Куп’янська Мрія – переможець Різдвяного кубку у Сумах

З четвертого по шосте січня у спорткомплексі Сумського державного університету пройшов традиційний різдвяний турнір.

У цьому році змагання носили практично регіональний характер. Крім п'яти команд з Сум та області, взяти участь приїхала команда «Мрія» (м. Куп'янськ, Харківської області). Організатори вирішили провести змагання за коловою схемою, а в подальшому четвірка кращих продовжила боротьбу за нагороди. Квартет найсильніших склали: «Барса» (Суми), «Мрія» (Куп'янськ), «Велетень-2004» (Глухів) та збірна Сумського району. За п'яті-шості місця довелося боротися краснопольскому «Явору» і команді дитячо-юнацької школи «Суми». До речі, «Суми» та стали п'ятими, їх суперник на матч не вийшов.

У першому півфіналі боротьби особливо не вийшло. «Мрія» з перших хвилин пішла атакувати і за 40 хвилин гри відвантажила у ворота збірної Сумського району вісім «сухих» м'ячів. «Барса» у наступному матчі з боями, але все ж зломила опір «Велетня», забивши два голи. Глухівчанам у матчі за бронзу довелося несолодко, адже вони змушені були грати дві гри поспіль. «Велетень-2004» довго боровся, але під завісу поєдинку сили їх покинули, і збірна Сумського району здобула третє місце - 4:2.

Фінал, як і належить, став справжньою вишенькою на торті. «Барса» досить швидко забила перший м'яч, а відразу після перерви відзначилася вдруге. Здавалося, що гостям з Куп'янська буде дуже складно змінити ситуацію, але гравці «Мрії» пожвавилися і повністю перехопили ініціативу. Два м'ячі були відіграні досить швидко, «Барса» притиснулася до своїх воріт і решту часу більше відбивалася. Час завершився – довелося бити пенальті. У лотереї досягли успіху гравці «Мрії», які забили всі три своїх удари. В підсумку, 3:1, і Різдвяний кубок вирушив у Куп'янськ.

Максим Коленда, головний тренер команди «Мрія» (Куп'янськ):

- Дякую Володимиру Ісаєву, який запросив нас на цей турнір. Всього приємно приїжджати в Суми. Скільки разів доводилося грати і за великим футболом в рамках ДЮФЛ, на завжди нам тут подобалося. Організація нинішнього турніру також порадувала, хороші умови, будемо намагатися приїжджати ще, якщо будуть надходити запрошення.

Якщо оцінювати гру команди, то результатом ми задоволені. Після другого пропущеного м'яча взяв тайм-аут, дав хлопцям відпочити, заспокоїтися. Плюс виникли кадрові проблеми: один гравець отримав травму, другий прихворів, «лавка» страждала. Трохи перебудувавши тактику, почали більш агресивно діяти в атаці, просив воротаря частіше вводити м'яч вперед на «стовпа». Ставка зіграла, ми зрівняли рахунок, а вже в серії пенальті нас виручив воротар, відбивши один з ударів, і гравці всі свої постріли з шести метрів реалізували.

Володимир Сєров, гравець команди «Мрія» (Куп'янськ):

- Ми раді, що вдалося приїхати на такий турнір, не менш задоволені своїм успіхом. Будуть запрошувати – завжди раді приїхати. За рахунок чого вдалося домогтися перемоги? Ми не розслабилися, билися до кінця – результат не змусив себе довго чекати.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації розвитку міні-футболу Сумщини 

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!