Житомир прийматиме чемпіонат України серед ВДВ ЗСУ

Слідом за літньою першістю міста, яка впродовж липня триває у СК «Динамо», Житомир приймає чемпіонат України з футзалу серед підрозділів Високомобільних десантних військ Збройних сил України. Чемпіонат приурочений до дня ВДВ, який відзначається другого серпня, і саме у цей день визначиться ім’я переможця турніру.

Чемпіонат, який минулого року започаткували командування ВДВ ЗСУ в особі Героя України, генерал-майора Михайла Забродського та Асоціація футзалу м. Житомира в особі президента Віктора Тарана, стає традиційним й значно розширює географію учасників. Окрім цього, про масштаб змагань говорить той факт, що турнір проходить під егідою та за підтримки Асоціації футзалу України.

Цьогорічний чемпіонат ВДВ ЗСУ триватиме з 28 липня по 2 серпня, а участь у ньому візьмуть дев’ять команд з усієї України: Командування ВДВ ЗСУ (м. Житомир), Батальйон забезпечення командування ВДВ ЗСУ (м. Житомир), Вузол зв’язку командування ВДВ ЗСУ (м. Житомир), 80 ОМБр (м. Львів), 79 ОАМБр (м. Миколаїв), 25 ОПДБр (м. Дніпро, минулорічний переможець чемпіонату), 81 ОМБр (м. Краматорськ), 95 ОАЕМБр (м. Житомир) та 199 Навчальний центр (м. Житомир). Житомир вже вдруге приймає чемпіонат України серед підрозділів ВДВ ЗСУ та стає традиційним місцем для проведення цього турніру, адже саме у цьому місті дислокується командування ВДВ ЗСУ.

За підсумками минулорічного чемпіонату та у зв’язку з тим, що Житомир у цьогорічному чемпіонаті серед підрозділів ВДВ ЗСУ представлений аж п’ятьма командами, організатори турніру визначили наступну схему розіграшу турніру: дев’ять команд розділені на три групи (по три в кожній), які змагаються між собою у два кола. За підсумками групових матчів до стадії плей-офф виходять переможці груп та найкраща команда, що посіла друге місце у груповому етапі.

У Житомирі змагання триватимуть три дні: 28-30 липня, впродовж яких команди відіграють матчі групового етапу та півфінали, а фінал турніру пройде у Краматорську на День ВДВ – 1-2 серпня.

Урочиста церемонія відкриття чемпіонату відбудеться 28 липня о 10:00 на плацу 199 навчального центру за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська  (Черняховського) 112. На відкритті Чемпіонату очікуються: командуючий ВДВ ЗСУ, Герой України, генерал-майор Михайло Забродський, президент АФУ Сергій Владико, керівництво області й міста та інші почесні гості. Усі матчі Чемпіонату команди відіграють на майданчику, що знаходиться на території 199 навчального центру, початок матчів о 12:00.

Розподіл команд по групах:

Група А
79 ОАМБр (м. Миколаїв)
Командування ВДВ (м. Житомир)
Батальйон забезпечення командування ВДВ ЗСУ (м. Житомир)

Група В
199 навчальний центр (м. Житомир)
Вузол зв’язку командування ВДВ ЗСУ (м. Житомир)
25 ОПДБр (м. Дніпро)

Група С
81 ОМБр (м. Краматорськ)
95 ОАЕМБр (м. Житомир)
80 ОМБр (м. Львів)

Однією із головних цілей проведення таких турнірів є соціальна реабілітація наших захисників. Безперечно, футзал, як командний вид спорту, не лише розвиває фізичні та морально-вольові якості, а й згуртовує колектив, підіймає командний дух і відіграє важливу роль у процесі інтеграції воїнів-захисників Вітчизни  до мирного, цивільного життя. Воїнів, які одними з перших прийняли на себе удар агресора, які готові віддати життя за свою Батьківщину, які ї надалі продовжують захищати нашу країну і боронити наші життя не зважаючи ні на що.

Запрошуємо всіх небайдужих до футзалу, футболу,  волонтерів, та всіх, хто щиро переймається долею наших захисників та розвитком спорту, долучитися до підтримки нашого проекту.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу Житомирщини

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!