зусилля заради перемоги своєї команди, проте їм не вдалося якимось чином вплинути на головну подію другого ігрового вечора.

Радій, Луганськ! Команда з Сєвєродонецька в півфіналі! Сенсація!!

1/4 фіналу. Вища ліга "Катеринославхліб" - "АРПІ" 0:3
Голи:
Будін (5) Харченко (20), Тарасенко (24)

Класичне дніпровське дербі! Матчі між командами із Запоріжжя і Дніпра, в яких би турнірах не проводилися, завжди викликали надзвичайний інтерес місцевих уболівальників.

"Катеринославхліб", як господар турніру, як явний фаворит змагань, з перших же хвилин почав агресивно і сміливо. До цього удару був готовий головний тренер запорізької команди, Олександр Моргунов. "АРПІ" вистояв на перших хвилинах, і навіть вийшли вперед. Рахунок в матчі, після класної комбінації, відкрив кращий гравець ЗОАМФ минулого сезону - Андрій Будін. Заруба почалася ще та! На очах перед своїми вболівальниками програвати було просто неприйнятно, тому дніпряни, піднявши темп, тут же кинули всі сили в атаку. Скільки красивих ударів було у ворота обох команд, а скільки було "сейвів" на диво! Всі, хто присутні в залі отримали колосальний задоволення від футболу.

У другому таймі "АРПІ" трохи підсів. А господарі поля все насідали і насідали. Засенко і Замятін, схоже, переживали другу молодість в цей вечір. По-новому розкрився на тренерському помості і Олександр Моргунов, зазвичай спокійний і витриманий, в цей раз імпульсивний і галасливий, протягом всього ігрового часу не знаходив собі місця біля кромки поля. Зізнатися, мені важко було уявити, звідки у цих футболістів стільки сил і здоров'я: проводити 4-й матч за 48 годин у такому темпі - дорогого коштує.

За 4 хвилини до кінця, просто божевільний удар від Антона Тарасенка, поцілив у штангу воріт "Хліба" і, відскочивши від неї в груди Дмитра Харченка, опинився у воротах. 2:0! Ось це гра! Після цього дніпряни підключили 5-го польового. На кону стояв півфінал!

Нагадаємо, "АРПІ" в минулому матчі встиг пропустити на останній хвилині 2 м'ячі, однак у цій зустрічі Моргунов врахував всі помилки, і настрій хлопців не дозволив їм дати слабинку в такому найважливішому протистоянні.

Вишенькою на торті став гол Антона Тарасенка на прізвисько "Голодний" у ворота "Катеринославхліба"! Це була заслужена і красива перемога. 3:0.

1/4 фіналу. Перша ліга "МКВ" - "Бахмут-Агро" 2:1
Голи:
Опарівський (6), Коллінс (22) - Єфремов (17)

Чемпіон Одеської області, нещодавній учасник 2-ї ліги України з футзалу - команда "МКВ" проти "Бахмута-Агро"! Вболівальники до цього часу вже розходилися по своїх готельних номерах і квартирах. А тим часом у спорткомплексі УДХТУ проходили запеклі бої Першої ліги за вихід у півфінали!

Абсолютно рівна гра! По особистостях, трохи яскравіше виглядали одесити, це і Гай, який пограв у Прем'єр-лізі з великого футболу (вихованець запорізького футболу, брат Олексія Гая), і Коллінс Йапарама, відомий своєю незвичайною технікою, та багато інших.

Одеса в цьому матчі перемогла, не можна сказати, що вони набагато перевершував свого суперника. Але рахунок на табло, а переможців судити не можна.

1/4 фіналу. Перша ліга "Альтернатива" - "Стелс" 1:1 (по пенальті – 3:4)
Голи:
Хижняк - Кушнірук

Поєдинок проти херсонського "Стелса" був останнім у програмі другого ігрового дня фінальної частини АФЛУ. Обидві команди перед цим встигли провести по одному поєдинку, і якщо "Альтернатива" обіграла міцну "Візу-Вторму" з рахунком 4:3, то херсонська команда за всіма статтями поступилася "ІВТ" - 1:5. Але на стадії 1/4 фіналу, як ви розумієте, попередні поєдинки не мають ніякого значення, а обом командам належало починати з чистого аркуша.

Підопічні Миколи Костенка до останнього вірили в те, що вдасться зачепитися за путівку у вищий дивізіон, але дива не сталося, тому футболісти "Альтернативи" провели практично весь день у готелі, спокійно готуючись до вечірнього поєдинку.

Початок зустрічі команда Валерія Чернєва провела дуже навіть непогано. Не минуло й хвилини, як двома дальніми ударами відзначилися Киян і Ашихмін. Та й в цілому "зелені" відразу взяли м'яч під контроль, не дозволяючи супернику вийти зі своєї половини поля. Ще через кілька хвилин Назаров класно змістився з лівого флангу в центр і пробив у ближній кут, але воротар "Стелса" зіграв вище всяких похвал.

Інше питання, що витримавши стартовий натиск киян, херсонська команда провела дві дуже непогані контратаки, які завершувалися найпотужнішими ударами в ближній кут, але Шульга двічі виручив свою команду. До речі, саме за такою схемою і проходило більшість часу в першому таймі: "Стелс" розраховував на контратаки, а підопічні Миколи Костенка 90% ігрового часу володіли м'ячем. А ближче до кінця першого тайму сталося те, чого так довго чекали вболівальники, ми побачили забиті м'ячі. Рахунок відкрили херсонські футболісти, які вибігли в контратаку, а Кушнірук на дальній штанзі замкнув простріл з правого флангу. Цікаво, що цей контрвипад почався після того, як Ашихмін добряче отримав по ногах на чужій половині поля, але суддя вирішив, що порушення правил не було.

Тим не менш, "зелені" швидко прийшли в себе і вже в атаці у відповідь Хижняк дальнім ударом відновив рівновагу в рахунку – 1:1. Ще через хвилину Макс міг виводити "Альтернативу" вперед, але в очній дуелі не зміг переграти голкіпера "Стелса". Як наслідок, перша половина зустрічі завершилася результативною нічиєю – 1:1.

Друга половина зустрічі пройшла під акомпанемент атак "Альтернативи", але точність і якість ударів від підопічних Миколи Костенка явно залишала бажати кращого. А от моменти біля воріт Шульги хоч і виникали рідко, але я особисто я частенько хапався за серце, адже Діма, часом, творив справжні чудеса, відбиваючи удари мало не впритул. Скажу більше, мені здалося, що в діях "Альтернативи" не було тієї впевненості, яка була в ранковому матчі проти "Візи-Вторми". Та й по грі в кінці другого тайму, якщо бути об'єктивним, "Стелс" виглядав сильніше і небезпечніше.

За матеріалами офіційного сайту Аматорської футзальної ліги України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!