Чемпіонат світу – 2016. Україна – Мозамбік. Анонс

Чемпіонат світу – 2016. Груповий етап.
Україна – Мозамбік

14 вересня 2016 року. Колумбія. Букараманга. «Колізео Бісентенаріо» - 04.00.

Як це не парадоксально звучить, але для збірної України на колумбійському «мундіалі» вже зараз настає пора важливих та у деякій мірі вирішальних матчів. І перший з них – проти збірної Мозамбіку. Хтось скаже, що суперник по зубах підопічним Олександра Косенка. Але ті, кому пощастило подивитись матч між Мозамбіком та Австралією, напевне, так не думають. І на це є свої причини.

У поєдинку з Австралією, звісно, для співвітчизників легендарного Ейсебіо було все вперше. Тому, в першій половині гри вони тільки адаптовувались до того рівня, який треба показувати на чемпіонаті світу. Мандраж, відсутність досвіду подібних змагань, яка породжувала дещо невірні ігрові дії – все це призвело до того, що у першому таймі Мозамбік був декласований Австралією, яка вела 3:0. Однак, після перерви Мозамбік заграв трохи агресивніше в атаці, змусивши австралійців відпрацьовувати в обороні. І це призвело до того, що мозамбікці відквитали два м’ячі. Але зрівняти рахунок їм, на жаль, не судилось.

Який з цього можна зробити висновок? Тільки один: розслаблятись у матчі проти Мозамбіку аж ніяк не можна, бо виникнуть проблеми. А африканці показали, що реально можуть їх створити. Що треба зробити підопічним Олександра Косенка, аби їх візаві не повторили те, що вони спробували зробити з Австралією? Перш за все, «синьо-жовтим» треба пам’ятати про те, що досвіду в них побільше, ніж у суперників. Окрім того, українцям треба протягом матчу грати з холодною головою. І навіть якщо вони вестимуть у рахунку з більш-менш хорошою різницею в рахунку, треба зберігати спокій та концентрацію. Австралія вже за це ледь не поплатилась. Тому, підопічним Олександра Косенка треба врахувати помилки суперників, щоб не допустити їх вже самим.

Тим не менш, сподіваємось, що нашим гравцям все-таки вистачить досвіду та спортивного розуму, щоб показати свою гру та не дати зробити це суперникам. І якщо це станеться, то Україна має святкувати сьогодні вночі свою першу перемогу на нинішньому чемпіонаті світу.

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!